Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ADINIZ: Sena C.
YAŞINIZ: 23 yaşındayım.
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: Bugün tartıldım 80.7 kg geldim.
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekarım
MESLEGINIZ: Atanamamış hemşire
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet dahil olmuştum.
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır bu üyeliğimi kullanmıştım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Okul bittikten sonra hareketsiz yaşam nedeniyle hızla kilo aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynaya baktığımda moralim bozuluyor. Hem fiziksel görüntü açısından hem de sağlık açısından kilo vermek istiyorum.
Hoşgeldin canım aramıza yaşın müsait odaklanıp güzelce sporunu yaparsan eminim kısa sürede fit bir vücuda kavuşursun 🤩

çok geçmiş olsun canım ,ovunca mı şişlik arttı? O zaman soğuk uygulayabilirsin canım
Cok sagol askkusum şişlik hic yok dışardan gorunen bisey yok kuzum hala devam ediyor ama cok az azalma var anlamadim kuzum be 🤷🏻
Namaria Namaria Namaria Namaria canım ne oldu geçmiş olsun ben kaçırmışım😔
Cok sagol canim benim gecen haftalar cok stresliydim ondan belki kurek kemigimde cok agri var 😔 gecer insallah
Cok sagol Nikicim 💞
Çok geçmiş olsun canım
Sagolasin hawarcim 💞
Namaria Namaria Namaria Namaria sana yazdıklarım da çıkmamış kuzum. Ağrın masa tenisinden olabilir canım. Sıcak işe yaramadıysa soğuk uygulayabilirsin. Çok geçmiş olsun balım ❤️🙏
Kuzum onu düşündüm ama gecen hafta oynamadik hic geçer inşallah canim 💞 azaldi ama var hâlâ

Cok sagol askkusum şişlik hic yok dışardan gorunen bisey yok kuzum hala devam ediyor ama cok az azalma var anlamadim kuzum be 🤷🏻

Cok sagol canim benim gecen haftalar cok stresliydim ondan belki kurek kemigimde cok agri var 😔 gecer insallah

Cok sagol Nikicim 💞

Sagolasin hawarcim 💞

Kuzum onu düşündüm ama gecen hafta oynamadik hic geçer inşallah canim 💞 azaldi ama var hâlâ
canım iltihap sökücü ağrı kesici jellerden de sürdün mü? ısıtıcı olanları da var belki o işe yarar ya
Bir de sıkı bir sporcu sütyeni giyebilirsin varsa canım sabit durması için

ADINIZ: Sena C.
YAŞINIZ: 23 yaşındayım.
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: Bugün tartıldım 80.7 kg geldim.
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekarım
MESLEGINIZ: Atanamamış hemşire
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet dahil olmuştum.
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır bu üyeliğimi kullanmıştım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Okul bittikten sonra hareketsiz yaşam nedeniyle hızla kilo aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynaya baktığımda moralim bozuluyor. Hem fiziksel görüntü açısından hem de sağlık açısından kilo vermek istiyorum.
Hoş geldin aramıza umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın

canım iltihap sökücü ağrı kesici jellerden de sürdün mü? ısıtıcı olanları da var belki o işe yarar ya
Bir de sıkı bir sporcu sütyeni giyebilirsin varsa canım sabit durması için
Evet canim surduk bugun de surecegiz arkadasima rica edicem sporcu sutyeni beden az buyuk olmunca bakmistim ama bulamamistim 🙈 sabit tutayim insallah 💞 cok sagol kuzu

Kızlaaaaaaaaaaaarrr böyle bişey olamazzz:skandal:

Ben dün tartılmadım, malum bugün hurma detoksuna başlıycam bi bakim dedim kaç kiloyum👀 cumadan bu yana tam 700 gr gitmiş😱😱😱 cumadan diyorum bakın:KK53:

Tartı mı bozuk acaba ya👀
😍😍😍😍

Canım bence sende cuma günü bile kısmi ödem vardı onlar yeni yeni mi dağıldı acaba çünkü normalde sen cumaları daha çok veriyorken 600 gram verdin bir kısmı ordan kalandır,cuma cumarteside yine vermişsindir kaçamaksız ve sporlu devam ettin çünkü harika bir eksi kilo durdumu derken iyi oldu bu :halay:

Menüyü altta gruplandırma çok güzel olmuş canım ✌️cipside araya kaynatmışsın 😜

Afiyet olsun deryacım menüde sporda çok iyi bu hafta iyi gideceğiz inşallah ♥️

Güzel menü tempusum afiyet olsun 🤗

Harikasın Zeynepcim 💃🤩

Alıştın mı canım bu kadar az yemeğe ? Ben duramazdım gibi 🙈
Spor çok güzel tebrik ederimmm 😍😍

Güzel menü canım afiyet olsun ✌️

Tebriklerr canım detokaa rağmen çaylarıda ihmal etmiyorsun 🤗 sporda yapılmış şahane

Afiyet olsun canım güzel menü 😘

Klasik hawar hawar hafta sonu menüsü 🙈🙈 birşey demiyorum tüm hafta uğraşmayı seviyorsun 🙈🤭 ama bana soracak olursan cuma birde üstüne cumartesi kaçamakların devam etmesi zorluyor .. üstelik tek öğünde olmuyor sabahta var öğlende akşamda biraz bunlara limit koysan en azından canım ?

Kremalı patates ne zman bitecek 👀🤣🤣
Spor iyi canımcım🤗

Menü güzel canım 🤗
Sporda izin kapmışsın zaten 🤭🤭

Menüde sporda çok iyi canım 🤩
Ben en cok balik yedigimde kilo veriyorum canim. Bu hafta balik haftasi yapacsgim 😉

Sagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadi 😔 hastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi ☹️
Canım çok geçmiş olsun 😔😔
Spordan olmadı demişsin kızlara acaba kendini bu süreçte çok yıprattığın için olabilir mi bazı insanlara oluyor öyle duyuruyoruz kendilerini o kadar geriyorlar ki kaslarda geriliyor sıkıntı yapıyor bir nokta sonra :( ama artık geçmemesi ilginç git mutlaka canım ihmal etme

Cherry Mom Cherry Mom tatlı dillerini yerin senin güzel kaptan 😍😍😍
Dikkat edicem aktif Olcam söz ❤️ biraz yabancı kalıyorum diye bazen karışamıyorum sohbete, baya kişi değişmiş ben izne ayrıldığımdan beri. Ama karışamadıkça da tanıyamıyorum zaten 🙈🙈
Ben regl oldum bugün. Muhtemelen pazartesi tartısında + çıkarım ama artık daha dikkatli ve daha aktif olmaya çalışcam ❤️
Canım hiç öyle düşünme gözün eskileride aramasın. Listeler devamlı değişiyor malum
Bugün ekibe yeni gelen bir üye bile ekiple çok güzel anlaşıp kaynaşıyor 🤩zaten ortak konumuz belli diyet spor menüler günlük faaliyetler ... Bunları konuşmak bile yeter 🤭

Canım çok geçmiş olsun 😔😔
Spordan olmadı demişsin kızlara acaba kendini bu süreçte çok yıprattığın için olabilir mi bazı insanlara oluyor öyle duyuruyoruz kendilerini o kadar geriyorlar ki kaslarda geriliyor sıkıntı yapıyor bir nokta sonra :KK43: ama artık geçmemesi ilginç git mutlaka canım ihmal etme
Allah razı olsun kaptanim 💞 ben de ayni seyi düşünüyorum o kadar kastim ki kendimi sinir stresten bir yerden cikmasi normal gibi çünkü belimde de sıkıntı oldu egildim kalkamadim gecen hafta.
İnsallah gidecegim canim cok sagol 💞🤲🏻

Hoşgeldin cnm

o zaman kahve resmi yollayalım :KK70:

hahaha pisiklet yok mu bgün :KK66: meze evi de orda duruyormuş :KK70: canım hangi el kremini kulanıyorsun
Canım burda her sokakta meze evleri kebapçı mutlaka vardır sjsjjs
Ha bu arada el kremini sormuşsun cidden mi sordum bilmiyorum ama ben el kremi kullanamıyorum elim pis hissi veriyo bana
Ellerimi zeytin yağlı doğal har sabunu yani defne sabunu ile yıkıyorum ordan nemini alıyor bence👀😂
😍😍😍😍

Canım bence sende cuma günü bile kısmi ödem vardı onlar yeni yeni mi dağıldı acaba çünkü normalde sen cumaları daha çok veriyorken 600 gram verdin bir kısmı ordan kalandır,cuma cumarteside yine vermişsindir kaçamaksız ve sporlu devam ettin çünkü harika bir eksi kilo durdumu derken iyi oldu bu :halay:
Sorma kaptanım ya ben umutsuz umutsuz takılırken meğer ne kilolar kaybetmişim sabah şok oldumbsjhshsjsj

Nikinik Nikinik baktın kaptan kuzu kuzu programa uyuyor onu baş köşeye alayım dedin değil mi :KK53: dünde hiç spor yapasım yoktu valla en kolay zıp geldi 🤭🤭🤭

belmayne belmayne neye şaşırdın kuzum sen dün programı mı unuttun ? Ben bilerek katılmadın zannettim :)

Sporunu başarıyla tamamlayan Nikinik Nikinik hawar hawar Monica_ Monica_ yarimuhendis yarimuhendis S Suskunhanim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Tempus Tempus DeryaOnDiet DeryaOnDiet Anka Anka Pain Killer Pain Killer tebrikler kızlar tümmmmm eksileerr sizlerleeee olsunnnnn :KK68::KK68:

Begonya2 Begonya2 balpamuk balpamuk azaydidem azaydidem Amor-a Amor-a muhursuzpusula muhursuzpusula birsevgi birsevgi seyrekyagmur seyrekyagmur ve hatta yeni üyelerimiz Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ve Sena616 Sena616 yarın zorunlu spor günümüz tüm takım spordayız unutmayın 💃💃💃

Ahahahha :KK70: yaa bilemiyorum kii ne desemm 1. olabiliriz di mi yaa 200 gr ilk tuğla, sen kaç gr vermiştin cnm? :KK70: :KK70: bu gece tartılayım bari ama yarın cıs planım vardı napsak :KK70: :KK70: :KK70:

Hahahaha :KK70: keşke gerçekten görüşüp kaybeden grup kazanan gruba kahve filan ısmarlayabilse :kahve::KK36:

Bende 450 gr verdim canım böyle böyle 1. yiz orası kesin şimdiden belli :KK70:

Şimdi benim kilolar düşük ama hedefimi tutturursam iyi bi yüzde yapacağım e ortimin yüzdeleri hep iyi oluyor zaten ben bizden çok ümitliyim😂😂 Tempus Tempus

Ya artı gelirsen :KK14:

Balık çorbası da seviyor musun? ;) arada çeşit olur belki sana
Iyi okdu canim hatirlattigin. Seviyorum canim, sevilmez mi balik corbasi 😋😋 Esim guzel yapiyor balik corbasini gecen hafta 2 gun yemistim. Sorayim bakalim yapasi var mi 😉 dun marketten 4-5 cesit balik alindi, bu hafta hergun balik salata yapmaya niyetliyim. Bir ara boyle hagtada 2 kilo vermistim bakalim bu haftaya nasil etki edecek

Back
X