Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nikinik Nikinik baktın kaptan kuzu kuzu programa uyuyor onu baş köşeye alayım dedin değil mi :KK53: dünde hiç spor yapasım yoktu valla en kolay zıp geldi 🤭🤭🤭

belmayne belmayne neye şaşırdın kuzum sen dün programı mı unuttun ? Ben bilerek katılmadın zannettim :)

Sporunu başarıyla tamamlayan Nikinik Nikinik hawar hawar @nnurc yarimuhendis yarimuhendis @Suskunhanim @SanSebastianCheesecake Tempus Tempus DeryaOnDiet DeryaOnDiet Anka Anka Pain Killer Pain Killer tebrikler kızlar tümmmmm eksileerr sizlerleeee olsunnnnn :KK68::KK68:

@L O L @balpamuk @azaydidem @Amor-a muhursuzpusula muhursuzpusula @birsevgi @thequeensgambit ve hatta yeni üyelerimiz @Kendinin en iyi hali ol ve Sena616 Sena616 yarın zorunlu spor günümüz tüm takım spordayız unutmayın 💃💃💃
Bu cumaya insallah guzel eksi bekliyorum. Hem su 75i geride birakirsam beni de cok motive eder.

30 dk tempolu yürüdüm yarimuhendis yarimuhendis cim polis amcalar karşıma çıktı eve döndüm sjshs
Super canim, tenrikler 👏👏 Kucuk Kizim biraz huysuz dursun ben de henen spora. Aksama misafirim var. onlar gelene kadar spor dus bitirmem lazim. Esim biraz temizlik yapti sabah sagolsun. Ben de balik salata filan yaparim.

Bende 450 gr verdim canım böyle böyle 1. yiz orası kesin şimdiden belli :KK70:
20210214_125158.webp

🤣🤣🤣

Super canim, tenrikler 👏👏 Kucuk Kizim biraz huysuz dursun ben de henen spora. Aksama misafirim var. onlar gelene kadar spor dus bitirmem lazim. Esim biraz temizlik yapti sabah sagolsun. Ben de balik salata filan yaparim.
Maşallah ya bu pandemide ne misafiri böyle🙄 valla bizim evin kapısını çalan yok😂

Nikinik Nikinik baktın kaptan kuzu kuzu programa uyuyor onu baş köşeye alayım dedin değil mi :KK53: dünde hiç spor yapasım yoktu valla en kolay zıp geldi 🤭🤭🤭

belmayne belmayne neye şaşırdın kuzum sen dün programı mı unuttun ? Ben bilerek katılmadın zannettim :)

Sporunu başarıyla tamamlayan Nikinik Nikinik hawar hawar @nnurc yarimuhendis yarimuhendis @Suskunhanim @SanSebastianCheesecake Tempus Tempus DeryaOnDiet DeryaOnDiet Anka Anka Pain Killer Pain Killer tebrikler kızlar tümmmmm eksileerr sizlerleeee olsunnnnn :KK68::KK68:

@L O L @balpamuk @azaydidem @Amor-a muhursuzpusula muhursuzpusula @birsevgi @thequeensgambit ve hatta yeni üyelerimiz @Kendinin en iyi hali ol ve Sena616 Sena616 yarın zorunlu spor günümüz tüm takım spordayız unutmayın 💃💃💃
Yok ben öyle kendime Bi şaşırayım dedim kaptanım 😂😂
Unutmadım. Tembellik ettim valla. 🙈
Ama sabah gözümü açmadan yaptım sporumu :KK6:
Kizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz 😂
Canım bence her hareketin faydası vardır. Ama yavaş yavaş arttırsan süreyi çok güzel olur ❤️
Ben mezun olacağım bu hafta ufak bir kaçamak bile olmayacak😂😂artı gelmek aklımın ucunda bile yok canım😂
Ay hadi bu hafta mezun haftası olsun 🤩🤩 Baskül hepimizi mes'ud etsin. Amin 😍😍

Ver canım yesin, sunum neyim yap evimin direği gözümün bebeği de yemezse zorla yedir valla o pasta yüzünden birinci olamıcaz :KK70: :KK70:
😂😂 😂
Pain Killer Pain Killer yaaa gülen maamun olmuş şimdi deee :KK70: çok mu şeviyoşun şennn
Ya çok tatlılar ama değil mi, bayılıyorum bunlara😍😍😍
Bende de var ondan bi tane bu gün hiç görünmedi de korkuyorum :KK17: inşallah pastayı eşin yemiştir spor neyin yapıyorsundur Pain Killer Pain Killer :KK17:
😁😁😁 yaaa daha yataktan çıkmadım ben. Bugün yine eliptik var canım, hafif bi kahvaltı ya da kahve den sonra hemen başlayacam😘😘😘

edit: aaa pastayı sormuşun. Yemedi eşim de, artık çocuklar yer bugün😋

Back
X