Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Artı isteyerek gelmez bir anda bi bakmışsın aaaaaa gelmiiiişşş :KK70: :KK70: :KK70: ödemi var şişkinliği var varda vaarr :KK70::KK70::KK70::KK70:

Süpermiş bu yaaaaa :KK70::KK70::KK70::KK70: Bakkal hesabı yapıyorum 300 ordan 500 şurdan derkeeen hooooppp :KK70::KK70::KK70::KK70:
Tabi canım haklısın o konuda😂şimdilik sustum ama cuma geri dönüşümüz süper olacak😂
Kimin ortisi buuuuuuuuğğ😂
Hahaha ortim ya ablamla aramızda bi mevzu var bu dediğinle ilgili her şeye kimin ablası buuuğğğ kimin kardeşi buuğğ falan diye hep dalga geçiyoruz😂😂😂

Bende 450 gr verdim canım böyle böyle 1. yiz orası kesin şimdiden belli :KK70:

Ya artı gelirsen :KK14:
oo mobbing e de başlanmış :KK62: :D :D :D
Kizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz 😂
canım ara vere vere 40 dkya tamamla en azından ;)
Iyi okdu canim hatirlattigin. Seviyorum canim, sevilmez mi balik corbasi 😋😋 Esim guzel yapiyor balik corbasini gecen hafta 2 gun yemistim. Sorayim bakalim yapasi var mi 😉 dun marketten 4-5 cesit balik alindi, bu hafta hergun balik salata yapmaya niyetliyim. Bir ara boyle hagtada 2 kilo vermistim bakalim bu haftaya nasil etki edecek
ooo şanslısın vesselam cnm ;) inşallah verirsin yine
daha uygunu bulunamazdıııı

😂😂 😂

Ya çok tatlılar ama değil mi, bayılıyorum bunlara😍😍😍

😁😁😁 yaaa daha yataktan çıkmadım ben. Bugün yine eliptik var canım, hafif bi kahvaltı ya da kahve den sonra hemen başlayacam😘😘😘

edit: aaa pastayı sormuşun. Yemedi eşim de, artık çocuklar yer bugün😋
evettt :KK200:hele cüce mamunlar ve hepsinin yavruşu :KK36:
Lütfen arkadaşlar boşuna uğraşmayın bu hafta Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ile birlikte 1. olucaz :sampiyon::sampiyon:🥇

Ama isterseniz 2. lik yada 3. lük için yarışabilirsiniz :ıslık:
hahahah uslu çocuklar olursanız birgün şirinleri bile görebilirsiniz :D :D :D

Sena616 Sena616

Biraz önce bahsettiğim spor programı 👇
IMG_20210131_194541.webp
Bu programı cumartesi (serbest katılım ) Pazartrsi ve çarşamba günleri zorunlu olarak yapıyoruz 💪 yukarıdaki tablodan kendine uygun olan bir spor seçip akşam menünde ör: spor no 1 yapıldı Nikinik Nikinik diyorsun .. ve buradan spor yaptığın için hem sporunun puanını alıyorsun hemde +100 ek puan alıyorsun 🎀
Bu günlerin dışında kalan günlerde kendi rutin sporlarını nikinik etiketlemeden yapabilirsin ne yapmak istiyorsan.. 🤗

Bunların dışında hergün düzenli menü yazmanızı bekliyoruz o da ayrı bir sayfada linki 👇
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Oradan örnek menüleri görüp yazabilirsin günün tarihi yediğin içtiğin ve sporun şeklinde olacak özetle ✌️

Nikinik Nikinik baktın kaptan kuzu kuzu programa uyuyor onu baş köşeye alayım dedin değil mi :KK53: dünde hiç spor yapasım yoktu valla en kolay zıp geldi 🤭🤭🤭

belmayne belmayne neye şaşırdın kuzum sen dün programı mı unuttun ? Ben bilerek katılmadın zannettim :)

Sporunu başarıyla tamamlayan Nikinik Nikinik hawar hawar Monica_ Monica_ yarimuhendis yarimuhendis S Suskunhanim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Tempus Tempus DeryaOnDiet DeryaOnDiet Anka Anka Pain Killer Pain Killer tebrikler kızlar tümmmmm eksileerr sizlerleeee olsunnnnn :KK68::KK68:

Begonya2 Begonya2 balpamuk balpamuk azaydidem azaydidem Amor-a Amor-a muhursuzpusula muhursuzpusula birsevgi birsevgi @thequeensgambit ve hatta yeni üyelerimiz Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ve Sena616 Sena616 yarın zorunlu spor günümüz tüm takım spordayız unutmayın 💃💃💃
Ah bu yasaklar... Yoksa ne güzel yürünür hava müthiş şu an:)

05 ŞUBAT -12 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯
Kızlar geçtiğimiz cuma çok az kişi hedefini tutturmuş ki hedeflerimiz 300 500 gr iken böyle.. lütfen yerimizde saymayalım sonra aylar oldu diyete başlayalı şu kadar kilo veremedim diyeceksiniz motivasyonunuz kıralacak ..

Her hafta bizim için çok kıymetli unutmayalım bu hedefleri adım adım

Bu hedefleri adım adım gerçekleştirmek çok kıymetli... Böyle böyle bir bakacağız hedefe vardık ama her hedef tablosunda ismimizn yanında ❌❌ var ise işler kötü gidiyor silkelenme vakti 🎯

Hedefine ulaşan Namaria Namaria Monica_ Monica_ yarimuhendis yarimuhendis Pain Killer Pain Killer azaydidem azaydidem Begonya2 Begonya2 tebriklerr kızlar :halay: :halay: :halay:

Önümüzdeki cuma için hedefini yazmayan varsa beni etiket yapabilir ekibe yeni gelen kızlarımız dahil 🤗

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81.7​
80.9​
❤️
78.3​
77.5​
❌
67.5​
67​
❌
68​
67.5​
❌
62.3​
62​
❤️
72.1​
71​
❌
54​
53.5​
❤️
67.7​
67​
❌
57.5​
57​
❌
67.5​
???​
❌
53.3​
53​
❌
59.5​
59.2​
❤️
76.35​
75.75​
❌
75.1​
74​
❤️
66.5​
65​
❌
86.35​
85.5​
❌
77.45​
??​
👀
85.5​
83.5​
❤️

Ben 2 gündür menülerimi yazıyorum bir sorun mu var acaba yoksa saat sıkıntısı mı var? :KK43:
Evet saatten dolayı ❌ oldun
Birinde ertesi gün öğlen yazdın sanıyorum
Menüleri aynı gün akşamında yada en geç ertesi günün sabah erken saatinden Mehfam Mehfam listeyi paylaşmadan yazmak gerekiyor

Listede ❌ olduktan sonra düzeltme yapmıyoruz canım aksi takdirde herkes düzeltme yapılıyor nasılsa diyerek menüleri devamlıl öteliyor :KK53:

Evet saatten dolayı ❌ oldun
Birinde ertesi gün öğlen yazdın sanıyorum
Menüleri aynı gün akşamında yada en geç ertesi günün sabah erken saatinden Mehfam Mehfam listeyi paylaşmadan yazmak gerekiyor

Listede ❌ olduktan sonra düzeltme yapmıyoruz canım aksi takdirde herkes düzeltme yapılıyor nasılsa diyerek menüleri devamlıl öteliyor :KK53:
Ne zaman biseyecevap versem bi bakiyorum hemen ustumde sen açıklamışsın 😂

Kizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz 😂
Bence cardio ise işe yarar onda nabız hemen yükseliyor nabız yükselincede kilo kaybı olur derler..
Ama normal sporlarda yürüyüş vs yağ yakımı ilk 15 dakikadan sonra başlıyor diyorlar

Bence cardio ise işe yarar onda nabız hemen yükseliyor nabız yükselincede kilo kaybı olur derler..
Ama normal sporlarda yürüyüş vs yağ yakımı ilk 15 dakikadan sonra başlıyor diyorlar
evet kaptanım nabzı ne kadar yükseltip terlemeye ne kadar erkenden başlarsan yağ yakımına daha çabuk geçiyor ama düşük tempolu sporlarda nabız hemen yükselemiyor

Çok konuşuyorsun mu dmek istedin bağaa :KK53: :KK70: :KK70:
Yok canim estagfurullah 😂😍
Valla 10dk zor yapiyorum zaten 🙈🙈 nabiz da gayet yukseliyor 😂

Back
X