Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom oruç tutanlar kaçta bildirim yapıyor canım.
Pazartesi tartısı için mi diyorsun canım ? Şart değil istersen bildirme bildireceksende iftara yakın tartıl istersen
Yarın takımda bildirmeyecekler olacak galiba tartı detoksu yapıyorlarmış :olamaz: :KK70:

800 ü gitti 2 si kaldı :KK70: :KK70: spor yapmıyordum 1 aydır çok az gitti. Cumadan beri spor ekledim bi de yeşil çay ekledim bakalım ne kadar etkili olacak. :)) regl haftam bi de 18 inde bekliyorum:))
Zaten onu diyecektim ama tamda ne yapıp ettiğini bilmediğimden demedim sporsuz bir yere kadar gidiyorda devamı gelmiyor devamıda böyle gider inşallah Ankacım 😎

Pazartesi tartısı için mi diyorsun canım ? Şart değil istersen bildirme bildireceksende iftara yakın tartıl istersen
Yarın takımda bildirmeyecekler olacak galiba tartı detoksu yapıyorlarmış :olamaz: :KK70:
Aaaa şart değilse tamam canım ben pazartesi tartısını sevmiyorum da kural diye tartılacaktım 🤗🤗 bana da lazım detoks zırt pırt tartıdayım :D giyin soyun giyin soyun :D

Aaaa şart değilse tamam canım ben pazartesi tartısını sevmiyorum da kural diye tartılacaktım 🤗🤗 bana da lazım detoks zırt pırt tartıdayım :KK70: giyin soyun giyin soyun :KK70:
😂😂 Aynen ben bir ara tartılmamak için bazanın içine koymuştum baskülü :KK70:
Mazereti olanlar için esnetiyoruz pazartesiyi 🤗

Aaaa şart değilse tamam canım ben pazartesi tartısını sevmiyorum da kural diye tartılacaktım 🤗🤗 bana da lazım detoks zırt pırt tartıdayım :KK70: giyin soyun giyin soyun :KK70:
S Suskunhanim la tarti detoksundayiz katil bize cumaya sürpriz 😂 ben yerinden kaldirdim suskunhanimin tartisi yerinde uzaktan uzaktan bakisiyorlar 😂

Tartı detoksu oo adını sevdim😂😂 ama benim detoks falan kalmadı Nikinik Nikinik sen tartıyı kaldırmakla en iyisini yaptın,ben de bir daha kaldırıp basliyayim😭

Bugün menüm
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su Pain Killer Pain Killer hocam bi buraya bakar mısınız, bu sonuçlar ne anlama geliyor :KK70:
1. öğün - 13:00 - 14:00 arası
tuzlu pişi 1 tam donut kadar :KK70: , kakaolu yulaf gevreği, sürülen taze peynir,2 dilim kepekli ekmek, ev yapımı bol zeytinyağlı acuka( annem yaptı,sağlıklı) , eti browni , üzümlü kek , hindi salam(protein yüksek) , domates soslu mayonezli patates ve yeşil biber kızartması, şekersiz (dikkatinizi çekiyorum) siyah çay
ara dukan birası
akşam 19:00 da süzme yoğurtlu ,çilekli whey proteinli smoothie
ara sade :super: türk kahvesi

muhursuzpusula muhursuzpusula @_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom

spor 20.000 adım( ayrıca kol ve bacak hareketleri de ekledim), 40 dk pilates
3 lt su
2.150 kalori, 100 gr yağ, 235 gr karbonhidrat, 65 gr protein -yaklaşık
Naptin kuzu yaa 20bin bosa gitmis valla 😕
Tartı detoksu oo adını sevdim😂😂 ama benim detoks falan kalmadı Nikinik Nikinik sen tartıyı kaldırmakla en iyisini yaptın,ben de bir daha kaldırıp basliyayim😭
Aaaa 😲😲
Kaldirmazsan olacagi oydu. Mutlu etti mi bari seni tarti :63: 😂
Ben kaçayım iyi geceler kızlar 👋
Iyi geceler kaptanim😘

Back
X