Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

😂😂 Aynen ben bir ara tartılmamak için bazanın içine koymuştum baskülü :KK70:
Mazereti olanlar için esnetiyoruz pazartesiyi 🤗

S Suskunhanim la tarti detoksundayiz katil bize cumaya sürpriz 😂 ben yerinden kaldirdim suskunhanimin tartisi yerinde uzaktan uzaktan bakisiyorlar 😂
Tamam kaldırayım ben de Cumaya kadar. Geçen haftalarda pili falan gönderdim evden ama bi ara böyle çok zayıf hissettim kendimi koşa koşa marketten yenisini aldım geldim :D bi ara iyi bi bırakmıştım ne güzel:-)

S Suskunhanim la tarti detoksundayiz katil bize cumaya sürpriz 😂 ben yerinden kaldirdim suskunhanimin tartisi yerinde uzaktan uzaktan bakisiyorlar 😂
Bugün samimi olduk😭
Balım sisince dayanamadım bile isteye tartıldım ama aç değildim,kahvaltıdan sonra şişmeye başladım çünkü, dün falan daha iyi hissediyordum.Regl aklıma gelse yeşilçay içerdim.bu hafta kahveyi iki üç güne bir olacak şekilde düşürüp yesilcayi artidayim en iyisi
Bence hala iddalı konuşabilirsiniz çünkü Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak size çalışıyor :olamaz:
Hahah çayın şekersiz olması çok mühim,o şekersiz ya bence diğerleri pek bı etkilemez😂😂

Bugün menüm
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su Pain Killer Pain Killer hocam bi buraya bakar mısınız, bu sonuçlar ne anlama geliyor :KK70:
1. öğün - 13:00 - 14:00 arası
tuzlu pişi 1 tam donut kadar :KK70: , kakaolu yulaf gevreği, sürülen taze peynir,2 dilim kepekli ekmek, ev yapımı bol zeytinyağlı acuka( annem yaptı,sağlıklı) , eti browni , üzümlü kek , hindi salam(protein yüksek) , domates soslu mayonezli patates ve yeşil biber kızartması, şekersiz (dikkatinizi çekiyorum) siyah çay
ara dukan birası
akşam 19:00 da süzme yoğurtlu ,çilekli whey proteinli smoothie
ara sade :super: türk kahvesi

muhursuzpusula muhursuzpusula Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom

spor 20.000 adım( ayrıca kol ve bacak hareketleri de ekledim), 40 dk pilates
3 lt su
2.150 kalori, 100 gr yağ, 235 gr karbonhidrat, 65 gr protein -yaklaşık

:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:

14.02.2021

10:00 -
1 bardak sirkeli su

Sabah - 10:00
Sucuklu yumurta (1 yumurta)
1 kk peynir
5 zeytin
Domates, Salatalık
Maydanoz, Dereotu
1 dilim ekmek

Ara 14:00
1 sade türk kahvesi

Akşam
Yarım tabak et sote
Yarım tabak patates kavurması
Salata
Cacık (naneli)
1 dilim ekmek

Su: 2,5 lt

Spor:
20x8 bölgesel

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Afiyet olsun canım güzel menü :super:

Cherry Mom Cherry Mom yani yine dürüstçe yazmak istedim hani yazma dersen hiç yazmayım siz bilirsiniz. Hiç yazmayanların menüsünün daha fazla miktarda ve düzensiz olabileceğini düşünüyorum :KK66:
Evet mesela ben kacamakli bi gun gecirdiysem yazmiyorum hangi birini yazayim moduna giriyorum 😂😂 uzun zamandir olmadi ama olmayacagi anlamina gelmeyedebilir :confused:

canım gidebildiğim kadar gidicem :KK70: değişik menü fikirleri filan buluyorum, çoğu şey aynı abi işte kilo vermek hayatımı yaşamak istediğimi giymek istiyorum gibi. Beslenme koçluğu da düşünüyorum o yüzden ne yaşamış insanlar diye ders kitabı gibi düşün :KK70: :KK70:
Çalışma aşkına hayranım💋💋😍
Yaaa painnnn :KK70:
Gözümde öyle bir canlanıyorsun kii üstünde sabahlık dağınık saçlar ağzında sigara çocukların önüne 1 tabak cornflex :-) annneee ev yanıyooor yansın oğlum bi ara söndürürüm :KK14: :KK48::KK48::KK48::KK48:
Ay ne sabahlık ne sigara ikisini de hiç kullanmadım hayatımda kaptanım😁
Ama saçlar ve ev konusunda haklısın. Ha birde boğazı genişlemiş omuzdan düşen eski tişört ve dizleri çıkmış pijama.😍😍😍

3 mil Leslie yaptım canım. Adım sayamadım bu gün çocuklar saatimi nereye attıysa bulamadım:)
Tebrik ederim canım ben de 30dk eliptik yapabildim ancak. 🤗😍
Pain Killer Pain Killer sen ne yedin ne içtin bi görseydik :-)
Canım eşim kızıp duruyor ya açmoş durdurmuş filmi. Araya sıkıştırabilirsem yazacam inşallah yoksa biraz geç olcak. Küstü bile bana😒😒

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canım film bitsinilk iş menüne bakacam çok meraklandım🤗😍

Çalışma aşkına hayranım💋💋😍

Ay ne sabahlık ne sigara ikisini de hiç kullanmadım hayatımda kaptanım😁
Ama saçlar ve ev konusunda haklısın. Ha birde boğazı genişlemiş omuzdan düşen eski tişört ve dizleri çıkmış pijama.😍😍😍

Tebrik ederim canım ben de 30dk eliptik yapabildim ancak. 🤗😍

Canım eşim kızıp duruyor ya açmoş durdurmuş filmi. Araya sıkıştırabilirsem yazacam inşallah yoksa biraz geç olcak. Küstü bile bana😒😒

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canım film bitsinilk iş menüne bakacam çok meraklandım🤗😍
uuu çok havalı bir outfit :KK8: sağol cnm 50 50 atlıyorum artık sayfaları :D
yaa evet noluur o geçenki gibi yorumlamanı dört gözle bekliyorum şekerim :KK68:

Aboo bunu şimdi gördüm🙈 keşke cigkofteleri gommeden görseydim😅kızıştı derken kim ne diyo ,dalalim hemen😂😂
(Dün akşam komşu çiğköfte getirmişti yemwmistim,kahvaltıda yerim diye, soğuk soğuk canım istemedi kahvaltıda 5 gibi 5 tane yedim çok olmuş müdür?bol marul ve 2 bardak ayran.su saat oldu hala tokum😂normalde açlıktan kivranirdim.Kendimi kötü hissettim tok olunca😅)

Leslie iyi gelebilir canım kaslarını rahatlatır biraz

Aboo neler olmuş burda🙊 ya sürekli takıma girsem ev,çocuklar birbirine giriyo; buraya bı sabah bı akşam girince de kizisanlari,yananlari kaçırıyorum of napsam ki😂😂
Kaptanım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın💜

Ekran görüntüsü aldım😅sen denedin mi hiç canim
Yarın yapacağım canım belki iyi gelir cidden 😍

Bugunku menum
08:30- 1 kase balikli kahvaltik sos ( 40gr orkinos, 1 haslanmis yumurt, 5 gr mayonez, karabiber, yesillik, 60 gr salatalik tursusu), 2 dilim ekmek.
13:30- 120 gr somon, 2 kase salata, 2 buyuk dilim kavun.
17:30- 100 gr somon, 1 kase salata, 1 dilim ekmek.

Su:2,5 lt
Spor: 40 dakika workout: 100p
8 dakika tabata: 24 p
Toplam: 124 puan

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Ortim harikasin valla👏 ben bu hafta cok zorlanicam sabit gelsem bana yeter🙈
Menun aile ziyaretine ragmen hic de kitu degil ortim. Afiyet olsun
O ilk gun canim dunu yazamadim yani ufakda ols kacamagim oldu 🙈 bugunde öle ama yazicam birazdan menumu yarinda sporumu yaparim insallah eve erken gecebilirsem😊

14 şubat Pazar
4:00 (sahur) 5 ceviz

19:00(iftar) 6-7 kaşık karnabahar
5 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık et haşlama

suyu 1,5 litre içerim

spor hiç halim yoktu instagramda gezerken bu çıktı karşıma 50 şer tane yaptım hepsini ama squat gibi olana 20 saniye dayanabildim :) 3 mil yapacağım yatmadan.

Pain Killer Pain Killer Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik

Canım süpersin hem oruç tutup hem spor yapmışın👏👏👏
Ayrıca iftar da gayet sağlıklı ve hafif geçmiş😍😍😍
Senin sayende uzun zaman sonra orti birinciliğini göriciiim, minnettarım zatıalinize💋💋💋

Bugün menüm
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su Pain Killer Pain Killer hocam bi buraya bakar mısınız, bu sonuçlar ne anlama geliyor :KK70:
1. öğün - 13:00 - 14:00 arası
tuzlu pişi 1 tam donut kadar :KK70: , kakaolu yulaf gevreği, sürülen taze peynir,2 dilim kepekli ekmek, ev yapımı bol zeytinyağlı acuka( annem yaptı,sağlıklı) , eti browni , üzümlü kek , hindi salam(protein yüksek) , domates soslu mayonezli patates ve yeşil biber kızartması, şekersiz (dikkatinizi çekiyorum) siyah çay
ara dukan birası
akşam 19:00 da süzme yoğurtlu ,çilekli whey proteinli smoothie
ara sade :super: türk kahvesi

muhursuzpusula muhursuzpusula Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom

spor 20.000 adım( ayrıca kol ve bacak hareketleri de ekledim), 40 dk pilates
3 lt su
2.150 kalori, 100 gr yağ, 235 gr karbonhidrat, 65 gr protein -yaklaşık

Ay canım doktorcum sirkeli su ve sade kahve içmekten eridin kurudun ya. :KK48::KK48::KK48:

Bir de yemek aralığını yazmışın, 1 saat çiğne çiğne iyi ter dökmüşündür, spora 1 saat bölgesel çene cardio ekleseydin ya kuzum bunuda mı ben öğreteyim:KK8::KK8:

Canım bu sonuçlar şu anlama geliyorki bu haftalık tüm hakkını kullanmışın😂😂😂 Cumaya ödül olarak brokoli sapı, karnabahar kökü filan ye sen de benim gibi😘😘

Son olarak doğrucu davut olman tabiki güzel ama “üzümlü kek“, “bol yağlı acuka” gibi tamlamalar kullanınca okurlarımız çok şey yedin sanıyor.
Menüyü divan edebiyatından Fuzuli gibi değil de sade bir dille Yunus gibi anlatmanı öneririm canım, bence tek sorun anlatımda. Başkaca bir sorun göremedim menünde:KK60::KK60:

uuu çok havalı bir outfit :KK8: sağol cnm 50 50 atlıyorum artık sayfaları :KK70:
yaa evet noluur o geçenki gibi yorumlamanı dört gözle bekliyorum şekerim :KK68:

😘😘😘💋💋💋💋

Bence çok iyi :KK9:

Tamam canım mısır yemezsindir dimi filmin yanında 🙈🙈
Yok canım şükür kötü bişey yemedim ama yine dayanamadım 2 hurma yedim.🙈

Son düzenleme:
Back
X