- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #393.841

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıım tmm canım misafir vardı dmek olur öyleAblam bendeydi kaptanım giremedim o yüzden bu günden itibaren toparlicam inşaAllah![]()
Hoş geldinizADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 1.70
KİLONUZ: 72,3
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yedim ,hep yedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynadaki görüntümü değiştirmek istiyorum
Cumadan bu yana harika bir eksi biliyorsun değil miGünaydın kızlar
Güzel bir hafta olur inşallah
Ahmat Apa dün oruç tavsiye etmiyorum dedi ben de vazgeçtim zaten regl olacağım.:)
Son kez tartıldım kaldırdım tartıyı.
cuma: 73,8
Pazartesi:73
kaldı 2 kilo cumaya kadar hayırlısı bakalım![]()
Aynen çok şükür zor olanı hallettik duraklamayı kırdık gerisi gelir artıkCumadan bu yana harika bir eksi biliyorsun değil mi![]()
tebriklerr canım
2.8 in çoğu gitmiş azı kalmış![]()
hoşgeldin cnmADINIZ: ( isteğe bağlı )
GelecekkkAynen çok şükür zor olanı hallettik duraklamayı kırdık gerisi gelir artık![]()
Kaptancım düşündüm ve haklısınTabi olur canım merakla bekliyorum
Günaydın canım gayet iyi
Beklediğin giib doktorcum ama garanti eksin varmış demek
Canım bu cuma deneme süren bitiyor ben seni listeye almaya düşünüyorum sen hedef düşürüyorsun menüleri bozuyorsunve katılımında azaldı
Uykusuzluk çok zorluyordu beni. Bi de baya ağır bi beslenme şekli. Çok halsiz kaldım. 1 Şubatta da 15-16 saat açlığın üzerine hacamat yaptırmıştım 15 kupa çektirdim.Gelecekkkçok mutlu oldum bilmiyorum çok zor oldu mu sporu eklemek ama ? Onsuz olmuyor yaa maalesef
Yine de guzel dikkat etmusdin irtim masallahOrtim harikasin vallaben bu hafta cok zorlanicam sabit gelsem bana yeter
O ilk gun canim dunu yazamadim yani ufakda ols kacamagim oldubugunde öle ama yazicam birazdan menumu yarinda sporumu yaparim insallah eve erken gecebilirsem
![]()
Cok gecmis olsun canim. Oyle yaa uykusuzluk cok zordur. Hele ki ard arda olunca insanin beyni bile calismiyor.Uykusuzluk çok zorluyordu beni. Bi de baya ağır bi beslenme şekli. Çok halsiz kaldım. 1 Şubatta da 15-16 saat açlığın üzerine hacamat yaptırmıştım 15 kupa çektirdim.1 hafta da öyle kendime gelemedim derken ancak başlayabildim :)) iyiyim artık elhamdulillah alıştım bakalım haftaya açlık oruçları başlayacak onlar nasıl geçecek
![]()
Hoş geldinizADINIZ: ( isteğe bağlı )
Sabah ödemliydm sanırm şuan sabitim kahvaltı etmiş halimleHıım tmm canım misafir vardı dmek olur öyle![]()
Aman aman canım dikkat et kendineUykusuzluk çok zorluyordu beni. Bi de baya ağır bi beslenme şekli. Çok halsiz kaldım. 1 Şubatta da 15-16 saat açlığın üzerine hacamat yaptırmıştım 15 kupa çektirdim.1 hafta da öyle kendime gelemedim derken ancak başlayabildim :)) iyiyim artık elhamdulillah alıştım bakalım haftaya açlık oruçları başlayacak onlar nasıl geçecek
![]()