Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
30
BOYUNUZ: 1.70
KİLONUZ: 72,3
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yedim ,hep yedim🙈
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynadaki görüntümü değiştirmek istiyorum
Hoş geldiniz🤗🤗

Günaydın kızlar :KK36:
Güzel bir hafta olur inşallah :KK36:
Ahmat Apa dün oruç tavsiye etmiyorum dedi ben de vazgeçtim zaten regl olacağım.:)
Son kez tartıldım kaldırdım tartıyı.
cuma: 73,8
Pazartesi:73

kaldı 2 kilo cumaya kadar hayırlısı bakalım :KK70:
Cumadan bu yana harika bir eksi biliyorsun değil mi :rolleyes: :rolleyes: tebriklerr canım

2.8 in çoğu gitmiş azı kalmış :olamaz::KK70:

YAŞINIZ:
30
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
Hayır
hoşgeldin cnm

Günaydııın 5. takımın güzel hanımlarııı hayırlı mutlu bir hafta olsun herkese :KK68:

Tabi olur canım merakla bekliyorum 🙈

Günaydın canım gayet iyi ✌️

Beklediğin giib doktorcum ama garanti eksin varmış demek 😢

Canım bu cuma deneme süren bitiyor ben seni listeye almaya düşünüyorum sen hedef düşürüyorsun menüleri bozuyorsun 😔😔 ve katılımında azaldı
Kaptancım düşündüm ve haklısın :( keşke o sporla 600 gr olsa verebilseydim. Sonra zaten tekrar acıkıyorum ve o kadar spor bile yakmıyor.Şu diyet aşamasında çok daha dikkatli olmak gerekiyor :/

Son düzenleme:
Gelecekkk 💃💃 çok mutlu oldum bilmiyorum çok zor oldu mu sporu eklemek ama ? Onsuz olmuyor yaa maalesef
Uykusuzluk çok zorluyordu beni. Bi de baya ağır bi beslenme şekli. Çok halsiz kaldım. 1 Şubatta da 15-16 saat açlığın üzerine hacamat yaptırmıştım 15 kupa çektirdim. 🙈🙈 1 hafta da öyle kendime gelemedim derken ancak başlayabildim :)) iyiyim artık elhamdulillah alıştım bakalım haftaya açlık oruçları başlayacak onlar nasıl geçecek🙈🙈

Ortim harikasin valla👏 ben bu hafta cok zorlanicam sabit gelsem bana yeter🙈

O ilk gun canim dunu yazamadim yani ufakda ols kacamagim oldu 🙈 bugunde öle ama yazicam birazdan menumu yarinda sporumu yaparim insallah eve erken gecebilirsem😊
Yine de guzel dikkat etmusdin irtim masallah 👍

Uykusuzluk çok zorluyordu beni. Bi de baya ağır bi beslenme şekli. Çok halsiz kaldım. 1 Şubatta da 15-16 saat açlığın üzerine hacamat yaptırmıştım 15 kupa çektirdim. 🙈🙈 1 hafta da öyle kendime gelemedim derken ancak başlayabildim :)) iyiyim artık elhamdulillah alıştım bakalım haftaya açlık oruçları başlayacak onlar nasıl geçecek🙈🙈
Cok gecmis olsun canim. Oyle yaa uykusuzluk cok zordur. Hele ki ard arda olunca insanin beyni bile calismiyor.

Gunaydin kizlar. Dun gelen misafirim yatiliydi, esimin kuzeni sehir dusindan geldi bugun donuyorlar. Sabah unuttum tartilmadan once su ictim 😕 sudan dolayidir diye dusunuyorum arti 300 gr ciktim. Yani degilse cok dikkat ettim eksi olmasa da en azindan sabit gelnem lazimdi bugun.
Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem

YAŞINIZ:
30
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
Hayır
Hoş geldiniz🤗🤗

Aman aman canım dikkat et kendine 🙈 geçmiş olsun kendini yıpratacak şeyler yapma :( şifa aradığımız şeylere yanlış şart durumlarda gidersek zarar ederiz 😔
Açlık oruçlarını zayıflama için mi maneviyat için mi yoksa ikisi için mi tercih ediyorsun

Back
X