Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın yapacağım canım belki iyi gelir cidden 😍

Selam kızlar.
Dün gece bir film açmıştık filmin ilk dakikasında uyuya kalmışım 🤭 eşim de üstümü örtmüş kendi de bi koltukta uyuya kalmış. Ay her bir kasım tutulmuş. Her yerim ağrıyor. Bir gecede yaşlanmış gibiyim 😭
Cherry Mom Cherry Mom ben de bugün tartılmayayım diyorum. Yine moralimi bozacak gibi hissediyorum tartı 😒 bu hafta sadece cuma tartılayım.

Kuzu menüme bakmadım henüz. Ama 5 sıkım çiğ köfte çok fazla değil aslında. Ama günün diğer kısmına Bi bakayım 👀

Ayy rakipler dişli anam :KK17:

Valla ben bişi de yemiyorum yaaaa. Kaçamaklarım da azdır ama olmuyor bu ara 😭😭
Bu hafta hayvansal proteini artıracağım bakalım hayırlısı artık 🤷‍♀️

Ne yapalım kuzu. Kadınlık halleri 🙃
Ben de cumaya saçımı mı kessem kolumu mu kessem ne yapsam da şöyle güzel bir eksi görsem 😭
Kolunu kesmektwnse saçını kes,ağda yap ama kola sahip çık😂😂😂
Ben de sebze ağırlıklı mi yesem demiştim,en iyisi hiç yememek😂😂
Canım kötü bir menü değil bence. Sporun çok güzel zaten. Ama hafta içini kaçamaksız tamamlayalım inşallah :21:
Niyetliyim canım sahurda ceviz bal yedim sadece,açılmamıştır şaka gibi😂 bundan sonra çiğköfte mi yesem sürekli😂😂

Selam kızlar.
Dün gece bir film açmıştık filmin ilk dakikasında uyuya kalmışım 🤭 eşim de üstümü örtmüş kendi de bi koltukta uyuya kalmış. Ay her bir kasım tutulmuş. Her yerim ağrıyor. Bir gecede yaşlanmış gibiyim 😭
Cherry Mom Cherry Mom ben de bugün tartılmayayım diyorum. Yine moralimi bozacak gibi hissediyorum tartı 😒 bu hafta sadece cuma tartılayım.

Kuzu menüme bakmadım henüz. Ama 5 sıkım çiğ köfte çok fazla değil aslında. Ama günün diğer kısmına Bi bakayım 👀

Ayy rakipler dişli anam :KK17:

Valla ben bişi de yemiyorum yaaaa. Kaçamaklarım da azdır ama olmuyor bu ara 😭😭
Bu hafta hayvansal proteini artıracağım bakalım hayırlısı artık 🤷‍♀️

Ne yapalım kuzu. Kadınlık halleri 🙃
Ben de cumaya saçımı mı kessem kolumu mu kessem ne yapsam da şöyle güzel bir eksi görsem 😭
Ooyyyy kuzum gecmis olsun, ust ortmek te bir cozum ama keskem odaya kadar goturuverseydi seni tasimak da kolay artik zaten incecik hafifcik oldun🥰
Ohhh iki gün pasta görünce bi korktuydum çok şükür:KK70:
ama gece geç yatıyorsun sabah geç kalkıyorsun bunu düzeltsen olmaz mı sirkadiyen ritmini bozmasan :))
Canim ikinci gun tek bir cataldi be ya. 1 hurma kadar ancak etki etmistir😁😁
Günaydın kızlar :KK36:
Güzel bir hafta olur inşallah :KK36:
Ahmat Apa dün oruç tavsiye etmiyorum dedi ben de vazgeçtim zaten regl olacağım.:)
Son kez tartıldım kaldırdım tartıyı.
cuma: 73,8
Pazartesi:73

kaldı 2 kilo cumaya kadar hayırlısı bakalım :KK70:
Canim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. Zaten Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız da tuyolarla destekliyor bizleri, ağda neyin yapın hafifleyin diyor😁😍😍😍
Denemek lazım😎😎
Uykusuzluk çok zorluyordu beni. Bi de baya ağır bi beslenme şekli. Çok halsiz kaldım. 1 Şubatta da 15-16 saat açlığın üzerine hacamat yaptırmıştım 15 kupa çektirdim. 🙈🙈 1 hafta da öyle kendime gelemedim derken ancak başlayabildim :)) iyiyim artık elhamdulillah alıştım bakalım haftaya açlık oruçları başlayacak onlar nasıl geçecek🙈🙈
Ay canım keşkem hacamatı biraz daha enerjik olduğun dönemde yapsaydın. Geçmiş bitmiş olsun ortim😘

Niyetliyim canım sahurda ceviz bal yedim sadece,açılmamıştır şaka gibi😂 bundan sonra çiğköfte mi yesem sürekli😂😂
Oops sorry🤭, öneri kaptandan değil S Suskunhanim dan gelmiş.

Olsun ben yemiyom sen de yeme :D
Canim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. Zaten Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız da tuyolarla destekliyor bizleri, ağda neyin yapın hafifleyin diyor😁😍😍😍
Denemek lazım😎😎
O ihtiyacım da yok bakalım :D
canım keşkem hacamatı biraz daha enerjik olduğun dönemde yapsaydın. Geçmiş bitmiş olsun ortim😘
Sağolasın canım 🤗🤗

Ay saçıma hiç kıyamıyorum ya 😂😂
Kol daha vazgeçilir gözüktü gözüme 😂😂
Cherry Mom Cherry Mom gurur duy bizimle. 😂😂
Günaydınlar güzeller :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
geçen cuma 68 kg
PAzartesi 67.2 :) komik çok iyi degil ama en azından çaba gösteriyorum
Canım bence süper ötesi 😍😍
Ooyyyy kuzum gecmis olsun, ust ortmek te bir cozum ama keskem odaya kadar goturuverseydi seni tasimak da kolay artik zaten incecik hafifcik oldun🥰

Canim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. Zaten Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız da tuyolarla destekliyor bizleri, ağda neyin yapın hafifleyin diyor😁😍😍😍
Denemek lazım😎😎

Ay canım keşkem hacamatı biraz daha enerjik olduğun dönemde yapsaydın. Geçmiş bitmiş olsun ortim😘

Oops sorry🤭, öneri kaptandan değil S Suskunhanim dan gelmiş.
Ayy Di mi ya küçücük kaldım🤭🤭 67 kiloluk Bi damlacık 😂😂

ahahaha yaa onu ben demedimm :confused: S Suskunhanim dedi ama tuttum bu fikri :KK70:
ben kol bacak kesin demiştim daha önce :KK53: siz iyisi mi kilo verinn acısız ağrısız :KK70::KK70:
Bak kilo vermek de iyi fikir aslında 🤔
😂😂
Cuma: 59.1
Bugün: 59
Fark: 100
Enazından + olmaması güzel🤩
Kuzum eksiyle başlamak candır. 🤩🤩
Sabah eşim tartıldı 2 kilo fazla çıkmış. Onu fazla gösteren tartı bana neler yapmaz dedim ve tartı detoksuna katıldım bu hafta 😂
Hawar pek aktif degil kaptanim. 2 gundur aktif degildi bugun artik aktif olamam diye de yazdi. ben umudu kestim kaldim bi basima :cry:
Oyy kuzum biz sana sahip çıkarız ❤️
Ama bir dakika ya seninle yarışıyor muyduk 🤔 o zaman düşene bir tekme de bizden olabilir :confused: dostluk da bir yere kadar yani 😂😂

Ay saçıma hiç kıyamıyorum ya 😂😂
Kol daha vazgeçilir gözüktü gözüme 😂😂
Cherry Mom Cherry Mom gurur duy bizimle. 😂😂

Canım bence süper ötesi 😍😍

Ayy Di mi ya küçücük kaldım🤭🤭 67 kiloluk Bi damlacık 😂😂

Bak kilo vermek de iyi fikir aslında 🤔
😂😂

Kuzum eksiyle başlamak candır. 🤩🤩
Sabah eşim tartıldı 2 kilo fazla çıkmış. Onu fazla gösteren tartı bana neler yapmaz dedim ve tartı detoksuna katıldım bu hafta 😂

Oyy kuzum biz sana sahip çıkarız ❤️
Ama bir dakika ya seninle yarışıyor muyduk 🤔 o zaman düşene bir tekme de bizden olabilir :confused: dostluk da bir yere kadar yani 😂😂
Yok yok ben bu hafta kimseyle yarismiyorum ya kendimle anca yarisabiliyorum 😂

Nikinik Nikinik merak etme hawar hawar ın boşluğunu hepimiz doldururuz :))) bu seferde herkesin gözü niye benim üstümde deme :KK70:

hawar hawar cım sanada kolay gelsinnn tümm öğretmenlerimize kolay gelsinnnn :KK37:
buraya girme sıklığınız azalabilir ama diyetiniz bozulmasın :KK76:
Ben yalniz da takilabilirim sorun degildi ya 😂🙈

Back
X