Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün spor günümüzzzz herkes sporunu seçti miiiii :rapci::rapci:

Aşağıdaki tablodan en az 1 spor yapıp gün sonunda menümüzde Nikinik Nikinik i etiketliyoruz canlar yapmayan kalmasınnn :spor:

Eki Görüntüle 2783406
Ben 3 numaradan bi eliptik alayım😄 Dün 45 dk yapmıştım. Bugün inşallah 1 saat yaparım💪
Hoşbuldum Canım🥰
Günaydınlar güzeller :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
geçen cuma 68 kg
PAzartesi 67.2 :) komik çok iyi degil ama en azından çaba gösteriyorum
Ne diyorsun Canım mükemmel sonuç😍 hem de 3 günde:KK9:

birsevgi birsevgi bu hafta aktif olacak mısın tatlım olurum diyorsan YaparsinMinii YaparsinMinii ile ortak olmanızı isteyeceğim :KK19: iki öğretmen :KK52: :) aktif olmam diyorsan ortak yok sana :-):p

YaparsinMinii YaparsinMinii ortaklık yapımızda şöyle bir şey canım genel bir fikrin olması için paylaşayım cumadan cumaya eşler değişiyor :)

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(12- 19 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Ben 3 numaradan bi eliptik alayım😄 Dün 45 dk yapmıştım. Bugün inşallah 1 saat yaparım💪

Hoşbuldum Canım🥰

Eliptik mi var şahane bende kondisyon bisikletine bineceğim akşam oğlum uyuduktan sonra :halay: :))

birsevgi birsevgi bu hafta aktif olacak mısın tatlım olurum diyorsan YaparsinMinii YaparsinMinii ile ortak olmanızı isteyeceğim :KK19: iki öğretmen :KK52: :) aktif olmam diyorsan ortak yok sana :-):p

YaparsinMinii YaparsinMinii ortaklık yapımızda şöyle bir şey canım genel bir fikrin olması için paylaşayım cumadan cumaya eşler değişiyor :)
Çok iyi bişiymiş ortaklık, bu fikre bayıldım🤩

Hoşbuldum Canım🥰

Çok teşekkür ederim inşallah cuma gününe güzel bir eksi görürüm :)

14 subat
Sabah
Soganli yumurta
3 siyah zeytin
Kk beyaz peynir
2 lokma beyaz ekmek
1 cay kasigi recel
Cay

Arada
1 dilim kek🙈
Nescafe

Aksam
1 tabak Sebzeli tavuk haslamasi
Yesil salata

Gun icinde
2 form cay
Siyah cay
Su 2lt
Spor malesef🙈
Cherry Mom Cherry Mom DeryaOnDiet DeryaOnDiet @_Reyyan
Yine bir dilim kekle iyi atlatmissin ortim. Sabah tartildin mi gormedim kilo bildirimini, belki gozumden kacmistir. Bu aksam evine donunce nirnal duzenine donersin 😉

Yine bir dilim kekle iyi atlatmissin ortim. Sabah tartildin mi gormedim kilo bildirimini, belki gozumden kacmistir. Bu aksam evine donunce nirnal duzenine donersin 😉
Yarın tartılacakmış
azaydidem azaydidem bu hafta korkutuyor ama beni yuvana dönnn didemmmmmmm :KK53: bitsin bu kekler artık :confused:

Çok iyi bişiymiş ortaklık, bu fikre bayıldım🤩
Çok faydalı ve çok zevkli 1 yıldır falan devam ediyor bizim takımda :KK200: ekip kaynaşıyor herkes birbini yakından tanımış oluyor hemde birebir denetleme gibi oluyor ben her ne kadar herkesin menüsüne baksamda çok detaylı yorum 15 20 kişiye yapamıyorum ama ortaklar birbirine yapıyor güzel oluyor :KK37:

Merhaba kizlar hepinize guzel haftalar diliyorum Nikinik Nikinik yönlendirdi 🤗 araniza katilabilirim umarim.
Ismim Gül Su 26 yasindayim evliyim 1 oglum var 2 yasinda 60 ile hamile kaldim 85 ile dogum yaltim oglum kisa sure emdi meme reddinden dolayi cok mucadele versemde birakti ve bende fazlaliklarimdan kurtulma cabasina girip 58 kiloya dustum hersey harikaydi taaa kii calismaya baslamamla o kara günler basladi 10 kilo dan fazlasini aldim eminin net guncel kilomu bilmihorum ama bacaklarim kapali yuruyemiyorum artik 😢 acinasi haldeyim ee zayifken benim ayiyogi pesimden ayrilmiyodu simdi kanka olduk resmen uzun zamandir aklimda vermek ama su bogazimi nefsimi bir turlu tutamiyorum dedim bu is bole olmazz benim diyet friends bulmam lazim iste burdayim
Ad: Gül Su
Yas: 26
Boy: 165
Kilo: tahmini 72 falan aksam tartima pil alacagim
Hedef: asil hedef 55 ama ufak hedefler koyuyorum hep kendime
Medeni durum: evli
Meslek: Yönetim Kurulu Yardimcisi
Cocuk: 1
Daha once bir takima dahil oldun mu? : hayir keske
Kilo alma nedeni: burda bir personel var yiyip yiyip kilo almayan cinsten beraber yemege cikalim caya cikalim diye diye sistim.
Saglik sorunu : cok sukur dusuk tansiyon disinda birseyim yok
Kilo verme nedeni: niye kilolu olayim ki cocugun enerjisine yetisemiyorum.

Back
X