Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim nenun gayet guzel ama en azindan azicik bir spor olsa. Bak diyetisyen istegi uzerine artik hergun en az 8 dk spor yapiyirum. Sadece 8 dakika. Ve bu sporu gorumcem yapti 1 ay biyubca hergun 8 dakija kadinda selulit sifur. Gel istersen beraber yapalim. Sadece 8 dakija 😉 ne dersin?

Valla takımın maşşallahı var. Sayfalarca konuşma arasından kimi alıntıladım kimi atladım bilmiyorum ama çok hoşbuldum Canım🥰😍
:KK53: biizm takımında çilesi bu oku okuu :)))
İkidir tabata kelimesini görmem ve benim tabatayı yöresel yemek adı sanmam:olamaz:
Şimdi merak edip baktım egzersizmiş😂 Kolay gelsin Canım🥳🤩
:confused: yöresel yemeklerle hiç ilgi ve lalakamız olamaz no no nooo :skandal:

Yukarıda videonun olduğu paylaşımı alıntıladım canım :))))

Ben şahsen döneri kaçamak olarak saymam kaptan daha iyi bilir tabii. ama inanılmaz sağlıksız o tavuk dönerler canım bi araştırırsan inan ki bi daha yemezsin. En azından güvenilir bi yerden yaprak döner yemeye çalış. Eskiden de gıdada inanılmaz hileler yapılıyordu ama şu anki ekonomik krizle beraber iyice mahvettiler her şeyi :KK43: helal ve tayyip gıdaya ulaşmak git gide zorlaşıyor :KK43:
Yediğimiz yerin helal sertifikası var canım heryer den yemiyoruz bizde,
Keşke hiç yemesek ama işte bazen canım istiyor 🥺

Şimdi eğer listeye girersem bu haftaki kilomlamı giriş yapmış olacağım?
Eğer öyleyse bu hafta değil diğer hafta gireyim
Çünkü bu hafta çok gitmeyecek gibi
Yinede bakarız 2 yada 2ye yakın giderse girerim olur mu?

Bu arada tabiki listeye girersem kaçamaklarımın sınırlı ve dozunda olacağına söz verirm ❤️ liste sorumluluğunu çok iyi bilirim 😍 eski takımımda kaptanımı hiç üzmedim desem yeridir her hafta en az - 1 veriyordum
İnşaAllah metam yine öyle çalışır güzelce gider kilolar
Evet canım cuma günkü kilon 82.7 üzerinden düşecek cuma artık kaç olursan aradaki fark hesap edilecek.. bugün sabit olsan 4 günde 2 kg veremezsin canım fazla olur yani bünyene bence

Benim için her hafta 1 kg 2 kg verilecek diye birşey yok 200 300 gramda kabülüm ama düzenli istikrarlı menüleride orantılı üye olsun yeter canım kimseyi zorlamak değil niyetim önce sağlık :)

Evet canım cuma günkü kilon 82.7 üzerinden düşecek cuma artık kaç olursan aradaki fark hesap edilecek.. bugün sabit olsan 4 günde 2 kg veremezsin canım fazla olur yani bünyene bence

Benim için her hafta 1 kg 2 kg verilecek diye birşey yok 200 300 gramda kabülüm ama düzenli istikrarlı menüleride orantılı üye olsun yeter canım kimseyi zorlamak değil niyetim önce sağlık :)
Tamam inşaAllah kaptanım cuma gününkü kiloma göre alırısn listeye inşaAllah ❤️

şimdi baktım :)))) tabata dans değil mi yaaa adını yanlış koymuşlar cardio bu bence kızlar siz bu video yu 5 den hesap edin :KK70::KK70:
Dimi ilk duyunca dans gibi geliyor insana :D bu gün daha iyi yaptım ama hala puan alacak kadar değil benimki, dizlerim gıcırdıyor squat gibi yaylanılan yerde önüme sandalye alıyorum. :D plank yaparken komando gibi sürünüyorum falan :D
Ben böyle sürünürken ortim koltuktan yatağa geçsin :@ yok yaa o da tabata yaparak geçiyordur yaa güveniyorum ben ona :D

Herkese merhaba,

10-15 sayfa falan olmuş okuyamadım açıkcası hiç birini. Dün geceye kadar uğrunda onu kazanmak için delicesine savaştığım, daha 3-5 gün öncesi çok özlediğini söyleyen, son 3,5 aydır ayrı olmamıza rağmen hala kavuşacağımızı, çok sevdiğini ve evleneceğimizi söyleyen, 3,5 ay önceki ayrılık sebebi ise öyle saçma ki (benim borcum varmış haberi yokmuş o yüzden güvenmiyormuş) ama buna rağmen güvenmek için zaman istedi ve güvensin diye elimden gelen herşeyi yapmama rağmen, dün akşam benim mesaj atmam sonucu fikirlerini belirtip, sevgisinden emin olmadığını hala güveninde bir değişiklik olmadığını, onca yaşanmışlıklarımıza rağmen bir telefon mesajıyla bildiren bir adamdan tamamen ayrıldım. Ama hala yüzsüzce kendisini aşırı haklı görüp, benim üste çıkmaya çalıştığımı tamamen ben haksızmışım gibi davranması da tuz biber etti. Bu kadar zamanımı ona harcadığıma üzülüyorum, hatta ne olduğu hep belli olmasına rağmen görmek istemedim. Neyse oldu bitti artık önüme bakma vakti :KK16:

Herkese merhaba,

10-15 sayfa falan olmuş okuyamadım açıkcası hiç birini. Dün geceye kadar uğrunda onu kazanmak için delicesine savaştığım, daha 3-5 gün öncesi çok özlediğini söyleyen, son 3,5 aydır ayrı olmamıza rağmen hala kavuşacağımızı, çok sevdiğini ve evleneceğimizi söyleyen, 3,5 ay önceki ayrılık sebebi ise öyle saçma ki (benim borcum varmış haberi yokmuş o yüzden güvenmiyormuş) ama buna rağmen güvenmek için zaman istedi ve güvensin diye elimden gelen herşeyi yapmama rağmen, dün akşam benim mesaj atmam sonucu fikirlerini belirtip, sevgisinden emin olmadığını hala güveninde bir değişiklik olmadığını, onca yaşanmışlıklarımıza rağmen bir telefon mesajıyla bildiren bir adamdan tamamen ayrıldım. Ama hala yüzsüzce kendisini aşırı haklı görüp, benim üste çıkmaya çalıştığımı tamamen ben haksızmışım gibi davranması da tuz biber etti. Bu kadar zamanımı ona harcadığıma üzülüyorum, hatta ne olduğu hep belli olmasına rağmen görmek istemedim. Neyse oldu bitti artık önüme bakma vakti :KK16:
Bazen bitirmek en güzeli heleki seni üzen ve seni haketmeyen insanlar için..
Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın kuzum hiç üzülüp sıkma canını ❤️

Yediğimiz yerin helal sertifikası var canım heryer den yemiyoruz bizde,
Keşke hiç yemesek ama işte bazen canım istiyor 🥺
Canım refika nın çok güzel tavuk döner tarifi var mutlaka dene bende çok döner sevmem ama evde çok güzel tantuni yaparım tarifler verebiliriz birbirimize :hamarat:

Canım refika nın çok güzel tavuk döner tarifi var mutlaka dene bende çok döner sevmem ama evde çok güzel tantuni yaparım tarifler verebiliriz birbirimize :hamarat:
Tantuni bende kendim yapıyorm evde çokta harika oluyo eşim dükkan açsan tutar diyo 😂
Döner hiç denemedim aslında yapablrm ❤️

12 ŞUBAT - 19 ŞUBAT HEDEF TABLOSU

🎯
Kızlar cuma için hedef tablomuz 👇👇

Hedefini yakalamayan kalmasınnnnnn :KK69::KK69:

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
80.6​
79.8​
78​
77.5​
67.2​
66.8​
67.7​
67​
61.2​
60.8​
71.5​
70.8​
53.4​
52.5​
68​
??​
57.2​
56.9​
68.1​
67.3​
53.3​
52.5​
59.1​
58.5​
76.65​
75.7​
74​
73​
65.9​
65​
85.8​
85​
??​
??​
82.7​
81.5​
73.8​
72.5​
68​
67.5​
80.7​
??​
72.3​
71.5​
72​
?​

Herkese merhaba,

hayırlısı olsun canım 🤗🤗
Rabbim öyle bir insan çıkarsın ki karşına iyi ki bitmiş dedirsin 🤗🤗
Erkekler çok bencil maalesef. Biz hep duygusal düşünüyoruz ama onlar sadece kendini düşünüyor :(

Herkese merhaba,

üzme tatlı canını belli ki sen elinden geleni yapmışsın zorlama olacaksa olurr olmayacaksa olmaz.. kendini yıpratma canım kapat defteri bence kaderinde varsa dönüp dolaşıp seni bulacak nasılsa o yüzden acaba olur muydu deme .. :KK200:

Back
X