Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaaa çok güzel taktikmiş neden daha önce benim de aklıma gelmedi hahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
2 çatal donut :ıslık: çatal çatal sadece S Suskunhanim muhursuzpusula muhursuzpusula :KK70: :KK70: :KK70:
Fanteziler burda başlıyor...
Gerisini avuçladın dimi hadi küçük harflerle itiraf et :KK70:
Gün geçmiyor ki yeni fikir çıkmasın...
çay kaşığıyla daha mı zevkli olur ki şöyle 1 saate yaya yaya :KK53:
Derken bir parlak fikir daha diyecektim ki....
Yala en iyisi sabaha kadar :KK70:
Zirveye ulasildi :KK70: :KK70: :KK70:
Bu nasıl fantezidir,bu nasıl hayal gücüdür😂😂 döner su an çok mutlu:KK70::KK70:

Pazartesi

11.00
2 dilim tam bugdayli yaprak galeta
3 kasik domatesli yumurta
2 kasik lor peynir
3 zeytin

Ara
Ananasli yesilcay

17.00
Yarim tabak kuru fasulye
2 catal pilav
Cacik

Su 3 lt 2.5 litresi limonlu su
Spor 6 20dk cardio

Birde ben persembeden beri sabah kalkinca ve aksam yatmadan sirkeli su iciyorum 1 cay bardagi kadar ama hep yazmayi unutuyorum 🙈

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam hawar hawar S Suskunhanim belmayne belmayne var mi baska bana sahip cikmak isteyen :KK70:
Canım menün gayet iyi
Bakliyat yarın için biraz şişlik hissi yapabilir ama öbür gün geçer
Spor süper 🤩

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım arada kuruyemişi çok gördüm o yüzden akşamı yoğurtla kapatmak istedim
Birde dün hurma detoksu yaptım 1 günlük hala tuvalete çıkamadım şiş hissediyorum kendimi gerçi regl günüm de yaklaşıyor belki onunda etkisi vardır bilemiyorum🙄

Ya diyetteyim falan ama oturup kendime yemek hazırlayamıyorum. Yaptıklarımı buzluğa atıyorum hemen pratik çıkarıp yiyorum falan. Evdekilerde malum diyet falan yok serbest stil takılıyorlar. Ben ne bulursam onu yiyorum🙃
Anladim canim. Tabii evdekiler normal yeyince cok zor olur. Regli de siskinlik yapiyor olabilir. Eczaneden bir probiyotik ilaci alip (recetesiz) boyle sis hissettigin gunlerde icebilirsin canim.

Günaydın kızlarrrr ☃️☃️☃️☃️
IMG_20210216_100229.webp

Saol canim🤭

Canim suda agirlik yapar ve menulerin de sporlarimda cok guzel bemce cumaya gzel bi eksiyle geliceksin🥰

Yaa evet ama cok zorlandim inan malesef tartilamadim sabah tartilicam yazarim canim

Korkma kaptanim aksam eve geldigimdeki kilomcokd korkutmadi beni nedense sabaha bakicaz tabi🤭

Wayyy 70 gorene kadr demek😎 cekismeli bir kilo verme seruveni olucak desene🤭 ben geldim evime canim yarindan itibarem sporlarimla gzel menulerimle sahalara kosar adimlarla donuyorum😂 hırslandirdin beni bak simdk😂
Super canim, evine geldin ya normal duzenine gecersin.

Kızlar gün içinde uğramaya çalışacağım akşama yatılı misafirim var kalacakmış 5-6 gün
Tefonumda bu gün dersten sonra tamire gidecek
Akşama görüşürüz kızlar
Nikinik Nikinik canım ortim akşama görüşürüz
Kolay gelsin canim.

Yine yanlış yaptım alıntıyı😂😂😂
Aktif olacağım kaptanım Cherry Mom Cherry Mom 💪🏻💪🏻
Neler yaptın öyleee 😂😂😂

Güncel 77.7 hedef 77 mi canım?

YaparsinMinii YaparsinMinii birsevgi birsevgi ile ortaksınız canım cumaya kadar cuma gecesi değiştiririm ✌️ ozmana kadar menülerinizi yorumlama - menü yazdı yazmadı - spor yaptı mı - yediği içtiği hakkında birbirinizi yorumlamanızı ve destek olmanızı rica ederim 🤗🤗

Afiyet olsun canim. Masallah sporlar sahane 👍 Sirkeli su aclik hissini bastiroyor mu baya? Ben de deneyeyim yariyorsa. Evde elma sirkesi var.

Tam kilo vermelik menu olmus, cok behendim. Sporun da harika 👏

Cok iyi bir menu olmus. Afiyet olsun

Masallah 1 saat eliptik cok iyi.

Afiyet olsun canim. Oran olarak cok degil yediklerin ama cok karbonhidrat olmus. Mesela aksam kizarmis hamur yerine bir salata ve yogurt/ayran veya et olsa daha iyi ve saglikli olurdu. Leblebinin yanina da 1 bardak ayran ve/veya findik cebiz iyi olurdu. Belki o zaman aksama bu kadar cok karbonhidrat yeme geregj de duymazdin.

Cok dengeli ve doyurucu olmus canim menun. Afiyet olsun.

Biraz lifli gida az olmus gibi canim. Ondan mi hazimsizligin var acaba. Taze sebze de eklersen hem daha iyi olur hem de hazimsizligin gecer. Mesela aksama yogurt yerine peynirli salata youebilirdin.

O adim ne oyle masallah masallah 🧿 menu de gayet guzel

Guzel olmus, tam balik gunu olmus 😉

15 dakika da olsa spor yapsaysin iyi olurdu canim. Hem metaboliwni hizlandirirdi hem de belki o tavuk donerin dortte birini filan eritirdin 😉 himm aciim yaa canim tavuk doner istedi. Cumaya iyi eksi getirirsem. Cuma gunu yesem mi ne yapsam.
Evet cok haklisin ama yoktu maalesef bende minimum gunu kapatmaya calistim

Back
X