Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi ben nike ın uygulaması var ordan yapıyorum sporları ama çeşitli antrenmalar var dün 4 antrenman yaptım farklı kas odaklı Ama aşırı tempolu bol squatlı burpee li planklı falan antrenmanlar artı mekik vs de vardı ama yorucuydu o yüzden tam cardiyo değil ama tam olarak bölgeselde degil . Ne yapacağımı bilemedim
Aslinda cardio ya da benziyor Cherry Mom Cherry Mom kaptanim karar versin

Monica_ Monica_ nur hanım nur hanımmmm mezuniyetii duydunnn menü yazmadın mı güzel bir eksi gelmezsen mezun etmem :pkalırsın listede öyle 40 kg olana kadar :KK53:
Kaptanimm valla menu yazmaya girdim mezuniyeti duyunca aklimdan cikti menu falan 😅
Insallah guzel eksim olacak🙏🏻

G

Gaz yapmıyor mu peki. Özellikle karnabahar brokoli lahana vb.
yoo yapmıyor canım, baklagiller çok gaz yapıyor mercimek bile.filizlendirilmiş unları oluyo onlar belki yapmaz :D
5 i bekleyemedim yedim yaa çok şükür karnım doydu gözüm açıldı :KK70: biraz sindirip sporumu yapayım tekrar acıkmadan :KK70:
canım senin diyetin aşırı zor,ölüm orucu gibi yav bu ne :D sen bunu daha önce de yaptın,bırakınca aldın mı peki?

yapmıyor canım, baklagiller çok gaz yapıyor mercimek bile.filizlendirilmiş unları oluyo onlar belki yapmaz :KK70:
Hımmm bakliyat konusunu bilmiyorum o filizlendirme işini bi deneyesim var benim de :))
canım senin diyetin aşırı zor,ölüm orucu gibi yav bu ne :KK70: sen bunu daha önce de yaptın,bırakınca aldın mı peki?
Sen beni mi stalkladın o nerden çıktı :D daha önce yapmadım canım. 3-5 gün bişey denedim olmadı. :D

Aa🤩🤩🤩
Takımda serbest öğün günlerimi varr:KK73:
neeeeeee :skandal: :skandal: :skandal: tamamen asparagas :D

Sadece cuma günü eksi gelenlere bir miktar aklınızda kalan bir şey var ise o gün yiyebilirsiniz diyoruz cuma veya cumartesi..
Güzeldi canım keyifli vakit geçirdik çok şükür hem bana hemde çocuklara çok iyi geldi. Eşim 3 hafta evdeydi o yüzden çoook işim var ama kımıldayamıyorum. Urla fena soğuk bizde klima kullanıyoruduk dün geceden beri evi ısıtamadık valla aynı oda da hem klima sonda çalışıyor hemde ısıtıcı fan😒
Çocuklar kara doyamıyor senin bu sene çok işin var emre beyle 😊

Hoşbuldum canııım şöyle kısacık Bi aile ziyareti yapıp kürkçü dükkanına döndük 😊😊
Çok sevindim canım çocuklara iyi gelmiştir kalabalık ortam hep aynı ev ortamı sıkılmışlardı farklılık oldu ne güzel :KK200: 3 hafata evde eşinin yalnız kalması ise şahane :D:D geçmiş olsunn sana şimdiden :)))) ev yerinde duruyr mu :)
Emre sorma ya doymadı kara ama ben bittim cidden çok yoruluyorum giydirmesi soydurması bile işkence kat kat kat :D
Vardır belki kaptan bilgi verir hemen umudunu kaybetme :KK70: ben de daha yeniyim Cuma geldim:)))
anka yaaaa ortaya bir şey atttın :D zaten böyle şeyleri havada kapmak için yer arıyorlar :D:D
Şimdi ben nike ın uygulaması var ordan yapıyorum sporları ama çeşitli antrenmalar var dün 4 antrenman yaptım farklı kas odaklı Ama aşırı tempolu bol squatlı burpee li planklı falan antrenmanlar artı mekik vs de vardı ama yorucuydu o yüzden tam cardiyo değil ama tam olarak bölgeselde degil . Ne yapacağımı bilemedim
Evet ikisinin arası bir şey belli ki ama çokta ince eleyip sık dokumayalım önemli olan motivasyon önemli olan senin yapman :rapci:
x kişisi cardio videosu açıp yapıyordur ama hareketleri eksik yapıyor olabilir ama sen bunları tam yapıyor olabilirsin.. bence cardio olarak puanlayabiliriz spor günlerinde de yaparsa sende o şekilde düşünürsün nikiciğim olur mu Nikinik Nikinik
5 i bekleyemedim yedim yaa çok şükür karnım doydu gözüm açıldı :KK70: biraz sindirip sporumu yapayım tekrar acıkmadan :KK70:
ohh afiyet olsun ve helal olsunnn müthiş iradelisinn maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

Kizlar masaz yaptirdim bugun simdi ordan donuyorum. Masoz dedi ki vucudumda cok fazla su/odem varmis. Belki hamilelikten olabilir ama yine de bir doktorla girusun dedi. Bakalim bu aksam 19a telefonla doktir gorusmesi ayarladim. Soracagim bir test yapilsin romatizma veya troit sorunu olabilir dediler. Umarim doktor iyi/uygun testler yazar da ogrenirim neden bu kadar cok su birikmus vucudumda. Aranizda boyle bir sorun yasayan oldu mu?

Kizlar masaz yaptirdim bugun simdi ordan donuyorum. Masoz dedi ki vucudumda cok fazla su/odem varmis. Belki hamilelikten olabilir ama yine de bir doktorla girusun dedi. Bakalim bu aksam 19a telefonla doktir gorusmesi ayarladim. Soracagim bir test yapilsin romatizma veya troit sorunu olabilir dediler. Umarim doktor iyi/uygun testler yazar da ogrenirim neden bu kadar cok su birikmus vucudumda. Aranizda boyle bir sorun yasayan oldu mu?
Varsada ben anlamamışımdır kesin ya
inşallah öyle birşey çıkmaz normal bir ödem tutmasıdır umarım canım

Varsada ben anlamamışımdır kesin ya
inşallah öyle birşey çıkmaz normal bir ödem tutmasıdır umarım canım
Hamilelik ve sonrasi emzirme hormonlarindan da olabilir dedi. Bakalim doktor ne diyecek bu aksam. Ictigin suyu 2,5 la sinirla. Fazlasini icme dedi bir de. Ben sadece gunduz iciyirjm 2 veya 2,5 gece de her emzirmeden sobra iciyorum ortalama 1, 1.5 da gece iciyorum. Artik olcup de iceyim bari gecmeyeyim 2,5 u.

Hımmm bakliyat konusunu bilmiyorum o filizlendirme işini bi deneyesim var benim de :))

Sen beni mi stalkladın o nerden çıktı :KK70: daha önce yapmadım canım. 3-5 gün bişey denedim olmadı. :KK70:
Birkaç gündür bakıyorum menulerine :D cnm kıtlıktan çıkmış gibi yicen gibi bi his var içimde :D ama cumayı bekle bari :KK33:

Bütün suç Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak in:KK70: subliminal mesaj gibi dolanıyor topikte :KK70:

Sağol canım ankanın diyet serüveni vol:192937 de 1 ay tamamlanmak üzere:KK70: ben de şoklardayım :KK70:
Cidden katılıyorum nickin çok subliminal zayıflama ortamı için :KK73:

Back
X