Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya size yazdıktan sonra bi ölçüm yaptım. 2 Ay önceyle karşılaştırdım. Var ya spor konusunda çok pis gaza geldim :rolleyes:

Belden 4,5
Basenden 9 cm incelmişim :rolleyes:
İnanamadım. Baskül sinir ediyor ama mezura güldürdü 😂 yeni aşkım mezura 😍
İncelmen o kadar belli ki zaten harikaa sonuç canımm tebriklerr güzel bir alışverişi halletmişsin kendine yeni bedende ciciler al :KK71:

yok yapmaz canım migrostan aldım ben :KK66:
aşkolsuuun öz be öz doğma büyüme 5. takımlıyım ben :KK55:

cnm bütün gün yeşil çay dediğin 3 çay bardağı mı :KK48: menüne baktım da ne şişlik yapmış olabilir diye, lor tuzlu muydu aşkısım? sucuklu yumurta ve etli ekmek benim gördüklerim canım en azından bu 2 gün beyaz un tüketmesen güzel olur ne dersin :KK66:
belmayne belmayne cim isveç diyeti önerebilirim :KK70: hurma yoğurt biliyosun zaten bu kadar kuzum :KK70: :KK70: dinlediğin için teşekkür ederim :KK70: :KK70:
Şişkinlik reglden canım zaten😅 pazardan beri sisim😅
Migros şehir merkezinde,ben ilcedeyim😔 neyse cuma tartıya müteakip içerim😅
Ama yoğurt kuru de iyi gelirmiş gibi hissediyorum nedense,usenmeswm şimdi kalkıp yerim😅

Teşekkür ederim canım💜💜🤗
Ben de yaa bitene kadar her şeye ağlayıp her şeye kızıyorum 😅😅
Ayy de mi,içimden ejderha çıkmak istiyor zor tutuyorum😅

Ay alamıyorum. Gözüm hep daha da vermekte 😂😂 neyseki bir yere çıkmıyorum 😂😂 yoksa giyecek kıyafet yok 🤭
Sorma eşofmandan başka şey giymez oldum bende 🙈🙈 hayır covid bitti restaurantlar cafeler açıldı düğünler serbest flan deseler dımdızlak kalcam 🤣🤣 eşofmanlarda eskidi 🤣🤣

yok yapmaz canım migrostan aldım ben :KK66:
aşkolsuuun öz be öz doğma büyüme 5. takımlıyım ben :KK55:

cnm bütün gün yeşil çay dediğin 3 çay bardağı mı :KK48: menüne baktım da ne şişlik yapmış olabilir diye, lor tuzlu muydu aşkısım? sucuklu yumurta ve etli ekmek benim gördüklerim canım en azından bu 2 gün beyaz un tüketmesen güzel olur ne dersin :KK66:
belmayne belmayne cim isveç diyeti önerebilirim :KK70: hurma yoğurt biliyosun zaten bu kadar kuzum :KK70: :KK70: dinlediğin için teşekkür ederim :KK70: :KK70:
Ay hurma yoğurt dedin şekerim yükseldi. 😂😂 İsveç diyeti de aklıma ergenliğimi getiriyor 😂😂 Gerçi senin modifiye iyiydi ama tek gün yapacağım. hangi talihli günü seçsem acaba 🤔
Gerçi ben daha çok böyle maydanoz kaynatmalı falan bir şeyler düşünüyorum işe yarar mı ki 🙃

Şişkinlik reglden canım zaten😅 pazardan beri sisim😅
Migros şehir merkezinde,ben ilcedeyim😔 neyse cuma tartıya müteakip içerim😅
Ama yoğurt kuru de iyi gelirmiş gibi hissediyorum nedense,usenmeswm şimdi kalkıp yerim😅

Teşekkür ederim canım💜💜🤗

Ayy de mi,içimden ejderha çıkmak istiyor zor tutuyorum😅
canım regl de var da ben gördüklerimi söylüyorum ;) onlar da etkiliyo sonuçta ;)

Sorma eşofmandan başka şey giymez oldum bende 🙈🙈 hayır covid bitti restaurantlar cafeler açıldı düğünler serbest flan deseler dımdızlak kalcam 🤣🤣 eşofmanlarda eskidi 🤣🤣
Giyinmeyi unuttuk resmenn. Cocuktan sonra spor ayakkabiya baglandik virusten sonrada esofmana baglaniriz ohhh mis. Dugune de kot tsort yeter 🤣🤣 o degildr virusten sonra biyik almak iskence olacak maske sakliyor eve de gelen giden yok cok rahatti

Kızım ayakta uyumak istedi madem onu sallıyorum, boş durmayın dedim😅(alintiladiklarimi cevaplayayım)
Canım o dediğin kahveyi nerde bulabilirim? Ödem yapmaz değil mi?

Hahah süper🤩 oğlum da mor(niye kırmızı dedilerse🙊) lahanayı yer tavşan gibi😅

İyiyim canım🤗

Aaa kız yoksa bu dış mihrakların(diğer takımlar) oyunu mu😱😱😱 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 😂😂😂

Ben de çok üzüldüm,mekanı cennet olsun🤲🤲

Ballı kaymaaamm seni boş bırakmıyorlar işte, tüm takım orti sana😅

Yine muhteşem bir menü😍 sadece leblebi yerine ayran ya da biberli limonlu yoğurt yersen yağ yakımına katkısı olur canım😍😍 hatta sana demisken ben de yapayım yoğurt kürü. İf i bozar ama olsun
Ya bak nasıl gelmedi aklıma yoğurt ya🙃
Leblebiler çeldi aklımı. Ama ölçümü o an yapsaydım kesin yemezdim 😂😂
İyi geceler orticim. Bol eksiler 😘

@yarimuhendis züber barrr :rolleyes: afiyet olsun tatlım neli yedin :KK66:
muhursuzpusula muhursuzpusula kuzuuum gell gel anlat dertleriniii derman olalııım yalnız başına kalıp depresyona girme kuşuummm :KK200::KK200::KK200:
Cherry Mom Cherry Mom kaptancım muhursuz hep şey diyodu ya ortilerim sürekli eni terk ediyor ya da diyeti bırakıp gidiyor bu sefer de benim mi başıma geldi yoğsam :skandal:
@Tempus cumm şöyle mi yapsan? sabah ekmeksiz kahvaltı, ara hurma tarçın yoğurt, akşam da tonlu tavuklu salata tarzı :KK66:

Yok canım terkeder miyim hiç, sadece seninle çok kötü bir dönemde orti olduk, özür dilerim :(

Canım bu gözümden kaçmış benim. Nasılsın şimdi. Valla çok zor süreçler. Kolaylıkla atlat inşallah. Kendin için çok güzel bir yola girdin. İlerledikçe çok daha mutlu olacaksın ❤️:KK36:

Daha iyi olmaya çalışıyorum. Geç kalınmış bir karardı aslında, son 3,5 aydır çektiklerimi bi ben bilirim. Ama en çokta bu kadar emek verip bu kadar çok sevmişken böyle bir karşılık görmek çok koydu. Birlikte mutlu olabileceğimize, ona iyi geldiğime öyle inanmıştım ki kabullenmesi çok zor oluyor.

Ya bir de eşortman bağımlılığı diye bir şey var bence. Ben düştüm o batağa😂 Başka bir şey giyesim gelmiyor. 🤭

Kuzum belki de o kadar şiş değilsindir. Adet öncesi insan öyle hissediyor bazen ama ben de perşembe için ödem giderici öneriler isteyecektim. Kızlar bir el atın bize 🙃
S Suskunhanim ve diğer kızlar 💃

Doğal yollarla ödem atmak isteyenler için öneriler

Aç karnına probiyotik yoğurt yiyin.

Her sabah çeyrek demet maydanozu yıkayın, saplarıyla birlikte küçük küçük doğrayıp evde mayalanmış bir kase yoğurda karıştırıp yiyin

İster meyve olarak isterse de su şeklinde bol bol ananas tüketin.

Kışın bol bol nar ve kivi yiyin.

Günde 2 buçuk, 3 litre sade ya da limonlu su için.
Ilık duş alın, sauna ve buhar odalarını kullanın.

Tuz tüketimini minimuma indirin.

Beslenmenizde karbonhidratlı ürünleri çok az tüketin.

Tarçın ve karanfil eklenmiş bitki çayları için.

Yeşil yapraklı sebzeleri her gün bolca tüketin.

Çiğ maydanoz yiyin, maydanozu kaynatıp suyunu için.

Diyorlar 🤗

hahaah :D Pain Killer Pain Killer cığımınki gibi dizi de çıktı mı yoksa :D :D
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ayran detoksunu temmuz 2017 de yapmışım 1,2 kilo vermişim :-) gece gece oyalanacak şeyler arıyorumm :-)
ooo iyiymiiş 2 gün di mi sağol kuşum aradığın bulduğun için ;)
Ay hurma yoğurt dedin şekerim yükseldi. 😂😂 İsveç diyeti de aklıma ergenliğimi getiriyor 😂😂 Gerçi senin modifiye iyiydi ama tek gün yapacağım. hangi talihli günü seçsem acaba 🤔
Gerçi ben daha çok böyle maydanoz kaynatmalı falan bir şeyler düşünüyorum işe yarar mı ki 🙃
:D isveçe o kaynatmalıyı ekleyebilirsin :rolleyes:

Bana senin menü benimkinden daha az geldi canım doydun mu 🙈🙈
Ortime layık olmaya çalıştım, tabiki doymadım ve çayın yanında 3 hurma yedim😳
hahaha :KK70: ela gözlü kumral bi yakışıklı fena olmazdı hee :KK22:
canım tamam görüşelim ama marta kadar yapmıcam inşallah :ıslık:iddiaya girelim mii :KK70: :KK70:

ay yok canım iddiaya girmeyeyim senden korkulur😁😁
, bişeyi yaptın mı dibine kadar yapıyosun😂😂 değil marta ağustosa kadar bile dayanırsın sen💪💪💪

Enişte adayımız da gönlüne göre olsun inşallah❤️❤️❤️

Anka Anka canım spor yaptın mı? Halin vaktin yerinde mi?

Back
X