Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

16 Ocak salı
sabah 09:30
2 yumurta
2 dilim uno denge
peynir zeytin
domates

ara
yarım ayva
1 armut
1 avuç kırık ceviz dut karışımı
1 fincan yeşil çay

akşam 17:00
1 kase kelle paça çorbası
bolca salata
1 dilim ekmek

ara
1 avuç beyaz leblebi
1 fincan yeşil çay

3 lt su

45 dk leslie boosted fitnes walk

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik
Ortim menun yine guzel 🤩 haftasonu kacirsanda haftaicini guzel toparladin. Aynen devam cumaya eksiler bizim 😍

Günaydınlar herkeseee ben bugün hurma detoksu yapacağım ama farklı bir hurma detoksu çıktı karşıma o bilinen 21 hurmalı değil ekliyorum fotosunu sizce hangisini yapayım🤗

Eklentiler

• Screenshot_20210217-064042_Instagram.webp
    Screenshot_20210217-064042_Instagram.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 35
canım regl de var da ben gördüklerimi söylüyorum :KK66: onlar da etkiliyo sonuçta :KK66:
Teşekkür ederim canım benim🥰🥰 kız biz rakiptik di mi :confused: iştahım kapandı bak bı anda😅
Ya bak nasıl gelmedi aklıma yoğurt ya🙃
Leblebiler çeldi aklımı. Ama ölçümü o an yapsaydım kesin yemezdim 😂😂
İyi geceler orticim. Bol eksiler 😘
Günaydın cancağızım💜 yeniledi varmış leblebilerin🥰
S Suskunhanim ve diğer kızlar 💃

Doğal yollarla ödem atmak isteyenler için öneriler

Aç karnına probiyotik yoğurt yiyin.

Her sabah çeyrek demet maydanozu yıkayın, saplarıyla birlikte küçük küçük doğrayıp evde mayalanmış bir kase yoğurda karıştırıp yiyin

İster meyve olarak isterse de su şeklinde bol bol ananas tüketin.

Kışın bol bol nar ve kivi yiyin.

Günde 2 buçuk, 3 litre sade ya da limonlu su için.
Ilık duş alın, sauna ve buhar odalarını kullanın.

Tuz tüketimini minimuma indirin.

Beslenmenizde karbonhidratlı ürünleri çok az tüketin.

Tarçın ve karanfil eklenmiş bitki çayları için.

Yeşil yapraklı sebzeleri her gün bolca tüketin.

Çiğ maydanoz yiyin, maydanozu kaynatıp suyunu için.

Diyorlar 🤗
Teşekkür ederim kaptanım🤗🤗
S Suskunhanim canim bazi regl donemlerinde cok siskinlik oluyor umarim gecikmeden olursun

belmayne belmayne kuzum super incelmissin tebrik ederim 🤩👏👏

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak neeyy biri detoks mu dedi :confused:
Umarım canım🤗 nasılsın?
Ellerine sağlık Reyyan'im🤗
birsevgi birsevgi bak hiç çarpın yok,böyle böyle bı bakmışsın gelmiş mezuniyet🥰

Günaydın kızlar:36: :36: :36:
Akşam
60 squat 12 puan

60 reverse lungee 12 puan

150 jumping jack 30puan

30 bridge 3 puan

60 dağ tırmanışı 12 puan

Toplam 69 puan🙈🙈

baya hamlamışım her harekette zorlanıyorum puanım da azcık oldu :D sabah sünnet çocukları gibi kalktım bacaklarım kapanmıyor ayrık ayrık yürüyebiliyorum :D
Leslie yapacağım ya en kolay o var :)

sabah kendimi bi zayıf hissettim tartıldım 72,7 geldim. Oysa Cuma 2,8 verebilmem için 72 olmam lazımdı :D neyse bakalım başka haftaya artık. Tek öğün olunca vücut kendini korumaya aldı galiba. Haftaya daha çok gider inşallah:))

Günaydın kızlar:KK36: :KK36: :KK36:
Akşam
60 squat 12 puan

150 jumping jack 30puan

30 bridge 3 puan

60 dağ tırmanışı 12 puan

Toplam 69 puan🙈🙈

baya hamlamışım her harekette zorlanıyorum puanım da azcık oldu :KK70: sabah sünnet çocukları gibi kalktım bacaklarım kapanmıyor ayrık ayrık yürüyebiliyorum :KK70:

sabah kendimi bi zayıf hissettim tartıldım 72,7 geldim. Oysa Cuma 2,8 verebilmem için 72 olmam lazımdı :KK70: neyse bakalım başka haftaya artık. Tek öğün olunca vücut kendini korumaya aldı galiba. Haftaya daha çok gider inşallah:))
E dur daha cuma gelmedi harika eksi harika 💃💃💃 spor ödemi bile olabilir o kiloda Perşembe dinlenirsin cuma öyle tartılırsın 🤗🤗

Günaydın kızlar 😍
Bu sabah da tartılmamayı başardım şükürm😂
Ay Belmayne yaaaa😂😂
Ben de terden dolayi uzak durmaya calisiyorum kadin formu gozume gozume tuttukca.🙈
Sporun en kotu yani bu valla, saclarimin yapisi bozuldu yikamaktan.
1 saat spor + 30-40dk dus + 15dk giyin ve sac kurut.
Millet sporu ikiye boluyo gun icinde . En cok onu yapabilmeyi isterdim ama 2 dus imkansiz alamam😕😕
Ay aynen ya cildim kurudu yıkanmaktan. Ben de ter içinde kalıyorum spor yaparken. Tek seferde halletmeye çalışıyorum o yüzden. İkinciye yaparsam hafif bir şey yapmaya çalışıyorum 🤷‍♀️
Makyaj ve iş yok bende. :KK70: günü kurtaracak kadar yapıyorum sadece :KK70: ocakta karar aldım sadece kendimle ve çocuklarla ilgileneceğim diye öyle yapıyorum. Eskiden her şeye yetişmeye çalışır hiç bişeye yetişemez strese girer hırsımı yemeklerden çıkarırdım. 50 jumping jack 30 squat yaptım bakalım çalışmalarım devam ediyor yoruldum bi soluklandım 😅😅
Süper karar canım 😍 neye gücümüz yetiyorsa. Diğer işler beklesin bir zahmet 😂

S Suskunhanim canim bazi regl donemlerinde cok siskinlik oluyor umarim gecikmeden olursun

belmayne belmayne kuzum super incelmissin tebrik ederim 🤩👏👏

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak neeyy biri detoks mu dedi :confused:
Teşekkür edrim kuzu. ❤️❤️
Bdv cukuruna düştüm gel kurtar beni😂😂
Ben de düştüm o çukura bir ara 😂 Başta eğlenceliydi sonra sinirim bozuldu. Özellikle de yazılan cevaplara 😒
Hiç girmiyorum artık
:KK70: eşi kaynana gibi olmuş çoğu erkek öyle oluyor bence evde kalınca , bazısı da internet telefon vs vakit geçirio ama böyleleri de var :KK70: babam da böyle oldu 1 hafta gidip 1 hafta gitmeyince :KK70: annem de bana şikayet ediyodu :KK70:
Ahaaahhaa. Tam babam 😂😂
Günaydınlar herkeseee ben bugün hurma detoksu yapacağım ama farklı bir hurma detoksu çıktı karşıma o bilinen 21 hurmalı değil ekliyorum fotosunu sizce hangisini yapayım🤗
Bence bu tarif daha iyi. Peynir var 😍
Günaydın kızlar:KK36: :KK36: :KK36:
Akşam
60 squat 12 puan

150 jumping jack 30puan

30 bridge 3 puan

60 dağ tırmanışı 12 puan

Toplam 69 puan🙈🙈

baya hamlamışım her harekette zorlanıyorum puanım da azcık oldu :KK70: sabah sünnet çocukları gibi kalktım bacaklarım kapanmıyor ayrık ayrık yürüyebiliyorum :KK70:

sabah kendimi bi zayıf hissettim tartıldım 72,7 geldim. Oysa Cuma 2,8 verebilmem için 72 olmam lazımdı :KK70: neyse bakalım başka haftaya artık. Tek öğün olunca vücut kendini korumaya aldı galiba. Haftaya daha çok gider inşallah:))
Maşallah canım. Ama evet leslie yle başlamak daha mantıklı. Vücut yavaş yavsş açılıyor zaten ❤️

Bu daha iyi geldi benim gözüme canım ama ikisi arasındaki sonuç nasıl olur tabi o önemli

Öbüründe hurma çok fazla geliyor batıyor zaten yiyemiyorsun miden bulanıp tuzlu birşey yemek istiyorsun bu detoksta wasa peynir falan var o açıdan iyi geldi gözüme ama göze iyi gelen detoks iyi değildir mi acaba :KK70:

Bu daha iyi geldi benim gözüme canım ama ikisi arasındaki sonuç nasıl olur tabi o önemli

Öbüründe hurma çok fazla geliyor batıyor zaten yiyemiyorsun miden bulanıp tuzlu birşey yemek istiyorsun bu detoksta wasa peynir falan var o açıdan iyi geldi gözüme ama göze iyi gelen detoks iyi değildir mi acaba :KK70:
Kaptanım şu 21 hurmalıya başladım sabah 7 hurma yedim ama galiba öğle ve akşam 5er tane yiyeceğim😂🙈

Back
X