Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bismillah deyip başlıyorum kabak detoksuna 😍

Canım sen yapmış mıydın bunu. Yaptıysan etkili olmuş muydu 🙃
Ya da kızlar daha önce aranızdan yapan oldu mu acaba
Yaptım canım benim zamanımda da yapan vardı ama ben içlerinde en az etkiyi görendim :D bende fazla protein işe yaramıyor sanırım birde bunu dün fark ettim meyve varmış mesela ben meyve flaan yemiyordum yoğurt + yumurta olunca kabızlık bile oluyordu belki meyve yeseydim olmazdı.. ama veriyordum yinede 400 500 gram kdar regli döneminde yapıyordum o şekilde düşün normalde + yada sabit gelecekken verdiriyordu.

yaaaaaaaa çok şükürrr sabrettinn ve sonucunu aldınn canımm :rapci: :rapci:
Ay cok sukur kaptanim ya 2-3haftadir beni surundurdu ama simdi yuzumu guldurdu cumaya 75i ucundan gorururum insallah ya 😊 daha 3 ay olmadi 12.7 kilo gitti. Iyiki 5. Takim 😍😍😍

Ay cok sukur kaptanim ya 2-3haftadir beni surundurdu ama simdi yuzumu guldurdu cumaya 75i ucundan gorururum insallah ya 😊 daha 3 ay olmadi 12.7 kilo gitti. Iyiki 5. Takim 😍😍😍
Canım her pes ettiğinde bu anı hatırla olur mu kilon yine duraklayacak yine zor gelecek yine gitmeyecek belki kendin için çok iyi bir şey yaptın :KK200:
ilk geldiğin zamandan bu yana o kadar büyük değişim var ki sendee :D kararlıydın ama üşengeçtin spor yapmıyordun iraden bu kadar güçlü değildi falan zmanla çok güzel kafanı bu yola soktun. normalde eminim evde atanmayı beklerden bu stresli süreçte kilona kilo ekleyecektin şimdi manken gibi başlayacaksın işine :KK37::KK37: bu sana eminim mülakatında bile özgüven verecek :rapci:

Canım her pes ettiğinde bu anı hatırla olur mu kilon yine duraklayacak yine zor gelecek yine gitmeyecek belki kendin için çok iyi bir şey yaptın :KK200:
ilk geldiğin zamandan bu yana o kadar büyük değişim var ki sendee :KK70: kararlıydın ama üşengeçtin spor yapmıyordun iraden bu kadar güçlü değildi falan zmanla çok güzel kafanı bu yola soktun. normalde eminim evde atanmayı beklerden bu stresli süreçte kilona kilo ekleyecektin şimdi manken gibi başlayacaksın işine :KK37::KK37: bu sana eminim mülakatında bile özgüven verecek :rapci:
Aynen oyle canim dediklerinde o kadar haklisinki. Mulakat sonucunu bile etkiler inan 89 kilo kisi nerde 76 nerde tamam zayif degilim ama artik hantal da durmuyorum cok sukur 😂 takim olmasaydi bu kadar iradeli olamazdim ben. Cuma stresi bende cok ise yariyor 🤭🤭

Spor tamamdir :KK55: simdi rahat rahat ev islerine bakabilirim. Normalde 6000 adimda birakirdim, 10.000 yazilmis diye zorladim kendimi, iki tur daha yaptim ormanda. Takimda olmanin faydalari:super:

Eklentiler

• CollageMaker_20210217_115602799.webp
    CollageMaker_20210217_115602799.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 13
Menüde sporda çok güzel canım başarılı bir gün 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Bugünde başarıyla bitti ankacım 🤩🤩 spor yaparsın inşallah dans olmayan tabata 😜 8 dkkacık 😅😅

Doktorcum dünkü menünde çok iyiydi bugün sporda eklenmiş süperrrr 🤩🤩✌️✌️💪

Harikasın canım 💃💃💃 sadeceeee acaba öğlenle akşam yer mi değiştirseymiş dedim :)
Meyve şekerinden ötürü günde 1 -2 tane ve öğlen yenmeli diye tavsiye ederler ya o sebeple
Sporlar enfes 🤩

Afiyet olsun nurcum güzell menüüü ✌️

Su ve spor eklenirse şahane olacak 🤗

Güzel menü paincimmm 🤗

Allah kabul etsin canım
Ama bu hafta hehhhh bu menü süper diyemedim ya :( yarın olacak mı 😍
Bugun tartildim sabah anlamadim canim arti geldim. Neyse cumaya kadar tartilmayayim sobra moralim bozuluyor.

Canım tabata yı 5 sayalım demişti kaptan. ❤️

Evet valla içiyordum. Hemşirem su ve uyku en önemlisi derdi. Sen yine bir doktoruna danış canım🤗

Yarım kk mantar ne ola ki 🤭🤭

Canım afiyet olsun,allah kabul etsin, biraz az yemişsin. Acımaz mısın
Sagol canim bilgi icin. Bubdan sonra 5 puan hesaplarim 😉 haklisin valla su ve uyku en onemlusi. Dun yibe uykusuz bir gece geldi gecti 🥱🥱

Sabah
Yulaf lapası

Ara
5-6 badem
2-3 dilim portakal kurusu
2 kare bitter

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Fırında tavuk yemeğinden bir parça tavuk 3 kare patates
4-5 kaşık bulgur pilavı

Ara
2 hurma
2 dilim portakal kurusu

Yarım saat yürüyüş

YaparsinMinii YaparsinMinii Cherry Mom Cherry Mom
Evet Canım ölçülere dikkat etmişssin bu menüde😉 Menün harika valla, diyecek bişi bulamadım🧿🧿🧿
Spor da yapılmış, ohh miss😍
Ortakımm bugün de spor edelim emi👭
Benim bugün işlerim elektrikler kesilince biraz aksadı. Bi yarım saat sonra ben spora başlarım , ip atlayım diyom yine :spor:
Dün hoşuma gitti. Çocukken sokağa çıkıp atlardık, o anlar aklıma geldi böyle sevindirik oldum😂
Sen ne yapcannn:KK5:

Kabak detoksu akimimi var arkadasim da yapiyor aklim kaldi 🤩 ama yeni detoks yaptim bende de gider mi ki? Sen paylasmistin dimi ayranli corba aklim onda kaldi benim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
O da güzel cnm hangisini istersen 😍😍😍
Spor tamamdir :KK55: simdi rahat rahat ev islerine bakabilirim. Normalde 6000 adimda birakirdim, 10.000 yazilmis diye zorladim kendimi, iki tur daha yaptim ormanda. Takimda olmanin faydalari:super:
Aynennn benim de fix 6bindi ama 10 bin görünce insan gaza geliyor di mii

Sagol cnm, benim sikinti 3. Ya da 4. Gunde basliyor o an bir kacamak oluyor ve ben basa sariyorum. Insallah bu sefer o esigi kiracagim.
Canim canin kacamak yapmak istediginde yaz. Ben artik oyle yapacagim. Acil diye baslik atalim. Kim online ise destek olsun. Ne dersin?

Back
X