• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kuzu ben hep üşüyorum. Doktora gitmiştim yıllarrrrrr önce ben niye böyle üşüyorum diye. Bir sürü tahlil yaptı bir şey çıkmadı ve teşhisini koydu: huyun böyle 😂😂 aynen bu cümleyi kurdu. 😂😂Ama sıcak çorbaya bayılırım o ayrı 😋
kansızlık da yok o zaman di mi kuzum
yap yap sana bi sırf çorba detoksu yakışır :kk77:

Bu sabah şok üstüne şok yaşadıım😂

1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördüm😳😳😳😳 sonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü 🤪

2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok😳😂😂😂
Resmen bir top yumurta beyazı yedim ya büyük hayal kırıklığı🤣🤣

1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördüm😳😳😳😳 sonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü 🤪

2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok😳😂😂😂
Cidden ortim ikisi de büyük şok olmuştur😂hele yumurta olayı😂

Neler yaşamışsın öyle yöööruuumm :anne:

Ya kuzu ben hep üşüyorum. Doktora gitmiştim yıllarrrrrr önce ben niye böyle üşüyorum diye. Bir sürü tahlil yaptı bir şey çıkmadı ve teşhisini koydu: huyun böyle 😂😂 aynen bu cümleyi kurdu. 😂😂Ama sıcak çorbaya bayılırım o ayrı 😋
Hahahaha ben de hastanede staj yaparken şu parmaktan nabız ölçerler benim nabzımı çok geç alıyordu ordaki abiler normal değil bu dedi😂😂hasta başı monitörünü kalibre ederken benim tansiyonu ölçtüler 9a6 çıktı sen yaşıyor musun dediler😂😂beni genel bi taramaya sokturttular da bir şey çıkmadı Allahtan😂😂

Ahahahaha yaaaa balımm kıyamamm sanaa :KK53::KK70::KK70::KK70:

17 subat carsamba

12:30 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin

15:00 1 corn flakes bar kahve

18:30 tavuk sote, 2 kasik bulgur pilavi, salata tursu

spor: 45 dakika leslie, 6000 adim
su: 2.5 litre

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @balpamuk Nikinik Nikinik
Bi mezun gördüm sanki 😎
Nurum selam 🤗
Bir kaç gündür turşu var menünde yarın yeme olur mu canım ödem olmasın tartıya ☺️☺️ 🙈
Onun dışında sporda menüde harika 🤩

Ben bugün öldüm bittim yaa:emir_bebek:
Hedefin hepsini tamamlayamadım🙁 Yarısını ancak yapabildim ama nasıl yaptım ne ben anlatam ne siz sorun🥴 Dünkü chole da beni biraz bitirmişti zaten.
Neyse eşim akşam eve geldiğinde her yerime masaj kremi sürdürdüm de biraz kendime geldim. Etlerimin acısından kıpırdayamıyodum yoksa:olamaz:

Nikinik Nikinik Kaptanım 500 ipe yarım kalp olur mu😂

Evren sana mesaj veriyor zayiflaman icin sana yardim ediyorum diyor. 🤣🤣

Ben bugün öldüm bittim yaa:emir_bebek:
Hedefin hepsini tamamlayamadım🙁 Yarısını ancak yapabildim ama nasıl yaptım ne ben anlatam ne siz sorun🥴 Dünkü chole da beni biraz bitirmişti zaten.
Neyse eşim akşam eve geldiğinde her yerime masaj kremi sürdürdüm de biraz kendime geldim. Etlerimin acısından kıpırdayamıyodum yoksa:olamaz:

Nikinik Nikinik Kaptanım 500 ipe yarım kalp olur mu😂
😂😂😂 ay cok güldüm. Olsa olsa 💔 olur 🤣

17.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta (yumurtanın sarısı yoktu🙃 evet baya baya sarısız çıktı yumurtam🙄)
4 yk yoğurt
Yarım kk peynir

Ara sade kahve yeşil çay

Öğle
1 orta boy portakal
1 pk form bisküvi

Ara sade kahve, yeşil çay, 1 elma

Akşam
1 tabak yoğurtlu ıspanak

Yeşil çay
Limonlu sıcak su içicem şimdi

Su 3 lt yi geçti
Spor 5 yapıldı 400 p.

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan yarimuhendis yarimuhendis Nikinik Nikinik
Afiyet olsun ortim 😘😘

B irini alintiladim ama kimi
E n tatli birisini
N asil anlatsam sana
İ lk harflerine baksana :KK70::KK70::KK70:

Herkes ustune alinabilir 🤣 sayfa biriktirmek bana gore degil. Okurken alintiliyorum sonra baska bisi yazinca alıntılar gidiyor. Alintiladiklarimi da unutuyorum 😂😂

Back
X