Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kuzu ben hep üşüyorum. Doktora gitmiştim yıllarrrrrr önce ben niye böyle üşüyorum diye. Bir sürü tahlil yaptı bir şey çıkmadı ve teşhisini koydu: huyun böyle 😂😂 aynen bu cümleyi kurdu. 😂😂Ama sıcak çorbaya bayılırım o ayrı 😋
kansızlık da yok o zaman di mi kuzum
yap yap sana bi sırf çorba detoksu yakışır :kk77:

Bu sabah şok üstüne şok yaşadıım😂

1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördüm😳😳😳😳 sonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü 🤪

2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok😳😂😂😂
Resmen bir top yumurta beyazı yedim ya büyük hayal kırıklığı🤣🤣

1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördüm😳😳😳😳 sonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü 🤪

2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok😳😂😂😂
Cidden ortim ikisi de büyük şok olmuştur😂hele yumurta olayı😂

Neler yaşamışsın öyle yöööruuumm :anne:

Ya kuzu ben hep üşüyorum. Doktora gitmiştim yıllarrrrrr önce ben niye böyle üşüyorum diye. Bir sürü tahlil yaptı bir şey çıkmadı ve teşhisini koydu: huyun böyle 😂😂 aynen bu cümleyi kurdu. 😂😂Ama sıcak çorbaya bayılırım o ayrı 😋
Hahahaha ben de hastanede staj yaparken şu parmaktan nabız ölçerler benim nabzımı çok geç alıyordu ordaki abiler normal değil bu dedi😂😂hasta başı monitörünü kalibre ederken benim tansiyonu ölçtüler 9a6 çıktı sen yaşıyor musun dediler😂😂beni genel bi taramaya sokturttular da bir şey çıkmadı Allahtan😂😂

Ahahahaha yaaaa balımm kıyamamm sanaa :KK53::KK70::KK70::KK70:

17 subat carsamba

12:30 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin

15:00 1 corn flakes bar kahve

18:30 tavuk sote, 2 kasik bulgur pilavi, salata tursu

spor: 45 dakika leslie, 6000 adim
su: 2.5 litre

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @balpamuk Nikinik Nikinik
Bi mezun gördüm sanki 😎
Nurum selam 🤗
Bir kaç gündür turşu var menünde yarın yeme olur mu canım ödem olmasın tartıya ☺️☺️ 🙈
Onun dışında sporda menüde harika 🤩

Ben bugün öldüm bittim yaa:emir_bebek:
Hedefin hepsini tamamlayamadım🙁 Yarısını ancak yapabildim ama nasıl yaptım ne ben anlatam ne siz sorun🥴 Dünkü chole da beni biraz bitirmişti zaten.
Neyse eşim akşam eve geldiğinde her yerime masaj kremi sürdürdüm de biraz kendime geldim. Etlerimin acısından kıpırdayamıyodum yoksa:olamaz:

Nikinik Nikinik Kaptanım 500 ipe yarım kalp olur mu😂

Evren sana mesaj veriyor zayiflaman icin sana yardim ediyorum diyor. 🤣🤣

Ben bugün öldüm bittim yaa:emir_bebek:
Hedefin hepsini tamamlayamadım🙁 Yarısını ancak yapabildim ama nasıl yaptım ne ben anlatam ne siz sorun🥴 Dünkü chole da beni biraz bitirmişti zaten.
Neyse eşim akşam eve geldiğinde her yerime masaj kremi sürdürdüm de biraz kendime geldim. Etlerimin acısından kıpırdayamıyodum yoksa:olamaz:

Nikinik Nikinik Kaptanım 500 ipe yarım kalp olur mu😂
😂😂😂 ay cok güldüm. Olsa olsa 💔 olur 🤣

17.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta (yumurtanın sarısı yoktu🙃 evet baya baya sarısız çıktı yumurtam🙄)
4 yk yoğurt
Yarım kk peynir

Ara sade kahve yeşil çay

Öğle
1 orta boy portakal
1 pk form bisküvi

Ara sade kahve, yeşil çay, 1 elma

Akşam
1 tabak yoğurtlu ıspanak

Yeşil çay
Limonlu sıcak su içicem şimdi

Su 3 lt yi geçti
Spor 5 yapıldı 400 p.

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan yarimuhendis yarimuhendis Nikinik Nikinik
Afiyet olsun ortim 😘😘

B irini alintiladim ama kimi
E n tatli birisini
N asil anlatsam sana
İ lk harflerine baksana :KK70::KK70::KK70:

Herkes ustune alinabilir 🤣 sayfa biriktirmek bana gore degil. Okurken alintiliyorum sonra baska bisi yazinca alıntılar gidiyor. Alintiladiklarimi da unutuyorum 😂😂

Back
X