Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yap yap kalk yap hadi ortim
Bende yapmayayım dedim baktım 13 bin adım yeter ama sonra dedim markete gittin oraya gittin o spor sayılmaz oğlumu uyuttum yaptım şimdi gidip mutfağı toplayacam
Canim biraz ders calistim simdi yapacagim spor :spor:
Bide bir tatlı geldi Diyarbakır dan gemide meşhur yerinden ama yemedim çok severim Cuma’ya saklıyorum umarım kötü olmaz o zamana kadar
Buranin tatlilari cok guzel olur hic bulasma yoksa bitirmeden duramazsin :rolleyes:

Bugunku menum
09:00- 2 yumurtafan mantarli yumurta, 1 avus fistik, 1 dilim peynir.
13:30- 1 kocaman kase tavuklu salata, 3 yk kadar haslanmis bugday.
17:00- 1 kase icine yogurt, yulaf kepegi, fistik, bogurtlen, kuru kayisi, biraz muz karisimi.

Su:3 lt
Spor: yok ( bugun kizimin kontrolu vardi hastanede testler filan tam 6 saat kaldik. Hava kararinca eve donduk. Uyuyup kalmisim kizimla beraber. Yeni uyandim. Menuyu yazip uyumaya devam)

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Canim menun cok saglikli cidden bu hafta baya iyi geliyosun suda cok guzel zaten emziriyosun hadi bakalim yarin son 1 gun kaldi cumaya🥰 iyi geceler canim siz uyumaya devam edin😊

Orticim tereyağlı kahveyi Karatay bile onaylıyor. 🙃 Ama yumurta da tereyağında. Ben diyette yağı destekleyenlerdenim ama yine de kaloriye dikkat etmek lazım. Bir de salata falan ekleyebilirsen süper olur. Ama bence genel anlamda güzel bir menü. Spor zaten yine efsane 😍
Bu arada yazamıyorum ama ben de sabahları sirke içiyorum 😍
Canım o dediğin alıç sirkesi olur mu acaba
Sabah içmek için yoksa o doğal değil mi

Canim biraz ders calistim simdi yapacagim spor :spor:

Buranin tatlilari cok guzel olur hic bulasma yoksa bitirmeden duramazsin :rolleyes:

Yok yok yemiyorum
Ama gidip gelip eşime kızlara bitir meyim payımı ayırın Cuma’ya diyorum🤣
Oğlum 3 gündür bakıcıya gidiyor onun için zor olacağını düşünmüştüm ama benim için daha zor oluyor🤣

Ben yatayım hepinize iyi geceler

16 subat sali

12:00 1yumurtayla mantarli omlet, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, domates kurusu

15:00 1 muz , 5 findik, 1 tatli kasigi tahin

18:30 3 kasik et sote, 3 kasik yogurt, tursu

su 2.5 litre
Spor: 7000 adim

balpamuk balpamuk Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Nurccum menülerin harika çok iyi bir - getireceğine inanıyorum bu hafta. Harika gidiyorsun, keşke bu kadar sınırlayabilsem ben de, darısı başıma!🙈

12 - 18 ŞUBAT GÜNCEL SPOR TABLOSU
Kızlar bugünün sporlarını Nikinik Nikinik paylaştıktan sonra tekrar elden geçireceğim✌️

Tabloda hiç sporu olmayan balpamuk balpamuk Begonya2 Begonya2 sizleride aramızda görelim lütfen sporsuz diyet olmaz kas kaybı olur.

azaydidem azaydidem bugün güzel bir spor gelir umarım sporların çok az oldu bu hafta 👀

Bu tabloyu da açıklayayım 👇

Ekibi 2 ye böldük NO KİLO ve YES FİT olarak

1.sayfadaki puanlara göre herkesin menüsündeki puanları ekliyorum + spor günlerinde yaptığımız sporları ekliyorum ve o gün spor yaptığımız için kazanılan bonus puanları ekliyorum ✌️

Cuma günüde iki takım arasında totalde en çok puan kazanan ekibi ve bireyselde en çok puan alan kişiyi açıklıyorum 💃

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik2003020050
yarimuhendis225350150215190154
@nnurc16870228
thequeensgambit44
L O L
balpamuk
@Pain Killer28090215
DeryaOnDiet901951606570
SanSebastianCheesecake105295200145295
Emnis360350300
YaparsinMinii YaparsinMinii 28085100
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Anka Anka 1683187322869295
@belmayne45208518595195
@hawar1402006029868318
SSuskunhanim490457300310510395
@Tempus400500430500400500
@azaydidem45250
muhursuzpusula16
birsevgi303080
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 5025250270
Mathilda03 Mathilda03 4042400
Arc-en-ciel Arc-en-ciel 206

Esra’cım haklısın ama ben gerçekten buhranlı dönemimdeyim yine... Maalesef spor yapamıyorum. Hele bu dönemde aşırı huzursuz ve gergin oluyorum. Üstüne bir de spor yapamıyorum.😕

Öncesinde en kötü haftada bir spor yapıyodum. İpi ilk kez dün denedim bugün de ikinci oldu. Ama sayı fazla geldi bana ondan bugünkü ağrım. Alışkın olmayınca tabi o kadar zıplamaya :KK48: Ama çok şükür iyiyim at kestanesi jeli sürmüştüm hiç ağrım filan kalmadı🤩 Tavsiye ederim bu arada, birebir gerçekten her türlü ağrıya👍
Şu an sadece günün toplam yorgunluğu var üzerimde.
Ondan ben gideyim uyuyayım artık... Yarın için yine bol enerji lazım olacak bana:KK49:

Herkese iyi geceler kızlar:KK68:
Siz de gidin uyuyun sayfa birikiyo sonra okuyamıyom:KK70:
AA çok iyi canım Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak cım da önermişti bhenüz alamadım o jeli ama aklımda.
İyi geceler canım ❤️
Kızlar ben tabatamsı cardiomsuu yaptığınız videoyu 5 puan olarak güncelledim öyle ekledim hafta başından spor tablosuna puanlarınızı :))

DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Anka Anka
belmayne belmayne
hawar hawar

birde başka bir konu

sporlarda bazen 3 mil Leslie, 7000 adım vs gibi açıklamalar oluyor bunları ayrı ayrı puanlıyorum.eğer adımların içinde Leslie var ise ayrıca belirtmenizi rica ederim 2 kere puan hesaplaması olmasın 🤗 bazıları yazıyor bazıları yazmıyor bende genelde ayrı ayrı yazılmış madem diyorum iki kere hesaplıyorum bilginize ♥️
Cansın kaptanım 😘
20 tane yedim ortim lütfen😂😂

Ay evet ama hala daha yaşadığım kanısında değiller ne onlar ne babam tansiyon ölçtürüyorum hep 9a6 çıkar böyle tansiyon mu olur ne bu böyle ye biraz falan diye muhabbey dönüyor😂😂bi de tansiyon aletinin manşonu kolumu 2 tur dönüyor cırt cırtı tutmuyor diye deliriyor babam😂😂
😂😂
Benim de tansiyonum düşüktür canım ama biz ailecek öyleyiz annem babam kardeşlerim 😂 10/6 olur genelde ya da 11/6. Uzun yaşayacağıma yoruyorum ben 😂😂
Ayy çok teşekkür ederim. Çok moralim bozulmuştu biraz yürüyünce geçti . :KK73: :KK200: gerçekten çok lezzetli oldu. Yalnız lahananın kalın damar kısımlarının çok olmamasına dikkat edelim kıtır kıtır oluyor :21:
Ay lahanadan hemide 😍
Deniyciğimm canım ❤️
Canım o dediğin alıç sirkesi olur mu acaba
Sabah içmek için yoksa o doğal değil mi
Üstünde yazdığına göre hiç katkı yok içinde canım. Ben de bu sabah onu içtim. Normalde doğal elma sirkesi içerdim. Alıç biraz ağır geldi sanırım. Yarın suya katıp içeceğim. Ama ev yapımı olsa tabiiki daha iyi olur ❤️ ben yapmıştım evde ama bir tuhaf oldu sanki güvenip içemiyorum 😂

Şimdi bende gitcem 1000 zıplayacağım :cool: yarım değil ama tam dikkatini çekerim 😅😅

250 / 250 şıp diye biter 😎

Sana iyi geceler canım ama bize sabahlar olmasın :KK70: daha 🍉 kescez 🤣🤣🤣
Nee 250 250 miii😮 Ben ilk 20şer sonra 30ar ancak yapabildim bi seferde :olamaz: Artık 500 ü tamamlamak nasıl zor oldu siz hesap edin Kaptanım😵🥴

Back
X