- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #394.721
Yok canım ama alıcam :) havuç aşırı güzel oluyor onunla annemde varben de normal noodle sanmıştımçok şaşırdım vallahi :) spiral doğrayıcı bıçağın mı var cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ama alıcam :) havuç aşırı güzel oluyor onunla annemde varben de normal noodle sanmıştımçok şaşırdım vallahi :) spiral doğrayıcı bıçağın mı var cnm?
ben de işportacıdan almıştım ama denemedim deneyeyim bariYok canım ama alıcam :) havuç aşırı güzel oluyor onunla annemde var
Canim biraz ders calistim simdi yapacagim sporYap yap kalk yap hadi ortim
Bende yapmayayım dedim baktım 13 bin adım yeter ama sonra dedim markete gittin oraya gittin o spor sayılmaz oğlumu uyuttum yaptım şimdi gidip mutfağı toplayacam
Buranin tatlilari cok guzel olur hic bulasma yoksa bitirmeden duramazsinBide bir tatlı geldi Diyarbakır dan gemide meşhur yerinden ama yemedim çok severim Cuma’ya saklıyorum umarım kötü olmaz o zamana kadar
Canim menun cok saglikli cidden bu hafta baya iyi geliyosun suda cok guzel zaten emziriyosun hadi bakalim yarin son 1 gun kaldi cumayaBugunku menum
09:00- 2 yumurtafan mantarli yumurta, 1 avus fistik, 1 dilim peynir.
13:30- 1 kocaman kase tavuklu salata, 3 yk kadar haslanmis bugday.
17:00- 1 kase icine yogurt, yulaf kepegi, fistik, bogurtlen, kuru kayisi, biraz muz karisimi.
Su:3 lt
Spor: yok ( bugun kizimin kontrolu vardi hastanede testler filan tam 6 saat kaldik. Hava kararinca eve donduk. Uyuyup kalmisim kizimla beraber. Yeni uyandim. Menuyu yazip uyumaya devam)
Cherry Mom
azaydidem
Canım o dediğin alıç sirkesi olur mu acabaOrticim tereyağlı kahveyi Karatay bile onaylıyor.Ama yumurta da tereyağında. Ben diyette yağı destekleyenlerdenim ama yine de kaloriye dikkat etmek lazım. Bir de salata falan ekleyebilirsen süper olur. Ama bence genel anlamda güzel bir menü. Spor zaten yine efsane
Bu arada yazamıyorum ama ben de sabahları sirke içiyorum![]()
Canim biraz ders calistim simdi yapacagim spor
Buranin tatlilari cok guzel olur hic bulasma yoksa bitirmeden duramazsin![]()
Nurccum menülerin harika çok iyi bir - getireceğine inanıyorum bu hafta. Harika gidiyorsun, keşke bu kadar sınırlayabilsem ben de, darısı başıma!16 subat sali
12:00 1yumurtayla mantarli omlet, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, domates kurusu
15:00 1 muz , 5 findik, 1 tatli kasigi tahin
18:30 3 kasik et sote, 3 kasik yogurt, tursu
su 2.5 litre
Spor: 7000 adim
balpamuk
Cherry Mom
Mehfam
12 - 18 ŞUBAT GÜNCEL SPOR TABLOSUKızlar bugünün sporlarını
Nikinik paylaştıktan sonra tekrar elden geçireceğim
Tabloda hiç sporu olmayanbalpamuk
Begonya2 sizleride aramızda görelim lütfen sporsuz diyet olmaz kas kaybı olur.
azaydidem bugün güzel bir spor gelir umarım sporların çok az oldu bu hafta
Bu tabloyu da açıklayayım
Ekibi 2 ye böldük NO KİLO ve YES FİT olarak
1.sayfadaki puanlara göre herkesin menüsündeki puanları ekliyorum + spor günlerinde yaptığımız sporları ekliyorum ve o gün spor yaptığımız için kazanılan bonus puanları ekliyorum
Cuma günüde iki takım arasında totalde en çok puan kazanan ekibi ve bireyselde en çok puan alan kişiyi açıklıyorum
NO KİLO Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nikinik 200 30 200 50 yarimuhendis 225 350 150 215 190 154 @nnurc 168 70 228 thequeensgambit 44 L O L balpamuk @Pain Killer 280 90 215 DeryaOnDiet 90 195 160 65 70 SanSebastianCheesecake 105 295 200 145 295 Emnis 360 350 300 YaparsinMinii
280 85 100 YES FİT Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Anka
168 318 73 228 69 295 @belmayne 45 20 85 185 95 195 @hawar 140 200 60 298 68 318 SSuskunhanim 490 457 300 310 510 395 @Tempus 400 500 430 500 400 500 @azaydidem 45 250 muhursuzpusula 16 birsevgi 30 30 80 Kendinin en iyi hali ol
50 25 250 270 Mathilda03
40 42 400 Arc-en-ciel
206
iyi gecelerrrHerkese iyi geceler kızlar![]()
Tamam şimdi oldu ben de şaşırdım bi an görünceRica ederim
Yaaniiii yapmışsın diyelimbonuslar var tabi içinde :))
Cumartesi günü spor programından 2 tane yapmışsın 1 spor için +100 2.spor için + 50 ek puan oluyor![]()
AA çok iyi canımÖncesinde en kötü haftada bir spor yapıyodum. İpi ilk kez dün denedim bugün de ikinci oldu. Ama sayı fazla geldi bana ondan bugünkü ağrım. Alışkın olmayınca tabi o kadar zıplamayaAma çok şükür iyiyim at kestanesi jeli sürmüştüm hiç ağrım filan kalmadı
Tavsiye ederim bu arada, birebir gerçekten her türlü ağrıya
Şu an sadece günün toplam yorgunluğu var üzerimde.
Ondan ben gideyim uyuyayım artık... Yarın için yine bol enerji lazım olacak bana
Herkese iyi geceler kızlar
Siz de gidin uyuyun sayfa birikiyo sonra okuyamıyom![]()
Cansın kaptanımKızlar ben tabatamsı cardiomsuu yaptığınız videoyu 5 puan olarak güncelledim öyle ekledim hafta başından spor tablosuna puanlarınızı :))
DeryaOnDiet
Anka
belmayne
hawar
birde başka bir konu
sporlarda bazen 3 mil Leslie, 7000 adım vs gibi açıklamalar oluyor bunları ayrı ayrı puanlıyorum.eğer adımların içinde Leslie var ise ayrıca belirtmenizi rica ederim 2 kere puan hesaplaması olmasınbazıları yazıyor bazıları yazmıyor bende genelde ayrı ayrı yazılmış madem diyorum iki kere hesaplıyorum bilginize
![]()
20 tane yedim ortim lütfen
Ay evet ama hala daha yaşadığım kanısında değiller ne onlar ne babam tansiyon ölçtürüyorum hep 9a6 çıkar böyle tansiyon mu olur ne bu böyle ye biraz falan diye muhabbey dönüyorbi de tansiyon aletinin manşonu kolumu 2 tur dönüyor cırt cırtı tutmuyor diye deliriyor babam
![]()
Ay lahanadan hemideAyy çok teşekkür ederim. Çok moralim bozulmuştu biraz yürüyünce geçti .![]()
gerçekten çok lezzetli oldu. Yalnız lahananın kalın damar kısımlarının çok olmamasına dikkat edelim kıtır kıtır oluyor
![]()
Üstünde yazdığına göre hiç katkı yok içinde canım. Ben de bu sabah onu içtim. Normalde doğal elma sirkesi içerdim. Alıç biraz ağır geldi sanırım. Yarın suya katıp içeceğim. Ama ev yapımı olsa tabiiki daha iyi olurCanım o dediğin alıç sirkesi olur mu acaba
Sabah içmek için yoksa o doğal değil mi
ÜYE | SPOR NO | SONUÇ |
![]() | 5 | ![]() |
![]() | 2 | ![]() |
![]() | 2 | ![]() |
![]() | 1-2 | ![]() ![]() |
![]() | 2 | ![]() |
![]() | 5 | ![]() |
![]() | 7 | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
S Suskunhanim | 5 | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | 7 | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | 6 | ![]() |
![]() | 1 | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | 6 | ![]() |
Nee 250 250 miiiŞimdi bende gitcem 1000 zıplayacağımyarım değil ama tam dikkatini çekerim
250 / 250 şıp diye biter
Sana iyi geceler canım ama bize sabahlar olmasındaha
kescez
![]()