Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Good good very very good canım :KK36: sen iyi ol da iştahsızlık da sağlıklı değil zaten
Sen şahane ötesi bir ortisin :KK60: Ortiden öte zaten seninle burda ilk tanıştığımda da aşırı kanım ısınmıştı, yüzyüze tanımasamda acayip sevdim seni ya :KK200:

Kızlar bilgisi olan varmı oruç tutanlar kilosunu iftar öncesi mi bildiriyor??
Yoksa perşembe ki kiloyu mu söylüyor?
Ben bu günde oruçtm iftar öncesi tartıldım yarın belki 12 ye kadar zorunludur diye
Canım iftar öncesi değil de belki öğlen saati falan bildirirsin tam bilgim yok kaptanımız aydınlatır birazdan

Sen şahane ötesi bir ortisin :KK60: Ortiden öte zaten seninle burda ilk tanıştığımda da aşırı kanım ısınmıştı, yüzyüze tanımasamda acayip sevdim seni ya :KK200:
Oy oy oyy sen de öylesin cnm bnm pozitif,enerjik,eğlenceli :rolleyes:
çok ekstrem bi durum oldu bu hafta o yüzden enerjin düştü ama toparlanacaksın ve mezuniyete kadar denk gelicez bi daha, bugünleri anıcaz senle :rolleyes:
Ortim bu yine denediğin değişik bir diyet mi :KK47: nerden bulduunn
yok ortim vejetaryen yapayım dedim iyi hissediyyorum ;) ama var ya dün angelina jolie, hollywood, jennifer lopez sibel can hepsinin diyetine baktım bi de dolunay diyeti :D :D :D :D

Oy oy oyy sen de öylesin cnm bnm pozitif,enerjik,eğlenceli :rolleyes:
çok ekstrem bi durum oldu bu hafta o yüzden enerjin düştü ama toparlanacaksın ve mezuniyete kadar denk gelicez bi daha, bugünleri anıcaz senle :rolleyes:

yok ortim vejetaryen yapayım dedim iyi hissediyyorum :KK66: ama var ya dün angelina jolie, hollywood, jennifer lopez sibel can hepsinin diyetine baktım bi de dolunay diyeti :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Dolunay diyeti mi bu nedir çeşit çeşit yaaa :KK70:

Ayyy inşallah geçsin bugünler ve artık bugünleri düşününce "amaaaan azıcık sakin olaymışım bee" diyeceğim günler gelsin :işsiz:

ay inanmıyoruum :eek: sonra geri aldın mı peki kuzum?
muhursuzpusula muhursuzpusula canım nasılsın bugün peki biraz daha iyi mi?
Canım beş kilo giymişti 1,5 falan geri geldi sanırım. Ama kilo vermek için yapmamıştım. Eşimle böyle vücut temizliği falan bir gaza gelip başlamıştık. O tek öğün yoğurt yedi. Ben suyla devam ettim ama beşinci gün öleyazdım 😂😂
Su mu içiliyor sadece canım bakalım bizimkiler nasıl geçecek yaşayıp göreceğiz 🙈🙈
Evet canım sadece su. Kahve ya da meyve suyu içenler var. Sadece suyla yapanlar var. Ben bir kaç sefer kahve içmiştim. Seninki Aidin Salih diye bir doktor var ya onu kine benziyor sanki. Yıllar önce çalıştığım yerde bir kız yapıyordu. Su bile içmiyordu 3 gün. Şok olmuştum duyunca.

Canım beş kilo giymişti 1,5 falan geri geldi sanırım. Ama kilo vermek için yapmamıştım. Eşimle böyle vücut temizliği falan bir gaza gelip başlamıştık. O tek öğün yoğurt yedi. Ben suyla devam ettim ama beşinci gün öleyazdım 😂😂

Evet canım sadece su. Kahve ya da meyve suyu içenler var. Sadece suyla yapanlar var. Ben bir kaç sefer kahve içmiştim. Seninki Aidin Salih diye bir doktor var ya onu kine benziyor sanki. Yıllar önce çalıştığım yerde bir kız yapıyordu. Su bile içmiyordu 3 gün. Şok olmuştum duyunca.
5 miiii :rolleyes:

Namaria Namaria bu hafta mezun oluyor canım
Tayini çıktı Adana'ya ailesinin yanına :KK71: onun telaşı içinde o yüzden bu ara takıma gelemiyor Adana'ya yerleştikten sonra 3. Mezuniyet için tekrar takıma gelecek 😍
iyi akşamlar canım aynen işleri toparlamaya çalışıyorum koli moddayım annem de geldi yardıma çok şükür yarına mezuniyet de geldi inşallah daha ne isteyim :KK68:
hepinizin kandili mübarek olsun canlar aklımdasınız umarım herkes iyidir.
telaşe ev bulma nakliye düzen kurma işlerinden sonra 3. mezuniyete bomba gibi geleceğim inşallah :KK200:

Canım sen de benim gibi dünkü spor hedeflerini tamamlamamışsın😕 Menün ise gayet hafif olmuş, inşallah çok acıkmamışındır .
Yarın tartı günü , güzel eksiler görürüz inşallah 🤩💚
Spora çok odaklanamadım bu hafta canım 🙄
birsevgi birsevgi Canımm nerelerdesin hiç sesin çıkmadı👀
Gerçi az çok da tahmin edebiliyorum yoğun olduğunu. Kpss ye hazırlanırken insanın beyni bedeni aynı anda yoruluyor. Hiç bişiye mecali kalmıyor. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın Canım🙏
Evet ders çalışıyorum instagramda takılıyorum mola verirken kkya akşamları daha rahat giriyorum 🙈🙈 sen naptın

18 Şubat 2021
07.30: 1 kase yulaf lapası (3yk yulaf+2çk tarçın+1 küçük muz+yarım kivi+1 ceviz+ 1/2 bardak süt+1/2 bardak su)

12.35: 2 kase yeşil mercimek çorbası

18.00: 1 haşlanmış yumurta+ 2 yk lor+ 1 ceviz + nane+ baharat karıştırıp salata gibi bişi yaptım😊

2 lt su
Spor: 45 dk Leslie (67,5 puan)
Cherry Mom Cherry Mom birsevgi birsevgi
Ay baya az yemişsin 🙈 acıkmazsın inşallah

iyi akşamlar canım aynen işleri toparlamaya çalışıyorum koli moddayım annem de geldi yardıma çok şükür yarına mezuniyet de geldi inşallah daha ne isteyim :KK68:
telaşe ev bulma nakliye düzen kurma işlerinden sonra 3. mezuniyete bomba gibi geleceğim inşallah :KK200:
Oyy kuzu bugünden beri aklımdaydın benden önce yazdın 😍 Allah kolaylık versin kuzum. hoş gelmiş anneciğim. Selamlarımızı söyle. Belki yarın benden de bir mezuniyet haberi gelebilir yani :rolleyes: nasip🙏

senin de mübarek olsun canım :KK200: ben de listeye gireceğim tekrar yarın inşallah cnm ;)
Oyy kuzu bugünden beri aklımdaydın benden önce yazdın 😍 Allah kolaylık versin kuzum. hoş gelmiş anneciğim. Selamlarımızı söyle. Belki yarın benden de bir mezuniyet haberi gelebilir yani :rolleyes: nasip🙏
yaaaa :rolleyes: ama gitmeee kalll :D
Ay evet beş kilo gitmişti ben de çok şaşırmıştım 😂😂
Ama sonrasında korumak için çok gayret gerekir. Az olsun bizim olsun modundayım ben 😍
aynen çok çok dikkat etmek gerekir bence de yavaş olsun bizim olsun :D

senin de mübarek olsun canım :KK200: ben de listeye gireceğim tekrar yarın inşallah cnm :KK66:

yaaaa :rolleyes: ama gitmeee kalll :KK70:

aynen çok çok dikkat etmek gerekir bence de yavaş olsun bizim olsun :KK70:
Yok kuzum gitmiyorum bir yere. 😍 Alltmışı görmek istiyorum 🙏 Belki biraz alt listeye geçerim. Onu da tam bilmiyorum. Bakalım yarın ne göreceğim baskülde. Ama kutumda büyük var hissediyorum😂😂

Back
X