Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canim biraz huzun var arkadaslarimdan ayrilicam diye hepsiyle ayri ayri aglastik ☹️
Ama kapisini kapatinca herkes yalniz o yuzden Adana bana iyi gelecek insallah 🥰🤲🏻
Sen nasilsin kaptanim
Eminim orda da güzel arkadaşlıklar edinmişsindir ama aile başka ♥️ güzel olacak inşallah canım

Bende iyiyim canım bugün yorgunum biraz yatacağım 🤗 yarının listesini hazırlayayım dedim bu haftayı da bitirdik şükür yarın 3 mezuniyet birden mi geliyor acaba takıma çok heyecanlı bakalım 🤩🤩

Cağnim çıtır kizlaaaar ben bı süre buralarda da listede de yokum ilk rutinimi olusturdugum da geleceğim umarım hepinizi hedeflerinizde görürüm kendinize iyi bakın :KK54:
:hamarat: yokluğumda hamurları az yeeeea ama bakk 🤭🤭

Seni seviyoruz Aysuncum bombaaaa gibi geleceğine inanıyorum 😍😘😘

:hamarat: yokluğumda hamurları az yeeeea ama bakk 🤭🤭

Seni seviyoruz Aysuncum bombaaaa gibi geleceğine inanıyorum 😍😘😘
Ah kaptanım nasıl da sarilcagim şeyi bilir inşaallah yapicam basaricam bu zaafımi.kirmayi 😅 bende siziii Cook seviyorumm geleceğim buralara geri bekleyin beni anacığıımm 🤗

Ahh canım. Rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah. 🙏❤️ Hayırlı değilse de hiç dönmesin. Ya da hayırlı olarak dönsün diyelim. Hayat zaten zorluyor insanı. Kötü ilişkiler iyice çekilmez yapıyor. Şöyle gönlüne göre yakışıklı anlayışlı merhametli bir eş nasip etsin rabbim 😍❤️

Kuzum yoğunsun. Kolaylıklar dilerim. 😘
Bu zıp olayını hiç yapmadım ben. Acaba daha çok hangi bölgelere yönelik incelme sağlıyor 🤔
Ben de kendine bir aylık tabata programı yaptım. Bu hafta dörk kez ekledim sporuma. Haftaya 5 kez eklemeye çalışacağım. Bir ay sonra bakalım ne olsun. Göbüşüm incelsin azıcık 🤭

Canım ben de hep sağlıklı hale getirmeye çalışıyorum oğlum için. Paylaş canım. Fikir olsun bize de ❤️
Canım bacaklarda incelmek olmuştu daha önce ama o zaman deli gibi zipliyordum şimdi öyle etki eder mi bilmiyorum.tatil sonrası düzende zorlanıyoruz halledince ben de ekleyeceğim sporları insallah
18 Şubat Perşembe (kabak detoksu)

12.00
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, bol maydanoz

Ara
3 günkurusu, yarım ayva, sade Türk kahvesi

17.30
Baharatlı, yoğurtlu, cevizli, maydanozlu kabak salatası

Su: 3 e tamamlarım
1 kupa yeşil çay
Spor: 30dk leslie + 8dk tabata
Toplam 95 puan

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam S Suskunhanim
Bayılıyorum menülerinde🤩
Orticim hu hu nerelerdesin. Durumlar nasıl canım 😘
S Suskunhanim
Balım yorgunluktan bitmek uzereyim🙈 yatmadan bı gireyim dedim.Tim gün yediklerimi minik bı deftere not etmiştim bulamıyorum,ekran görüntüsü atıp rahat edecektim güya😭menümü yazıp yatacağım sen nasilskn?

Yarınki listemiz kızlar
Herkesten fotoğraflı bildirim beklerim

Nick + 19.02 ✌️

***5.Takım 714. Etap ***

Namaria (80,6/

Belmayne (67,2/
hawar (67,7/
nikinik (78/
nnurc (61,20/
Yarimuhendis (53,4/
Suskunhanim(57,2/
balpamuk(68.1
Tempus (71,5/
DeryaOnDiet(76,65/
azaydidem(74

Ummhnisa ( 77,5/ ) 710.etapta 77.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü.

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53.3 / mezun üye.
muhursuzpusula(85,8/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Pain Killer(59.1/)707.etapta 58.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Birsevgi (77,7/ 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
SanSebastianCheesecake(65.9/)707.etapta 65.5 kg ile izne ayrılan üye,eski nick amatordiyetci
L O L ( 82,7/) yeni üye başlangıç tarihi 04.02.21 başlangıç kg 85.5 hedef kg 68
Kendinin en iyi hali ol (67/ ) yeni üye başlangıç tarihi 11.02.21 başlangıç kg 67 hedef kg 53
Anka ( 73,8/ ) 661.etapta 67.3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
UcurtmaAvcisii ( 72,3/ yeni üye başlangıç tarihi 15.02.21 başlangıç kg 72.3 hedef kg 60
Mathilda03( 72/ yeni üye başlangıç tarihi 15.02.21 başlangıç kg 72 hedef kg 55
Just a perfect day (71,2/ ) 663.etapta 64.7 kg ile izne ayrılan üye
Ellerine sağlık canım :36:

Bugün çok ödemliydim canım bilmiyorum su da canım istemedi bugün böyle oldu :) umarım yarına 500 gr vermiş olurum
Ben de bütün gün ayakta olduğum için sanırım ayaklarım ellerim şişti. Maydanoz kaynattım limon sıktım 500 ml içtim. Sabaha giderler inşallah :))

Günaydın kızlar🌸

20210219_072356.jpg

71,5/70,2/1,3/1,818

Back
X