Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim pamukum uzme kendini oluruna birak cokmu stres yaptin acaba stresde kilo yapar hastaligin ne biomiyorum ama kesinlikle dktra danismanda fayda var😊

Evet kaptanim 3 gundur anca gitti😂😂

Evet yaa bidaha gormem insallah ama bugun biraz kacirdim🙈

Bence bu hafta kesin birakicaksin canim inaniyorum ben sana aynen devam bu hafta cok iyidin canini sıkma🥰 bende 3 gundur gr gitmiyodu bgun ilk defa 400 gr gitmis cunku dun sabittim 3 gundurde spor yapiyorum dikkat ediyodum insan illaki gr da olsa eksi gormek istiyo motive ediyo ama stres yapmayip daha da asilmak lazim artik buna inaniyorum 😊

Demis ve kan eksikligide diyette cok onemli canim depresyona bile sokuyo insani oyuzden takviye almakta fayda var canim😊

Ya masallah kaptanim kac ayda verdin bu kadr 😍👏

Tarif cok guzel canim denemek lazim tesekkur ettkm😊 bu arada keske 1 dilimde olsa yeseydin 🙈 (sey ben yedimde bazi cıslardan senide yanıma cekmeye calismiyorum sakin yanlis anlama🤭🤭)
Biraz kilo verseydim kendimi odullendirmek icin bir dilim yerdim 😕 diyetisyen bir ara ogun niyetine yiyebilirsin demisti. Ama simdi bile gitmiyor ki bir de yesem arti filan gelirim. Bilemedim 🤪🤪

Kızlarrrrrrr tebrik ederim :9: :9: :9:

:KK9: :KK9: :KK9:

ACF6BBEE22B64C490C2F4C087D025BC0817E7508

Kaptanim ayiptir sormasi boyun kac 🤣 ya ben hedefe 69 yazdim ama 50ler havalarda ucusuyor 🤣 69lada mezun olunur mu bilemedim hoc o kilolara inemedigim icin 🤪Hafiften yaklasinca acaba 69 cok mu diye dusunmeye basladim 🤔 Cherry Mom Cherry Mom
1.63 canım sen uzundun ama değil mi ? 69 a gelince kendine şöyyle bir bakarsın olmadı hedefi düşürmek kolay 🤗

Canım gözün aydın. 60 ta takıldım diyordun. Demek ki aştın barajı 😍😍

Yaa ben de 82 yle başladım biliyorsun ve hedefim 60 ın altı. Sen 59 deyince gözlerim yıldız yıldız oldu 🤩🤩
Aynen canım sende 82 tayfasından 🤩
Yeşilcay + sporu arttırmak gerekiyormuş valla yoksa yediklerimde pek birşey değiştirmedim 🤗

Nikinik Nikinik bunlar da senin için tebrik ederimmmm emeklerine sağlık 😍😍😍

Fogos_artificiais_-_Fuegos_artificiales_-_Fireworks_-_Santa_Minia_2014_-_Brion_-_Animacion_-_05.gif
Yaaa tesekkur ederim utandim :KK23:
1.63 canım sen uzundun ama değil mi ? 69 a gelince kendine şöyyle bir bakarsın olmadı hedefi düşürmek kolay 🤗
1.70 kaptanim benim boyum ama 69u sadece cikarken gordum sene bilmem kac su gördüğümüz binalar tarlaydi tapandi 😂😂 gonlumden 67 geciyor ama 69 cabuk inersem revize ederiz hedefi 🤩

Back
X