• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim pamukum uzme kendini oluruna birak cokmu stres yaptin acaba stresde kilo yapar hastaligin ne biomiyorum ama kesinlikle dktra danismanda fayda var😊

Evet kaptanim 3 gundur anca gitti😂😂

Evet yaa bidaha gormem insallah ama bugun biraz kacirdim🙈

Bence bu hafta kesin birakicaksin canim inaniyorum ben sana aynen devam bu hafta cok iyidin canini sıkma🥰 bende 3 gundur gr gitmiyodu bgun ilk defa 400 gr gitmis cunku dun sabittim 3 gundurde spor yapiyorum dikkat ediyodum insan illaki gr da olsa eksi gormek istiyo motive ediyo ama stres yapmayip daha da asilmak lazim artik buna inaniyorum 😊

Demis ve kan eksikligide diyette cok onemli canim depresyona bile sokuyo insani oyuzden takviye almakta fayda var canim😊

Ya masallah kaptanim kac ayda verdin bu kadr 😍👏

Tarif cok guzel canim denemek lazim tesekkur ettkm😊 bu arada keske 1 dilimde olsa yeseydin 🙈 (sey ben yedimde bazi cıslardan senide yanıma cekmeye calismiyorum sakin yanlis anlama🤭🤭)
Biraz kilo verseydim kendimi odullendirmek icin bir dilim yerdim 😕 diyetisyen bir ara ogun niyetine yiyebilirsin demisti. Ama simdi bile gitmiyor ki bir de yesem arti filan gelirim. Bilemedim 🤪🤪

Kızlarrrrrrr tebrik ederim :9: :9: :9:

:KK9: :KK9: :KK9:

ACF6BBEE22B64C490C2F4C087D025BC0817E7508

Kaptanim ayiptir sormasi boyun kac 🤣 ya ben hedefe 69 yazdim ama 50ler havalarda ucusuyor 🤣 69lada mezun olunur mu bilemedim hoc o kilolara inemedigim icin 🤪Hafiften yaklasinca acaba 69 cok mu diye dusunmeye basladim 🤔 Cherry Mom Cherry Mom
1.63 canım sen uzundun ama değil mi ? 69 a gelince kendine şöyyle bir bakarsın olmadı hedefi düşürmek kolay 🤗

Canım gözün aydın. 60 ta takıldım diyordun. Demek ki aştın barajı 😍😍

Yaa ben de 82 yle başladım biliyorsun ve hedefim 60 ın altı. Sen 59 deyince gözlerim yıldız yıldız oldu 🤩🤩
Aynen canım sende 82 tayfasından 🤩
Yeşilcay + sporu arttırmak gerekiyormuş valla yoksa yediklerimde pek birşey değiştirmedim 🤗

Nikinik Nikinik bunlar da senin için tebrik ederimmmm emeklerine sağlık 😍😍😍

Fogos_artificiais_-_Fuegos_artificiales_-_Fireworks_-_Santa_Minia_2014_-_Brion_-_Animacion_-_05.gif
Yaaa tesekkur ederim utandim :KK23:
1.63 canım sen uzundun ama değil mi ? 69 a gelince kendine şöyyle bir bakarsın olmadı hedefi düşürmek kolay 🤗
1.70 kaptanim benim boyum ama 69u sadece cikarken gordum sene bilmem kac su gördüğümüz binalar tarlaydi tapandi 😂😂 gonlumden 67 geciyor ama 69 cabuk inersem revize ederiz hedefi 🤩

Back
X