Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 82 ile başlamıştım :)) bugün 59 u gördümm :KK37:
Wayyy kaptanım harikasın bende 85 le başladım ama senin kadar inemem herhalde ben 65lerede razıyım valla

1.olduk kızlar :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

üstelik Nikinik Nikinik de 1. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

üstelik Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i de ekledi im son anda daha ne olsun harikasınız :nazar::nazar::nazar::KK68:

@Namaria belmayne belmayne Monica_ Monica_ kızlar özveri ve gayretinizle mezuniyet kilonuza eriştiniz tebrik ediyorum :KK68: :KK68:

belmayne belmayne alt listede kilo korumaya devam ediyor
@Namaria 3.mezuniyet için taşınma sonrası gelecek
Monica_ Monica_ canım mümkünse sende koruma döneminde burda bizlerle kal ilk haftalar inan kilo çabuk geri geliyor çok titiz olmak gerek dikkat et canım ❤️

ummhnisa ummhnisa
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yeniden listeye hoşgeldiniz canlar ♥️♥️ mezun olmadan bırakmak yok 💪

Begonya2 Begonya2 senin içinde liste hayırlı olsun canım ❤️

balpamuk balpamuk pamukcum alt listeye geçtin ama hâlâ bizlesin unutma menü yazmaya devam ✌️🤗
Bu hafta takım harikaydı baksanıza 3 mezuniyet ve bireysel 1cilik var Nikinik Nikinik canım harika ilerliyorsun tebrik ederim.

Yaaa tesekkur ederim utandim :KK23:

1.70 kaptanim benim boyum ama 69u sadece cikarken gordum sene bilmem kac su gördüğümüz binalar tarlaydi tapandi 😂😂 gonlumden 67 geciyor ama 69 cabuk inersem revize ederiz hedefi 🤩
Vuu boy da boymuş yani maşallah kuzum 😍 biz de 1.60 la yaşıyoruz işte napalım 😂😂
Kendime çok acayip bi bomba yaptım
İçinde kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir,hurma,yulaf ezmesi falan var top top yaptım tadına bile bakmadım direkt dolaba koydum günde 1 veya 2 günde 1 yerim accık accık🤭🤭
Çok güzel canım. Oh kahvenin yanına sağlıklı arkadaş 😍
sağol canım :KK200:

ekledim canım çok sağol :KK200:

sağol canım :KK200:

Hoşbulduum aşkım siz gittiniz ben geldimm :rolleyes::KK70:

sağol cnm ben de seni daha çok tebrik ediyorumm :KK200::KK200::KK200:

sağol aşkım

esas sen uçmuşsunnnn aşırı tebrik ederimmmm tartılmamak da yarıyor galiba :KK66: :KK70:

hehehehehe:KK48: tamam cnm çok bekletme e mi

Ayyyyyy yes yes yes takıma tekrar giriş kutlamam da olduu mezuniyet kutlamam da birkaç aya olur inşallahhh :KK73::KK71::KK71::KK71:

vallahi çok şaşırdımmm 6. takım hep uçuyodu biri kuş olup uçtu demekk :rolleyes:

ivitttt listelere giriş yaptım cnm top 20 :KK48::KK200:

harika :rolleyes:

Herkesi de ayrı ayrı tebrik ediyorum canlarım güzellerim :KK36::KK36::KK36:
Oyy kuşum burdayım tabi gidemem bir yere. ❤️❤️Çok alıştım size. Depresyona girerim valla 😂😂
@Namaria belmayne belmayne Monica_ Monica_ kızlar özveri ve gayretinizle mezuniyet kilonuza eriştiniz tebrik ediyorum :KK68: :KK68:

Monica_ Monica_ canım mümkünse sende koruma döneminde burda bizlerle kal ilk haftalar inan kilo çabuk geri geliyor çok titiz olmak gerek dikkat et canım ❤️

ummhnisa ummhnisa
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yeniden listeye hoşgeldiniz canlar ♥️♥️ mezun olmadan bırakmak yok 💪

balpamuk balpamuk pamukcum alt listeye geçtin ama hâlâ bizlesin unutma menü yazmaya devam ✌️🤗
Ay bir buruk oldum kaptanım. 🥺Belki haftaya tekrar ana listeden devam ederim bilemedim şimdi. Neyse haftayı görelim de bir 😍
Kaptancığım emeğin çok. Valla sen ve bu muhteşem ekip için ne desem az. Seviliyorsunuz 😍😍❤️
Hoşbulduk tekraar kapticimmm :rolleyes: aynen mezun olmadan gitmek yok :KK49: bu arada benim mezun olacağım kilo kaç ki :KK70:
Monica_ Monica_ hayırlı olsun tatlım :KK66:
@Namaria kuşum Adanaya taşınman yeni işyerin hayırlı olsun tekrar bekliyoruz seni cnm :KK66:
belmayne belmayne cim sana da tebrikler tekrar aşkım ,darısı bu yolda devam eden bizlere :KK66: ama gitmiyorsun neyse kiii :rolleyes:
Tabiiki devam kuzum 60 ın altını görene kadar inşallah :rolleyes: :KK60:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(12- 19 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

ORTAKLAR SONUÇLARI

En yüksek ortalamayı yapan ve +250 şer spor puanı kazanan ortaklar Nikinik Nikinik ve hawar hawar tebriklerr kızlar 🤩🤩

Tebrikler cnm, darisi basimiza :KK9:
Insallah canim azmedince her sey oluyor 🤩
Wayyy kaptanım harikasın bende 85 le başladım ama senin kadar inemem herhalde ben 65lerede razıyım valla

Bu hafta takım harikaydı baksanıza 3 mezuniyet ve bireysel 1cilik var Nikinik Nikinik canım harika ilerliyorsun tebrik ederim.
Tesekkur ederim canim 🤗🤗

ORTAKLAR SONUÇLARI

En yüksek ortalamayı yapan ve +250 şer spor puanı kazanan ortaklar Nikinik Nikinik ve hawar hawar tebriklerr kızlar 🤩🤩

hawar hawar tebrik ederim ortimm :KK5:

Himm menulerini kontrol ettim da. Aksam harici pek birsey yemenissin 1 avuc leblebi veya 1er yumurta, 1 ceviz. Yani bu kadar iyi kilo vermen cok az kalori almana bagli. Ama cok da az su icmissin. Demekki yetiyor vucuduna.
Iradene hayran kaldim masallah. Tebrikler cok iyi kilo vermissin. Emzirmesem ben de az kalorili denerdim ama emzirince ne cok az kalorili ne de az sulu diyet yapamiyorum ne yazik ki.
Tekrar tebrikler canim 👏
Suyu biraz arttirmak lazım evet soğukta pek kyükleyemiyorum suda soğuk olduğu için hava biraz düzene girince artıyo otomatikman. Eve sen sakin bu şekilde beslenme yavruyu ac bırakma veriyosun çok güzel bir şekilde bu arada kendimi sartlayinca zayıflamaya her lokmada pişmanlık duyuyorum o yüzdende çok az yiyorum bendeki kötü hurda biraktimmida tam bırakıyorum kıtlık psikolojisine giriyo bünye durduramıyorum inş burada o yönümü torpuleyecegime inanıyorum acıktığını hissetdikçe instgramdan oncesi sonrası fotolarına bakıyorum sürekli

Eklentiler

• D298081A-5F66-4415-BE68-84B64ED434AB.webp
    D298081A-5F66-4415-BE68-84B64ED434AB.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 26
Hep yanlış düşünüp sıkıntıya giriyorsunuz kızlar :KK200:
kilo vermek güzel şey eziyet değil :KK37: ne yapıyorsak kendimize biz yapıyoruz bende yaptım zamanında ama kilo korurken anladım herşeyi
Ahh Kaptanım bayılıyorum size, cansınız :KK68: Sonuna kadar katılıyorum. Hafiflemek güzel şey.. ister -200gr ister 1 kg olsun.. yeter ki bunu severek yapalım🥰😍

ummhnisa ummhnisa

Teşekkür ederim kaptanım 😍😍❤️❤️
İnşaAllah seni ve takımı üzmeden sağlıkla kilo vererek mezun olurum ❤️

Back
X