Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım regliysen aslında çok değil normal bir artı
ama sürecin haddinden fazla uzadı haklısın bir yandan üzülüyorum bir yandan da öyle böyle kız yazdan beri hedefine ulaşamadı ama burası olmasaydı kilo almıştı belki diyorum kilonu koruduğunu düşünüyorum böylece .. belkide bu kilo seni günlük hayatında çok rahatsız etmediği için bizler gibi asılamıyor olabilirsin :) ben sana açıksası kilo korumada gözüyle bakıyorum amorcum böyle bakınca çok başarılısın :KK200:
Yani aslinda biraz oyle sanirim. Onceden 65 kg dan 47 kiloya buralardaki gruplara girerek verdim. Mesela en son 1. Gruptaydim haftanin 1 ligi filan basarilarim vardi. O donemki motivasyonuma ulasamadim bi turlu canimi sıkan o aslinda. Kesinlikle dogru diyorsub kg alirdim. Cunku hayatimda koklu degisimler vs yasandi bi de malum bulundugum sehir diyet dusmani.

birsevgi birsevgi
Sevi’ciiiimmm orti olmuşuz canım benim, özlemişim!😍

Derya’cım ben geçen senelerde hem de diyete ilk başladığım zamanlar daha hızlı kilo vermem gerekirken 1 ay aynı kiloda kaldığımı biliyorum.... Kesinlikle streste etkiliyor. Belki şimdi daha stressiz olurum. Bakalım.🙄💕💕💕
Insallah canim. Tek kilo verelim de liste ici liste disi farketmez

Kızlar günaydın😍
Ben dün gece resmen gece kahvaltısı yaptım 🙊 wasa, peynir, zeytin 🙈 tabiiki sabah baskülde karşılığını aldım 🥴 güzel bir hafta sonu geçirerek pazartesiye en azından sabit başlamayı hedefliyorum. Birazdan sporumu yapacağım inşallah 😍
Canim tesekkur ederimm 💕💕ara vericem biraz korumaya geciyorum

Ortim ya darisi basina insallah 😂😂
Tecrübelerini bizimle de paylaş canım. Koruma dönemi beni korkutuyor 🙃
Boyum 152 olunca ideal kilo bile 48 arım balım petegim😭 şöyle 170 olup 60 hedefi ben de çok isterdim😔

Tamam inşallah diyelim,hedefim her hafta 1 olsun🙊🙈

Ödem olduğu kesin,tatil dönüşü nasıl zayiflamissin demişti komşum(kendisi 2 ay önce yurt dışına gitmişti), dün regl olamadım göbeğe baksana dedim evet fark ettim diyor😂 bildiğiniz 4-5 aylık hile göbeği var şu an🙈
Son 3 gün şekeri ekmeği kesip ya da sadece çorbaya falan mı beslenmeye geçsem? Şok diyetleri de hiç bilmem ki🙊😂😅

Vücut ölçüleri olarak pek varmak istediğiniz yerde olduğumu sanmiyorum🙈🙈😂😂
O zaman el ele ideal ölçülerimize doğru koşalım ex orticim 🤗

Kızz yazsaydık ya:KK70: Kına falan da mı yapsaydık acaba. 🤭 Çok kuru oldu bu mezuniyetler 😂😂
Neyse ben yapayım yazma işini unutmazsam 😛😜😝
Hele enerjiye MaşaAllah :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: hadi bu hafta en az 1 kg veriyoruz inşaAllah :rolleyes::rolleyes:
Hadi inşallahhh kuzumm :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK200::KK200::KK200::KK200:
Menü harika tatlımm afiyet olsun :kk77::KK37:cuma olamasına rağmen kaçamak yok 😍
Kandil simidine dayanamadım ama :D
Ayy bende geçen hafta başladım bu grupta :KK76: valla ben kaç ay önce diyetisyene gittim ama listelerine uyamıyorum çünkü çok yemek var ve ben erken kahvaltı edemiyorum bugün öğlen biraz kestirmiştim rüyamda 3 tane çikolatalı gofret yedim. Diyordum ki bunu nasıl yazıcam kk ya :KK45::KK45:
Afiyet olsun :D ben artık rüya olduğunu anlıyorum ve garsona sürekli sipariş veriyoruuum :D :D
Sana bu hafta hiç faydam olmamasına rağmen sen hariikaa bir ortiydin :KK200:
Aşkum beniim 1 gün yoktun sadece ;) hem sen de büyük oranda üzüntüden yemedin benim de faydam olmadı :D ;) 💋💋💋
Yine yanlış yere yanlış mesaj :110:
Noldu kıı
Çıtır kızlar günaydın💜 emeklerimizin sporlarimizin boşa gitmeyeceği bir hafta sonu olsun💜
Günaydıın amin cnmm :rolleyes::KK200:
Kızlar günaydın😍
Ben dün gece resmen gece kahvaltısı yaptım 🙊 wasa, peynir, zeytin 🙈 tabiiki sabah baskülde karşılığını aldım 🥴 güzel bir hafta sonu geçirerek pazartesiye en azından sabit başlamayı hedefliyorum. Birazdan sporumu yapacağım inşallah 😍

Tecrübelerini bizimle de paylaş canım. Koruma dönemi beni korkutuyor 🙃

O zaman el ele ideal ölçülerimize doğru koşalım ex orticim 🤗
Afiyet olsun cnm hakettin valla ;) sen yakarsın onu

Sahur yok

İftar
Yarım kase mercimek çorbası
4 acılı çiğ köfte
Çeyrek lahmacun (kızımın yarımı)
1 minik az içli kuru dolma
5 sarma
Salata

Yarım kedidili tatlısı

Su 2 lt yaparım inşaAllah
Spor yok ama yarına yapıcam inşaAllah

Misafirlikteydik okadar çeşit yapmışki yemesem ayıp olacaktı

Cherry Mom Cherry Mom
tabi cnm ayıp olurdu ;)

19 subat
Sabah
2 kasik yogurt,1.5 kasik yulaf,yarim muz,1 cay kasigi fistik ezmesi karistirip yedim

Aksam 16.30 -17.00 arasi
1 kase kisir
1 servis kasigi eriste yogurtlu
Parmak ucum kadar kazan dibi😓
Cay

Ara 18.30
Sutlu nescafe

Su 2lt
Spor yok
Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus Beni sopaliyabilirsiniz bugun misafirlerim vardi bende sanirim biraz koyverdim 🙈🙈
Mehfam Mehfam
Menünde bişey yok canım sadece spor yapmamışsın onu da hafta sonu diye bişey demiyorum😬
Bende 2 haftadır hiç kaçamak yapmıyorudum pazartesi regl geliyor sağlıklı atıştırmalıklarımda biraz sınırı aşmış olabilirim😬😬
Neyse dün dünde kaldı bugün yeni 1 sayfa... hiç yememiş gibi devam ediyoruz 😘

Begonya2 Begonya2 kız şaka yapıyoruum :KK70: sen ki iki haftada 4 kilo vermiş hatunsun ve tartı günü yiyebiliriz tabi kii önümüzdeki maçlara(günlere) bakıcaz :KK70: :KK70: :KK70:
ve kilo yerleşmeden gidicek kuzumm :halay:
Bu sabah dünkü uyandığım kilomla aynı geldim acılı çiğköfte sağolsun 🤣🤣🤣 ama wc olmasa artıdaydım 🥴

Back
X