• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün hawar hawar ın menüyü gördükten sonra menü spor sayfasından korktum kaçtım :ruh:

Kaçamak limitini bütün takım adına doldurmuş hawar jajaksksmass 🤣🤣🤣 hafta içi nazi kampına yazılsa anca gidecek onlar :eek:
Ne yemiş diye merak ettim gittim baktm gözlerimi ayırarak okudum 🤣🤣🤣 hakkını vermiş kaçamağın 🤣🤣

Dün hawar hawar ın menüyü gördükten sonra menü spor sayfasından korktum kaçtım :ruh:

Kaçamak limitini bütün takım adına doldurmuş hawar jajaksksmass 🤣🤣🤣 hafta içi nazi kampına yazılsa anca gidecek onlar :eek:
Senin sopan yok mu emnis ben vereyim mi sana eski sopamı totosuna totosuna vur
a082-gif.1318792

Kızlar günaydın😍
Ben dün gece resmen gece kahvaltısı yaptım 🙊 wasa, peynir, zeytin 🙈 tabiiki sabah baskülde karşılığını aldım 🥴 güzel bir hafta sonu geçirerek pazartesiye en azından sabit başlamayı hedefliyorum. Birazdan sporumu yapacağım inşallah 😍

Tecrübelerini bizimle de paylaş canım. Koruma dönemi beni korkutuyor 🙃

O zaman el ele ideal ölçülerimize doğru koşalım ex orticim 🤗
Gubaydin canim. Aslinda kalorili gidalar tuketmemissin ama tabi saat gec olunca sindirecek vakit olmuyor. Umarim cumaya kadar eksi gelirsin

Ayy sabah sabah mı sende 🤣
Bekarken okula giderken sabah koca dilim kadayıf yemiş insanım ben 🤣🤣🤣 dayımın evindeydim hala beni görünce dalga geçer 🤣 sabah bi baktım lol yarım kilo kadayıf yemiş diye 🤣🤣🤣

Offff yaa bu mekanlar niye kapalı şimdi kahvaltıya gitmek vardı hafta sonu kahvaltı hazırlamaktan gına geldi 😶😶😶😶😶 1 saat önce çayı demledim gerisi yok ajajajahafk🤣
Degil mi canim ya. Hic degilse bir degisiklik oluyordu.

Bekarken okula giderken sabah koca dilim kadayıf yemiş insanım ben 🤣🤣🤣 dayımın evimdeyim hala beni görünce dalga geçer 🤣 sabah bi baktım lol yarım kilo kadayıf yemiş diye 🤣🤣🤣
Himmm kadayiff 😋😋

Senin sopan yok mu emnis ben vereyim mi sana eski sopamı totosuna totosuna vur
a082-gif.1318792
Ayyy ne tatlıymış o 🤭🤭Hawar için yok valla onun için bunlar hafta sonu fikiss menü 👀 🤣 sonrasında spor ve iyi menülerle cumayı hep güzel eksilerle kapattı ✌️

Back
X