Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar cidden bundan sonra bol turşu yiyeceğim tartıda öyle bir eksi gördüm ki gözlerime inanamadım.Birde gece soda içtiğim halde . Bugün aşırı ödemsiz hissediyorum :KK76: çok şükür diyeyim. Su içmememin acısını cildimde çekiyorum ellerim yanakların resmen kupkuru kremler falan çare etmiyor. Bugün erkenden su şişelerimi hazırladım :olamaz:
Aa sasirdim tursu odem yapmaz mi ben tursu asigiyim diyete girdigimden beri odem korkusuna arada gidim gidim yedim🙄

:110:Günaydın kızlar cidden bundan sonra bol turşu yiyeceğim tartıda öyle bir eksi gördüm ki gözlerime inanamadım.Birde gece soda içtiğim halde . Bugün aşırı ödemsiz hissediyorum :KK76: çok şükür diyeyim. Su içmememin acısını cildimde çekiyorum ellerim yanakların resmen kupkuru kremler falan çare etmiyor. Bugün erkenden su şişelerimi hazırladım :olamaz:
Canim su cok onemli ya, tek icemiyorsan limonlu cubuk tarcinli fln. Supersin, ben tartida ayni rakami gordum, bugun dikkat etmeliyim:110:

Afiyet olsun bacımmm bizde yemiş kadar olduk 🤣
Sabahta ne tatlı gitmiştir o heee 🤤
08:30 dan 13:00 kadar dersim vardı kahvaltı hazırladım çocukları yedirdim ama kendim yiyemedim sonra teneffüsün birinde aldım çayla gömdüm
Ama siz bana bakmayın yaptığım doğru değil
Sonra hafta içi canım çıkıyor eksi geleyim diye
Artı gelirsem çok üzülürüm takımıda zorda bırakmayayım diye kendimi çok zorluyorum

ama biliyorum suç benim akıllı ol ölçülü ol zorlanma demi😞

Son düzenleme:
Ayy bende geçen hafta başladım bu grupta :KK76: valla ben kaç ay önce diyetisyene gittim ama listelerine uyamıyorum çünkü çok yemek var ve ben erken kahvaltı edemiyorum bugün öğlen biraz kestirmiştim rüyamda 3 tane çikolatalı gofret yedim. Diyordum ki bunu nasıl yazıcam kk ya :KK45::KK45:
Ben ruyamda browni yedim gecen hafta, sorma ya ruyada neler yiyorum neler diyete basladigimda, bilinc altinin oyunlari bunlar hep,.

Gunaydin kizlar, disaridayim bi yere gidiyoruz gezme, piknik gibi, cok bakamiyorum tele yol bulurken. Opuyorum hepinizi, iyi haftasonlari. Sporu aksam yapacagim, ortim nasilsin?
Teşekkür ederim orticiğim çok iyiyim :KK76:
Sana da iyi eğlenceler:spor::KK55: iyi yolculuklar :KK200:

CUMARTESI MOTIVASYONU KIZLAR ELINDE KACAMAK OLANLAR YAVASCA YERE BIRAKABILIRSINIZ
Screenshot_20210219-171513_Samsung Internet.webp

Yürüyüş yapim dedim 3500 adım zor attm oruçken yürünmüyomuş 🥺 mideme kramp girdi resmen
Neyse olsn 20 dk yürüdüm tempolu ❤️
Cherry Mom Cherry Mom bu günlük yeterli mi bu spor
canım yarimuhendis yarimuhendis akşam ezanına 1 saat kala yapıyodu sporu sen de sabahtan zorlamasaydın :) iftardan önce 20 sonra 30 dk mesela

canım yarimuhendis yarimuhendis akşam ezanına 1 saat kala yapıyodu sporu sen de sabahtan zorlamasaydın :) iftardan önce 20 sonra 30 dk mesela

Begonya2 Begonya2 evet canım ben iftara az zaman kaldığında yapıyordum sporu bitirip üzerimi değiştiğimde zaten ezana 5 dk falan kalmış olıyordu öyle yapmanı tavsiye ederim
Tamam inşaAllah aklımda olsun sağolun canlar 😍
Akşama halsiz olurm belki diye yapim dedim de zorladı baya

Menünde bişey yok canım sadece spor yapmamışsın onu da hafta sonu diye bişey demiyorum😬
Bende 2 haftadır hiç kaçamak yapmıyorudum pazartesi regl geliyor sağlıklı atıştırmalıklarımda biraz sınırı aşmış olabilirim😬😬
Neyse dün dünde kaldı bugün yeni 1 sayfa... hiç yememiş gibi devam ediyoruz 😘
Sglikli atistirmaliktan bsey olmazzz birgunluk abarttiysanda bugun yeni bigun canim ayne devam senin dedigin gibi😍 hadi bakalim sporlarimizi yapalim bugun ortim insallah🥰

Back
X