Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menum
08:30- 2 haslanmis yumurta, 10 kucuk zeytin, 2 dilim ekmek
12:00- 1 kase sebzeli mercimek corbasi, 1 kase salata, 3 dilim kavun, 1 avuc kabak cekirdegi, 1 avuc aycekirdegi
17:00- 50gr haslanmus bugday, 100gr balik, yarim mango, 1 avuc fistik, 1 dilim kavun.

Su:3lt
Spor: 15 dk leslie: 22 p
250 squat: 50p
250 yanlar , duz karisik mekik: 25p
Toplam: 97 puan
Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
Spora bayıldım😍işte böyle sporlarla tıkır tıkır gidecek yağlar🤗
Etiket ollmamış bende hedefi neydi bu kızın diye tararken denk geldim 🤣🤣
1.1 mi hedefin 👀 yazıyorummmnnn yazdıııımmmmmm :mapus:
Yaz yaz regl oldum🎉🎉🎉🎉🎉
Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim, sorma yangınlardayımm♨️

Cherry Mom Cherry Mom bide şey, ben kilo vermeden önce derdim ki bende hiç regl şişkinliği olmaz falan🤪
Meğer ben bizzat kendim regl şişkinliğiymişim o dönem😂😂 şimdi karnım bi şiş sanırsın 5 aylık hamile🙈
Bazı aylar ben de çok sismedigimi hatiiyorum ama bu ay resmen pazardan itibaren tık diye başladı şişlik ve tam sonraki pazar oldum.Sismeye basladigin günü fark ettiysen geleceği günü de yakalarsin belki🙈

Gunaydinlar, ben 100 gr arti ciktim :110: 70kg I'm hedef 68.5 cumaya:dua: yumurta diyetine basladim, bugun kurs cikisi kosuya da gidecegim, boyle yoksa iki ileri bir geri olacak eskisi gibi, ortim gunaydin sen ne yaptin. Ben evden cikacagim icin 6.30 da tartildim,belki onun da etkisi vardir bilemeyecegim:işsiz:
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol

Ayy bi ara deneyim haşlanıyor mu Karnabahar canım.:KK73:
Ben normal kısırı nasıl yapıyorsam bunu da öyle yapıyorum. Tek fark çiğden karnabaharı robotta çekip bulgur haline getiryoz. Sonra karnabaharı tencereye koyup yarım çay bardağı suyla kısık ateşte 20 dk kapağı kapalı pişiriyom. Sonrası kendi kısır tarifiniz🤩 belmayne belmayne
Bal kabağı detoksu ya bakalım Google a vardır belki. Balkabağı çorbası gördüm ama bilemedim şimdi nedir ne değildir
Şöyle bir şey buldum orticim. Nasıl olur bilemedim ama 🤔 YaparsinMinii YaparsinMinii

Çorbası çok güzel oluyo ben daha önce yapmıştım, olabilir aslında👍

Iyiyim suan sıkıntı yok canim. Yapabilirsem bu ara tek ogun gitmeye calisacagim.
[/QUOTE]
Dayanabildikten sonra sıkıntı olmaz tabi canım.
:sinirli::sinirli::sinirli: ortiiim hani temiz sayfa aciyorduk bugun kirletmissin bile :63:

Ortime ceza yarin boooll spor istiyorum yoksa bozusuruz valla 🤣
Haklısın canım valla ama bu yaklaşan regli beni hep böyle etkiliyor malesef
Günaydınlar
+400um ben malesef kaptanim reglim gecikmezse cumaya en kötü sabit gelecegime söz veriyorum 😘 Cherry Mom Cherry Mom
Günaydın canım bende cumartesi +400 düm henüz tartılmadım dışarıda işim var onu halledip geleyim öyle tartılıcam inşallah daha fazla + çıkmam

Gunaydinlar, ben 100 gr arti ciktim :110: 70kg I'm hedef 68.5 cumaya:dua: yumurta diyetine basladim, bugun kurs cikisi kosuya da gidecegim, boyle yoksa iki ileri bir geri olacak eskisi gibi, ortim gunaydin sen ne yaptin. Ben evden cikacagim icin 6.30 da tartildim,belki onun da etkisi vardir bilemeyecegim:işsiz:
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
O 100 gramcık hemen gider canım merak etme cumaya güzel bir eksi gelir
Günaydınnn bugun cok erken tartilmama ragmen süper eksiyle uyandim oyuzden baya motiveyim🥰🥰
Cuma 73.6
Bugun 72.8
Giden -800 gr arkasından dans ediyorumdur😂 :KK73: :21:

Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus Ortim sen tartildinmi
Oyyy harikasın kuzum cumaya kadar daha da gider süper

Back
X