- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #395.561
Her zaman ki gibi artıyım bu defa abartın artıyı +800
Ama söz Cuma’ya kadar gidecek
Ama söz Cuma’ya kadar gidecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah yapabilirsin canim ama zaten hem tek ogun hem az yiyordun vucudunu alistirdibTamam kızlar teşekkürler salı telafi ederim inşallah. Benim yüzümden ortimin puanı gitmesin şimdi :))
Du bakalım yaparım inşallah :)) 17:00 de yedim en son. Salıya kadar bişey yok hayırlısı bakalım :)))
Benim diyetisyen de ayda 1 kg civari anca gider demisti. Gitmiyor yahuu hep ayniyim.Tamam canım. Birlikte yapalım. Daha şevkli olur
Canım emzirirken hızlı gider derler ama ben 6 aylıkken diyetisyene gitmiştim normalden daha yavaş gidecek diye uyarmıştı beni. Çünkü vücut depo yapmaya çalışıyormuş emzirme döneminde. O yüzden bence az da olsa gitmesi ya da korumak bile iyi bu dönemde
Teşekkür edrim canım
Bir burcu gördüm sanki![]()
Insallah ortim de yine artiyim. Anladim ya.Spora bayıldımişte böyle sporlarla tıkır tıkır gidecek yağlar
Yaz yaz regl oldum
Bazı aylar ben de çok sismedigimi hatiiyorum ama bu ay resmen pazardan itibaren tık diye başladı şişlik ve tam sonraki pazar oldum.Sismeye basladigin günü fark ettiysen geleceği günü de yakalarsin belki![]()
Insallah cok guzel gecsin canimGünaydın![]()
Arkadaşlar bugün benim için çok önemli bir görüşme olacak lütfen benim için dua edin olur mu![]()
Orticiğim bende ders arası tartıldım artıydım üstümdeki kalın polarları çıkarıp ikinci ders aramda tekrar tartıldım çok oynaktı bugün tartıdaki değerler ama bir foto çektim bakalım ama çok şişim herhalde spor sonrası bende ödem oluyor.Gunaydinlar, ben 100 gr arti ciktim70kg I'm hedef 68.5 cumaya
yumurta diyetine basladim, bugun kurs cikisi kosuya da gidecegim, boyle yoksa iki ileri bir geri olacak eskisi gibi, ortim gunaydin sen ne yaptin. Ben evden cikacagim icin 6.30 da tartildim,belki onun da etkisi vardir bilemeyecegim
Kendinin en iyi hali ol
Sporun yine gayet guzel ortim
Menun cok karbonhidrat geldi ortim. Gozleme, ekmek, tarhana... afiyet olsun
Teşekkür ederim canım en kısa zamanda deneyeceğimBen normal kısırı nasıl yapıyorsam bunu da öyle yapıyorum. Tek fark çiğden karnabaharı robotta çekip bulgur haline getiryoz. Sonra karnabaharı tencereye koyup yarım çay bardağı suyla kısık ateşte 20 dk kapağı kapalı pişiriyom. Sonrası kendi kısır tarifiniz@belmayne
Çorbası çok güzel oluyo ben daha önce yapmıştım, olabilir aslında![]()
Gubaydin kizlarr valla cok motive uyandimmm cuma 69.3 dum bugun 68.7 -500 gr. Cumaya 67.9 ucundan godurum diye tahmin ediyorum suyu arttirayim
Cherry Mom
Anka kuzum ins sende eksisindir.
Günaydınnn bugun cok erken tartilmama ragmen süper eksiyle uyandim oyuzden baya motiveyim
Cuma 73.6
Bugun 72.8
Giden -800 gr arkasından dans ediyorumdur![]()
![]()
Cherry Mom @Tempus Ortim sen tartildinmi
Küçüğü babaya vermiştim geri uyudum yeni uyandım ortim şişim insin biraz öyle bildirim yaparım inşaAllahCuma kilom 65.3 kg bugün 65.8 kg fark +500 gr
bugün şok diyete başladım kaptancım
Cherry Mom
Begonya2 ortim sende durum nasıl
3 gunluk oruc mu bu canimTamam kızlar teşekkürler salı telafi ederim inşallah. Benim yüzümden ortimin puanı gitmesin şimdi :))
Du bakalım yaparım inşallah :)) 17:00 de yedim en son. Salıya kadar bişey yok hayırlısı bakalım :)))
Cok tesekkur ediyorummVaayy süpersin canim![]()
Ya insallah gecen hafta evde kalamadim oyuzden cok gitmemisti simdi oyuzden biraz fazla gidiyo bakalimO 100 gramcık hemen gider canım merak etme cumaya güzel bir eksi gelir
Oyyy harikasın kuzum cumaya kadar daha da gider süper
SüperGubaydin kizlarr valla cok motive uyandimmm cuma 69.3 dum bugun 68.7 -500 gr. Cumaya 67.9 ucundan godurum diye tahmin ediyorum suyu arttirayim
Cherry Mom
SüpersinnnGünaydın kızlar alırım bir maşallah sizlerden
-700 gr
Adımı yazdığım kağıdı bulamadım ama tarih ekledim bu sefer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Harikasın ortimmmmm yaaa maşallah sanaGubaydin kizlarr valla cok motive uyandimmm cuma 69.3 dum bugun 68.7 -500 gr. Cumaya 67.9 ucundan godurum diye tahmin ediyorum suyu arttirayim
Cherry Mom
Yok canım bu 36 saatlik. 3 günlükler 14 Martta başlayacakm3 gunluk oruc mu bu canim
Yaa cok zor Allah yardimcin olsun canim bakalim nasil gecicek❤Yok canım bu 36 saatlik. 3 günlükler 14 Martta başlayacakm![]()