Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam kızlar teşekkürler salı telafi ederim inşallah. Benim yüzümden ortimin puanı gitmesin şimdi :))

Du bakalım yaparım inşallah :)) 17:00 de yedim en son. Salıya kadar bişey yok hayırlısı bakalım :)))
Insallah yapabilirsin canim ama zaten hem tek ogun hem az yiyordun vucudunu alistirdib

Tamam canım. Birlikte yapalım. Daha şevkli olur 😍😍

Canım emzirirken hızlı gider derler ama ben 6 aylıkken diyetisyene gitmiştim normalden daha yavaş gidecek diye uyarmıştı beni. Çünkü vücut depo yapmaya çalışıyormuş emzirme döneminde. O yüzden bence az da olsa gitmesi ya da korumak bile iyi bu dönemde ❤️

Teşekkür edrim canım 😍

Bir burcu gördüm sanki 😂😂😂
Benim diyetisyen de ayda 1 kg civari anca gider demisti. Gitmiyor yahuu hep ayniyim.

Spora bayıldım😍işte böyle sporlarla tıkır tıkır gidecek yağlar🤗

Yaz yaz regl oldum🎉🎉🎉🎉🎉

Bazı aylar ben de çok sismedigimi hatiiyorum ama bu ay resmen pazardan itibaren tık diye başladı şişlik ve tam sonraki pazar oldum.Sismeye basladigin günü fark ettiysen geleceği günü de yakalarsin belki🙈
Insallah ortim de yine artiyim. Anladim ya.

Gunaydinlar, ben 100 gr arti ciktim :110: 70kg I'm hedef 68.5 cumaya:dua: yumurta diyetine basladim, bugun kurs cikisi kosuya da gidecegim, boyle yoksa iki ileri bir geri olacak eskisi gibi, ortim gunaydin sen ne yaptin. Ben evden cikacagim icin 6.30 da tartildim,belki onun da etkisi vardir bilemeyecegim:işsiz:
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Orticiğim bende ders arası tartıldım artıydım üstümdeki kalın polarları çıkarıp ikinci ders aramda tekrar tartıldım çok oynaktı bugün tartıdaki değerler ama bir foto çektim bakalım ama çok şişim herhalde spor sonrası bende ödem oluyor.

Ben normal kısırı nasıl yapıyorsam bunu da öyle yapıyorum. Tek fark çiğden karnabaharı robotta çekip bulgur haline getiryoz. Sonra karnabaharı tencereye koyup yarım çay bardağı suyla kısık ateşte 20 dk kapağı kapalı pişiriyom. Sonrası kendi kısır tarifiniz🤩 @belmayne

Çorbası çok güzel oluyo ben daha önce yapmıştım, olabilir aslında👍
Teşekkür ederim canım en kısa zamanda deneyeceğim :KK39:

Günaydın kızlar alırım bir maşallah sizlerden
-700 gr
Adımı yazdığım kağıdı bulamadım ama tarih ekledim bu sefer :KK73: :KK73: :KK76: :KK76: :21::21:

Eklentiler

• IMG_20210222_102021.webp
    IMG_20210222_102021.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 23
Tamam kızlar teşekkürler salı telafi ederim inşallah. Benim yüzümden ortimin puanı gitmesin şimdi :))

Du bakalım yaparım inşallah :)) 17:00 de yedim en son. Salıya kadar bişey yok hayırlısı bakalım :)))
3 gunluk oruc mu bu canim
Vaayy süpersin canim🤩
Cok tesekkur ediyorumm😍
O 100 gramcık hemen gider canım merak etme cumaya güzel bir eksi gelir

Oyyy harikasın kuzum cumaya kadar daha da gider süper
Ya insallah gecen hafta evde kalamadim oyuzden cok gitmemisti simdi oyuzden biraz fazla gidiyo bakalim🥰
Gubaydin kizlarr valla cok motive uyandimmm cuma 69.3 dum bugun 68.7 -500 gr. Cumaya 67.9 ucundan godurum diye tahmin ediyorum suyu arttirayim 😇😊
Cherry Mom Cherry Mom Anka Anka kuzum ins sende eksisindir.
Süper😍😍
Günaydın kızlar alırım bir maşallah sizlerden
-700 gr
Adımı yazdığım kağıdı bulamadım ama tarih ekledim bu sefer :KK73: :KK73: :KK76: :KK76: :21::21:
Süpersinnn😍😍

Veee süperiiiizzzzzz😂😂🥰🥰😍😍

Gubaydin kizlarr valla cok motive uyandimmm cuma 69.3 dum bugun 68.7 -500 gr. Cumaya 67.9 ucundan godurum diye tahmin ediyorum suyu arttirayim 😇😊
Cherry Mom Cherry Mom Anka Anka kuzum ins sende eksisindir.
Harikasın ortimmmmm yaaa maşallah sana 😍😍😍😍
Ben sabah 8 de uyudum şimdi uyandım 2 saatlik uykuyla baya ödem topladım ama bakalım gelir belki 🤗🤗

Back
X