Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse:KK61:
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
SonuçEki Görüntüle 2788133
Canim benim hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucagina al evladini 🤰🤰

Yaaaa ne güzel bi haber maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 😍😍😍 niye kanaman vardı ki?
Sağolasın Canım. Benim her adetin ilk günü kahverengi akıntım olur ondan sonra kan yoğunlaşır. Bu sefer de öyle olunca ben kesin adet oldum dedim. Zaten ara ara da sancım vardı. Sonra gece pembeye döndü akıntı bugünde hiç yok. Bunda bi iş var diyip test yaptım , öyle işte🥰
Yaaa gozun aydinnn cok sevindimm ❤❤❤
Çok mutlu oldum canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:🧿🧿
Allah gönlüne gore versin canim. Hayirlisi olsun insallah. Cok sevindim. Herseyin bir zamani var.
Canim benim hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucagina al evladini 🤰🤰
Sağolun kızlar, Allah razı olsun. Binlerce kez şükürler olsun🤲 Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...

Kızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse:KK61:
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
Ay orticim bu nasıl güzel bir haber. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok duygulandım ya. 😍❤️

Hayırlı oldun canım , sağ salim kucağıma al inşallah
Burda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben bugün 53.1 yani 400 gr artı geldim🙁 ve bugün itibariyle istanbuldayım geziyoruz adımlarım muhteşem gelecek ama yeme konusunda bilemiyorum😐
Ortim iyi gezmeler
Yeme konusunda kontrollü gidersen iyi bir eksi görürsün canım

Anka Anka Nasıl yaşı küçülmüş kızın ayy çok güzel olmuss

20210222_164833.webp

Yaaaa bu ne güzel haber canımmm çok çok sevindimmmmm rabbim sağlkla kucağına almayı nasip etsin bayada koyu çıkmışş 😍😍😍

Sağol canım geçti şükür oğlanla avmye gittik geldik bile 😂
Keşke eksi olsaydı kaptanım pazartesi eksi gelmek ayrı güzel
Neyse haftaya nasip olur inşaAllah 🤲
Olsun canım biz rotamızı bozmadan devam edelim olsaydı iyi olurdu ama sonuç en iyisi olacak inşallah ✌️
Bşde tek seferde 1000 zıp yapıyorum artık onunda etkisi vardır, regl etkiside vardır azıcık yaramazlıkta yapmış olabilirim 🙈🙈
1000 zıp tek seferde :oha: :ruh: 😂
Geçmiş olsun canım :KK43:
Sağol canım geçti gitti şükür sen nasılsın 😶😶
Ayni gidiyoruz ortim 🤭
Ayy artılarda aynı gitmeyinnn eksileerr aynı gidinnn :KK47::olamaz:
Cikti cankm test sonuclarim. Sali gunu doktira gosterecegim
Tmm canım vizede yazarsın 😘
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben bugün 53.1 yani 400 gr artı geldim🙁 ve bugün itibariyle istanbuldayım geziyoruz adımlarım muhteşem gelecek ama yeme konusunda bilemiyorum😐
Çok abartmazsan bence sıkıntı olmaz canım ♥️
Teşekkür ederimm💕İnanın hala şaka gibi geliyor. 8 yıl ya dile kolay 8 yıl gitmediğim doktor kalmadı. Ama şimdi böyle kendiliğinden olması....
Çok şükür bu mutluluğu yaşatan Rabbime🤲
Hamdolsun rabbimee yaa 🤲 çok çok sevindim Allah isteyen bekleyen herkese versin inşallah
Ay bizim takim ugurlu sanirim bi arkadas da rejime baslayip hamile kalip gitmişti 🤭🤭😍
Kesinlikleeeee:KK200::-)
Anka Anka Nasıl yaşı küçülmüş kızın ayy çok güzel olmuss

Eki Görüntüle 2788264
Biberonlu anneden taş anneye dönüşmüş :-):-):-):-):-):KK48:

Yaa çok şükür canım gözünüz aydın sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşaAllah 😍

Ayni gidiyoruz ortim 🤭
Menü konusunda olmasada tencere kapak gibi olmuşuz demi 😂
Canım tebrik ederim çok sevindim senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına da aldırsın inşallah

Back
X