Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@nnurc ve @Namaria karneleri tekrar tebrikler kızlar darısı tümm 5.takım başına :rolleyes: :rolleyes:

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Kızlar tebrik ederim darısı yakın zamanda bizim başımıza inşallah

Bugün menüm:
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
11:00 Kahvaltı - 1 dilim çavdar ekmeği, 2 light üçgen peynir,50 gr karabiberli et füme ,sade nescafe gold
15:00 Ara sade türk kahvesi, 4 parça sütlü çikolata
19:00 Akşam- 1 sıkım etsiz çiğ köfte, 100 gr light yoğurttan ayran
Ara yine kahve içerim :olamaz:
3 lt su olcak
400 kalori,15 yağ, 20 protein , 45 karbonhidrat
11.200 adım Nikinik Nikinik 1 yapıldı cnm
Cherry Mom Cherry Mom Begonya2 Begonya2 @_Reyyan a
Afiyet olsun canim. Guzel menu cikolatayi da o adimlarla eritmissindir

Kizlar alerji testi yaptirmaya karar verdim. 2 marta randevu aldim bakalim. Merakla bekliyorum. Cunku bazen yuzumde kizariklik oluyor. Birseye var alarjim ama neye emin degilim. Hem okumustum ki alerjimizinnoldugu urunleri yani vucudumuzun kolayca sindiremediklerini yenezsek kolayca kilo verebiliyirmusuz . Deneyeyim goreyim dedim 😁

Kizlar alerji testi yaptirmaya karar verdim. 2 marta randevu aldim bakalim. Merakla bekliyorum. Cunku bazen yuzumde kizariklik oluyor. Birseye var alarjim ama neye emin degilim. Hem okumustum ki alerjimizinnoldugu urunleri yani vucudumuzun kolayca sindiremediklerini yenezsek kolayca kilo verebiliyirmusuz . Deneyeyim goreyim dedim 😁
canım yumurta olabilir ;) birkaç gün tüketmeyip bak derim :)

Bugunku menum
08:30- hindistan cevizi yaginda 2 yumurta, 1 avuc domates, bolca marul, 10 zeytin
13:00- 2 parca tavuk (130 gr civari), salata, 1 bardak portakal suyu
16:30- 1 kase sebze corbasi, 1 tabak sulu kofte, 1 tabak salata.

Su:3lt
Spor: 45 dakika yuruyus: 45 puan
Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim
karbonhidratı saydın mı? :) yağ da biraz fazla olmuş kuzum o da ödem yapıyor bence :hamarat:
Afiyet olsun canim. Guzel menu cikolatayi da o adimlarla eritmissindir
canım aynen,zaten yağı da çok az aldım ;)

Nikinik Nikinik cim biran ben mi yazdım spor yapamayacağım diye düşündüm.
Al benden de o kadar, bu sabah regl oldum ve aşırı sancım var dediğin gibi ben normalde bu kadar sancı çekmedim kıvrandım resmen bugün 😕

Geçmiş olsun kuzum😘
Sagol canim sana da gecmis olsun seni de free yaoayim mi bugun?
Gecmis olsun canim. Ben hala regly olmadim 2,5 ay oldu dogum yapali. Belki regli olsam sisligim de azalirdi. Ilk dogumdan 1,5 ay sonra olmustum
Sagol canim. Ben dogumdan sonra 13 ay regl gormedim kendimi hep lohusa gibi hissediyordum ne zaman adet oldum ondan sonra rahatladim. O da etkili bence kilo vermeye ,istaha ,sislige.sen yine cok iyisin canim masallah boyle devam et.

Bende kullandım ama tavsiye etmem :)) sonradan bilinçlendim yulafa geçtim bunlarda şekerli çünkü ve kimyasal şeyler sonuçta
yulafın içine çilek doğrayıp yiyorum şimdi istersem ama sütle yulaf sevemedim yoğurt yulaf muz - yogurt yulaf elma - yoğurt yulaf çilek bunların aksine hem sağlıklı hem çok doyurucu oluyor.
Tamam inşaAllah kaptanım bu paket bitsin azar azar yerim artık yulafa geçerim
Hurma katarım yulafa çok güzel olur

belmayne belmayne canım dün bir iki aile gelip bahçede ekmek gözleme yapalım dediler gelin dedim ama ben gitmesin hem kızımın dersi vardı hemde başka bir misafir geldi akşam bir golü gözleme yufka ekmek ve yağlı ekmek göndermişler
Yemedim ama sabah az bir şey gözlemeden yedim ısıtıp

bu günde yine oğlumu almak için bakıcıya gittim yeğenleri gelmiş tatlı falan bir şeyler yapmış nasıl kaçtım bilmiyorum
Sonra yine bahçeye gittik başka çok samimi bir arkadaşım bir şeyler alıp gel
Yani 2-3 gündür çok fena

Sabah
3 hurma
Azcık patates kızartması kızım kaç gündür istiyor yerim diye yapmıyodum 🥺 incecik yaptm çıtır olsn diye
Peynir
1 çk bal
1 tb ekmek
Çay

Ara
1 mandalina
1 kase sütlü specıal

Akşam
Fırında brokoli havuç
Çok az haşlama tavuk
2 yk barbunya
Salata
1 bardak ayran

2 yk az şekerli irmik helvası 🥺
Çay

Su 3 lt
Spor henüz yapmadım ama eve geçince 3 mil leslie yapacağım inşaAllah yapınca etiketlerim inşaAllah

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Canım bi akşam yemeği sağlıklı, kb çok olmuş detoks suyundan içebilsen çok iyi olur ;)

belmayne belmayne canım dün bir iki aile gelip bahçede ekmek gözleme yapalım dediler gelin dedim ama ben gitmesin hem kızımın dersi vardı hemde başka bir misafir geldi akşam bir golü gözleme yufka ekmek ve yağlı ekmek göndermişler
Yemedim ama sabah az bir şey gözlemeden yedim ısıtıp

bu günde yine oğlumu almak için bakıcıya gittim yeğenleri gelmiş tatlı falan bir şeyler yapmış nasıl kaçtım bilmiyorum
Sonra yine bahçeye gittik başka çok samimi bir arkadaşım bir şeyler alıp gel
Yani 2-3 gündür çok fena

Bu geldi aklıma :D

yarimuhendis yarimuhendis ortim nasılsın nereleri geziyorsun

benim sabahtan dersim vardı sonra oğlumu almaya çıktım aradım uyuyormuş bende eve dönmedim yürüdüm biraz
Sonra oğlanı aldım arkadaşlar geldi bahçeye gittik biraz sohpet ettik ızgara yaptık geldik

Back
X