- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #396.061
Her sabah gün içinde wc gittikten sonra yatarken vs vs vsBebde her dk tartiliyorum bu huyumun onune gecemiyorum hic

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sabah gün içinde wc gittikten sonra yatarken vs vs vsBebde her dk tartiliyorum bu huyumun onune gecemiyorum hic
Selam canım en küçük olan mı ? 2 yaşında ki ?selam kızlar
Benim oğlan yine bütün gece dolandı. Sabah 5:30 da uyuduk. 9 da diğerleri kalktışu evde hiç bir konuda bi düzen kuramadım ya
![]()
Valla kaptanım yolunda değil ama yola gireceğine dair umutlarım var. Dün son işler yapılıp konu kapandı gitti. Onun evindeki çeyizlerimi almaya gitti ailem, onunda abisi gelmiş. Kendi kardeşini kötülemiş durmuş psikolojisi bozuk vs vs diye. Kendisi de tek kelime bile edememiş ben haklıyım ama o bana bunu bunu yaptı diyememiş (yani baştan beri ayrılmamıza sebep olduğunu iddia ettiği benimle alakalı şeyler). Allahından bulsun diyorum başka da bişi diyemiyorum. Bu süreçte diyet falan hak getire valla kilo almışımdır bir haftada kesin
Hayırlısı olsun canım herşeyi zamana bırakıp biraz gevşemek en güzeliValla kaptanım yolunda değil ama yola gireceğine dair umutlarım var. Dün son işler yapılıp konu kapandı gitti. Onun evindeki çeyizlerimi almaya gitti ailem, onunda abisi gelmiş. Kendi kardeşini kötülemiş durmuş psikolojisi bozuk vs vs diye. Kendisi de tek kelime bile edememiş ben haklıyım ama o bana bunu bunu yaptı diyememiş (yani baştan beri ayrılmamıza sebep olduğunu iddia ettiği benimle alakalı şeyler). Allahından bulsun diyorum başka da bişi diyemiyorum. Bu süreçte diyet falan hak getire valla kilo almışımdır bir haftada kesin
Yarın cuma, sabah tartılarak başlayayım :)
Hepsi öyle canım. Zorla yatırıyorum kalkıp duruyorlar. Ne bileyim milletin çocuğu akşam yatar sabah kalkar benimkiler bi tuhaf geliyor. Hele bu dolunay vakitlerinde hiç uyumuyorlar uyumadıkça bana yapışıyor falan filan işteSelam canım en küçük olan mı ? 2 yaşında ki ?
Benim oğlan 4 yaşında ve tek çocuk hâlâ düzenim yok bir o yatak bir bu yatak bütün gece geziyorum senle ilgili bir durum değil ki![]()
Kotuymus canim, yorar uykusuzluk. Ben 1 yasina gelip memeyi birakirsa deliksiz uyurum diye hayal ediyorum ya bakslim. Ilk kizimda oyle olmustu. Insallah darisi bunun basina. Degilse bu uykusuzlukla cok zor yaSelam canım en küçük olan mı ? 2 yaşında ki ?
Benim oğlan 4 yaşında ve tek çocuk hâlâ düzenim yok bir o yatak bir bu yatak bütün gece geziyorum senle ilgili bir durum değil ki![]()
Canim kuvetin varsa sicak su doldur gir. Cok yardimci olur. Yoksa sicak dus al ve 2 tane magnez hapi al yut. RahatlarsinBacaklarımın lifleri ağrıyor resmen hissediyorum çekiliyor
3 mili zorladım gece keşke 2 milde bıraksaymışım
Oyy canim ya buyuyecekler insallah birjac yil daha. Buyuyunce de gelip de yapissalar diye bekleriz herhaldeHepsi öyle canım. Zorla yatırıyorum kalkıp duruyorlar. Ne bileyim milletin çocuğu akşam yatar sabah kalkar benimkiler bi tuhaf geliyor. Hele bu dolunay vakitlerinde hiç uyumuyorlar uyumadıkça bana yapışıyor falan filan iştesana da rabbim kolaylık versin.
![]()
Gecmis olsun canim. Eminim ki ilerde senin hakettigin gibi iyi birisi karsina cikinca oyiki bitmis hayirlisiymis diyecekmis.Valla kaptanım yolunda değil ama yola gireceğine dair umutlarım var. Dün son işler yapılıp konu kapandı gitti. Onun evindeki çeyizlerimi almaya gitti ailem, onunda abisi gelmiş. Kendi kardeşini kötülemiş durmuş psikolojisi bozuk vs vs diye. Kendisi de tek kelime bile edememiş ben haklıyım ama o bana bunu bunu yaptı diyememiş (yani baştan beri ayrılmamıza sebep olduğunu iddia ettiği benimle alakalı şeyler). Allahından bulsun diyorum başka da bişi diyemiyorum. Bu süreçte diyet falan hak getire valla kilo almışımdır bir haftada kesin
Yarın cuma, sabah tartılarak başlayayım :)
Canim o kadar da cok tartilma yaa. Stres olursun sonra bu seferde stresten arti gelirsinHer sabah gün içinde wc gittikten sonra yatarken vs vs vs![]()
Duşa girdim canım sabah sıcak su iyi gelir dedim ama pek değişiklk olmadıCanim kuvetin varsa sicak su doldur gir. Cok yardimci olur. Yoksa sicak dus al ve 2 tane magnez hapi al yut. Rahatlarsin
İnan bnde istemiyorum ama engelde olamıyorumCanim o kadar da cok tartilma yaa. Stres olursun sonra bu seferde stresten arti gelirsin
Allah kabul etsin canimDuşa girdim canım sabah sıcak su iyi gelir dedim ama pek değişiklk olmadı
Niyetliyim canım hap içemem
Spora yeni yeni başlıyorum ya vucut başlarda tepki veriyor işte, alışacak ama inşaAllah
Canim cok guzel kilo veriyorsun. Masallah bak dun bur bugun iki super zayifliyirsun. Strese sokka kendini durduk yere.İnan bnde istemiyorum ama engelde olamıyorumsen de 10 ben diyim 20 öyle tartıdayım
Hepsi öyle canım. Zorla yatırıyorum kalkıp duruyorlar. Ne bileyim milletin çocuğu akşam yatar sabah kalkar benimkiler bi tuhaf geliyor. Hele bu dolunay vakitlerinde hiç uyumuyorlar uyumadıkça bana yapışıyor falan filan iştesana da rabbim kolaylık versin.
![]()
Kotuymus canim, yorar uykusuzluk. Ben 1 yasina gelip memeyi birakirsa deliksiz uyurum diye hayal ediyorum ya bakslim. Ilk kizimda oyle olmustu. Insallah darisi bunun basina. Degilse bu uykusuzlukla cok zor ya
kas gevşetici krem varsa iyi gelebilir canımDuşa girdim canım sabah sıcak su iyi gelir dedim ama pek değişiklk olmadı
Niyetliyim canım hap içemem
Spora yeni yeni başlıyorum ya vucut başlarda tepki veriyor işte, alışacak ama inşaAllah
Amin canim. Uzun sureli uykusuzluk cok fena. Insan dusunme yetisini bile katmybediyor adetabizim oldum olası uyku ile başımız beladaydı bu halimize şükrediyorum halen deliksiz uyku nedir bilmiyorum ama eskiyi düşündükçe çok iyiyim :) doktora falanda gittik ama bir şey çıkmadı umut etmeyi kestik eskiyi düşünüp şükür diyoruz![]()
Allah hepimize kolaylık versin kızlar bol sabır bol sevgi![]()