Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamuk balpamuk Amor-a Amor-a bildirim yapmadınız kızlar 😢
Cherry Mom Cherry Mom ben biraz ara vermek istiyorum. Bugun de kilo fazla cikti. Yemek aslinda hafta boyu abartmadigim halde. Fazla ciktikca moralim bozuluyot. Bir muddet diyetteyim baskisindan uzak kalayim :( sonra tekrar gruba dahil olayim. Bir de tahliller yaptiracagim.

Cherry Mom Cherry Mom ben biraz ara vermek istiyorum. Bugun de kilo fazla cikti. Yemek aslinda hafta boyu abartmadigim halde. Fazla ciktikca moralim bozuluyot. Bir muddet diyetteyim baskisindan uzak kalayim :KK43: sonra tekrar gruba dahil olayim. Bir de tahliller yaptiracagim.
Tmm canım nasıl uygun görüyorsan
Tahlil mantıklı bencede birşey çıkmaz umarım haber verirsin bizede 💕

Selvi boylum🤩 ah ah boyum böyle olaydı ya😭
S Suskunhanim boyuma en yakın senmişsin ya, benden başkası olmaz diye düşünüyodum ama aramızda yinede bi 5 cm var gene küçügüm :KK70:
Ciddi misin🤩🤩🤩🤩 ben de en kısa benim diye düşünüyordum😅
15 dakikalık tabata nasıl 8 dakikası bile zordu :KK70: ben leslie yapacağım canım 7 gün diyetisyenim öyle dedi :KK70:
Engin kırbaç yağ yakıcı yaz cikiyo, tüm vücut calisiyo 8 dk lik daha çok göbek için sanki

Yok daha kuzum gecmedim. Okul acilirsa 15 gune giderim. Gidis tarihim kesinlesince listeye gireyim. Eve gidince de asil listeye girerim. Tarti yok zaten tartilamiyorum. Kantarla kardesimin işi varmis almis. Baskada tartilma olanagi yok malesef. 🙈🙈 ama dort gozle listeye girip biraktigim kiloya donmeyi bekliyorum.
Cherry Mom Cherry Mom burda

Geçmişten aradım buldum boyları :) Yanlış varsa düzeltirim ;)

vki.webp

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(19- 26 Şubat )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

ORTAKLAR SONUÇLARI
19-26 ŞUBAT

Tempus Tempus ve azaydidem azaydidem kızlar hafta içinde en çok kilo veren ikili siz oldunuz tebrikler +250 şer spor puanı kazandınız yüzdeleriniz hep yüksek olsun inşallah 💕

ORTAKLAR SONUÇLARI
19-26 ŞUBAT

Tempus Tempus ve azaydidem azaydidem kızlar hafta içinde en çok kilo veren ikili siz oldunuz tebrikler +250 şer spor puanı kazandınız yüzdeleriniz hep yüksek olsun inşallah 💕
Tebrikler Tempus Tempus ve rakibim azaydidem azaydidem

Back
X