- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #396.481

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 dakikalık tabata nasıl 8 dakikası bile zorduBen sabah 15 dk lik tabata yaptımsaat 6.45 mi neydi
yaparım dersen her sabah varım ben?
Tmm canım nasıl uygun görüyorsanCherry Mom ben biraz ara vermek istiyorum. Bugun de kilo fazla cikti. Yemek aslinda hafta boyu abartmadigim halde. Fazla ciktikca moralim bozuluyot. Bir muddet diyetteyim baskisindan uzak kalayim
sonra tekrar gruba dahil olayim. Bir de tahliller yaptiracagim.
Selvi boylum
Ciddi misinS Suskunhanim boyuma en yakın senmişsin ya, benden başkası olmaz diye düşünüyodum ama aramızda yinede bi 5 cm var gene küçügüm![]()
Engin kırbaç yağ yakıcı yaz cikiyo, tüm vücut calisiyo 8 dk lik daha çok göbek için sanki15 dakikalık tabata nasıl 8 dakikası bile zorduben leslie yapacağım canım 7 gün diyetisyenim öyle dedi
![]()
Cevap vermistim arada kaynadi o zaman. Kantarimi almislar tartilamiyorumC Cagrihilal1 sana yazmıştım gördün mü evine döndün mü canım sen bugün bildirim yapsaydın da haftaya listeye alsaydık seni
Yok daha kuzum gecmedim. Okul acilirsa 15 gune giderim. Gidis tarihim kesinlesince listeye gireyim. Eve gidince de asil listeye girerim. Tarti yok zaten tartilamiyorum. Kantarla kardesimin işi varmis almis. Baskada tartilma olanagi yok malesef.ama dort gozle listeye girip biraktigim kiloya donmeyi bekliyorum.
Canım 1.63 keşke listedeki kadar uzun olaydım
Super olmus canim eline saglik
Eline sağlık canım
Ne güzel uzatmışım seniCanım 1.63 keşke listedeki kadar uzun olaydım![]()
Canım sağol ya bende sen görmedin sanıyorum meğer ben görmemişim
Ayy canım çok sağol
Wuu takımın en uzunu benim
Dimi dimiNe güzel uzatmışım seni![]()
![]()
![]()
ORTAKLAR
(19- 26 Şubat )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
hawar
yarimuhendis
Nikinik
ummhnisa
S Suskunhanim DeryaOnDiet
Tempus
azaydidem
Hedef60kgolmak
Begonya2
belmayne
@UcurtmaAvcisii Anka
Mathilda03
Kendinin en iyi hali ol
Arc-en-ciel
birsevgi
balpamuk
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
![]() |
![]() | 0,298 |
![]() |
![]() | 1,966 |
S Suskunhanim |
![]() | 1,555 |
![]() |
![]() | 3,211 |
![]() |
![]() | 0,981 |
![]() | ucurtmaavcisii | 0,906 |
![]() |
![]() | 1,154 |
![]() | Just a perfect day | 2,658 |
![]() |
![]() | 2,212 |
TebriklerORTAKLAR SONUÇLARI
19-26 ŞUBAT
Tempus ve
azaydidem kızlar hafta içinde en çok kilo veren ikili siz oldunuz tebrikler +250 şer spor puanı kazandınız yüzdeleriniz hep yüksek olsun inşallah
hawar
yarimuhendis
0,298 Nikinik
ummhnisa
1,966 S Suskunhanim DeryaOnDiet
1,555 Tempus
azaydidem
3,211 Hedef60kgolmak
Begonya2
0,981 belmayne
ucurtmaavcisii 0,906 Anka
Mathilda03
1,154 Kendinin en iyi hali ol
Just a perfect day 2,658 birsevgi
balpamuk
2,212
Ohh masallah canim 172Wuu takımın en uzunu benim![]()