Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay oglum bizi deli etti bugun sinir krizi gecirtti resmen, baslarim boyle ise ya:sinirli: zor tuttum kendimi. Simdi uyudu sipa.
Bu arada ben gerideyim kizlar :KK66: bir geldim ki rakipler belli olmus, birileri de sacimdan cekiyor beni:-) canim benim, senin canin sikiliyor bence koy bir çay ac yanina da bir cikolatali bisküvi fln iyi gelir bak, uyku da getirir:KK70:

Kızlar bana kol egzersizi lazım, test edilmiş onaylanmış kısa sürede etki gösteren bir egzersiz👀 öneriniz var mı

Tamam ben taciz ederim seni her gün :KK70: zorla yaptırırım o iş bende :KK70: adını etiketlemesi de zor olacak ama napalım idare edicez :KK70:
Sorma ya adimi degistirecegim valla ama just yazinca cikar bence direkt, merak ettim bi dur kendimi etiketleyecegim:KK45:
Kızlar şimdi dışarıdan geldim hava mis ama ben pert oldum valla. Scooter peşinde koşturmaktan canım cıktı. Ama güzel spor oldu 😂😂
Yardımcım da evi temizlemiş yemeği yapmış sağ olsun 🤪
Şimdi ben de ayaklarımı uzatıp kahve keyfi yapacağım 🥴
(hayalimdeki hayat😂😂)

:KK70: :KK70:
Ben de bi "yiyip yiyip kilo almıyorum" diyeti alayım ordan 😂😂

Gidemeden geldim. 😂😂😂
Hoş bulduk kaptanım. Yeni gelmişim gibi yapayım bari. Bünyem belki yeni başladım sanar 😂😂

Yappppmaaaaaa 👀
Gerçi ev yapımı olunca ölçülü de yersen zararı olmaz. Ama ben ev yapımı olunca çiğ köftede ölçüyü kaçırıyorum 🙊

Evet kaptanım bence de iyi oldu. Daha düşük olsun istemiyorum hedef. Ancak 59 a inebilirim gibi geliyor. Gerçi indikçe aşağı çekiyorum hedefi😂 hayırlısı bakalım ❤️
Okurken bir an yardimcim... kismina gelince vay be ne guzel fln dedim tabi parantezde yikildim:KK48:
Geldim mortiim, naberr:sopa:
Leslie yapasım vaaar
Bi yanımın yapası yok hadi gaz verin kalkim😅
Bu vakitten sonra yapma canim orada gec de oldu, kas siskinligi yapar bence:olamaz:
Nerde yaşıyor 🤔 hiç sohbet etmedik yarın gelsinde tanışalım ayrıntılı hatta ben yazaym

24 yaşına gireceğim temmuz da 2 kızm var Ankarada yaşıyorum sormak istediklerin varsa sorabilirsin 😍başarılar diliyorum 😈 Arc-en-ciel Arc-en-ciel
Ahh canim, 20 li yaslar, gencsin ne guzel, hay masallah 2 kiz var ikiz fln mi? Ya benim yasina gelince ayagini uzatirsin onlar sana kahve pisirir, genc anne olmanin faydalari.

Yazdım menümü Cherry Mom Cherry Mom :KK12:
Ama canın sağolsun ankam bu gün de yazmayıver demedin ya onu da yazdım bi kenara :KK12:
Küstün müüü :KK42: amaaa senin için demedim kişi sadece senden sonra 4838272 kişi yazmayacağım dedi hatta senin yazmayayım dediğini bile unutmuştum 🤯

Teşekkür ederim beni kırmadığın için :KK74: yaramasınlar inşallah 🤗 👀

Geldim mortiim, naberr:sopa:
Bu vakitten sonra yapma canim orada gec de oldu, kas siskinligi yapar bence:olamaz:
Ahh canim, 20 li yaslar, gencsin ne guzel, hay masallah 2 kiz var ikiz fln mi? Ya benim yasina gelince ayagini uzatirsin onlar sana kahve pisirir, genc anne olmanin faydalari.
30 dk leslie boosted
400 ip atlama yaptım :rolleyes:

Çok teşekkür ederim :oops::KK68:
Sen kaç yaşındasın 30lardasın sanırım benim yaşlara dediğine göre

Canim ben 7 aydir Brukselde yasiyorum, 4 yasinda bir oglum var. 36 yasindayim, ogretmenim. Burada calismiyorum su an Fransizca kursuna katiliyorum, okullar acik burada, oglum da okula gidiyor, buralar biraz daha serin sanirim oradsn.
Burada gunun her vakti her alanda spor yapiliyor, orman yuruyus yolu bolca var. Bir de bisiklet suruluyor cokca, zevkine ya da ise okula gitmek icin.
Gecen sene 63 kiloydum, yazin memlekette pandemi donemi 67 oldum. Uzun sure burada da 67,68 arasiydim ama eve waffle kruvasan cikolata fln almaya basladim, derken 70leri gordum, iste oyle
Begonya2 Begonya2

Ben olsaydım yumurtayı haşlanmış tercih ederdim, çünkü daha tok tutuyor, ekmeği de 1 dilim yerdim max. Öğle ve akşam menüsü gayet güzel canım👌🏻 su 3 lt harika🌸

Menün de sporunda gayet iyi ex ex ortim vee detoks kardeşim💋

Menün güzel canım, spor için cuma şeysi diyelim 🥰

😱😱😱😱 canım bu beslenme tarzı pek sağlıklı değil gibi geldi bana, mutlaka yumurta, yoğurt, peynir gibi protein kaynaklı besinler tüketmemiz lazım. Beni yanlış anlama belki de bir bildiğin vardır. Sağlığın kötü etkilenmesin bu durumdan🤗

Dürüm yenmiş, olsun nefsin körelmiş diyelim🤗
Bi dakika not düşmem lazım ev yapımıydı dürüm:kk77::KK53:

Back
X