Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben 7 aydir Brukselde yasiyorum, 4 yasinda bir oglum var. 36 yasindayim, ogretmenim. Burada calismiyorum su an Fransizca kursuna katiliyorum, okullar acik burada, oglum da okula gidiyor, buralar biraz daha serin sanirim oradsn.
Burada gunun her vakti her alanda spor yapiliyor, orman yuruyus yolu bolca var. Bir de bisiklet suruluyor cokca, zevkine ya da ise okula gitmek icin.
Gecen sene 63 kiloydum, yazin memlekette pandemi donemi 67 oldum. Uzun sure burada da 67,68 arasiydim ama eve waffle kruvasan cikolata fln almaya basladim, derken 70leri gordum, iste oyle
Begonya2 Begonya2
MaşaAllah 😍 sen bu hafta azcık dinlen oradakiler gibi hergün spor yapma aman havalarda serin diyorsun hasta falan olursun maazAllah canım mortimin hasta olmasını asla istemem dikkat et :KK45:
Bu gün kendine ödül waffle yeseydin özlemişsndr:KK45:menü paylaştnmı bu arada? Ben paylaştım ama daha belli değildi sanırım rakipler o yüzden etiketlemedm

30 dk leslie boosted
400 ip atlama yaptım :rolleyes:

Çok teşekkür ederim :oops::KK68:
Sen kaç yaşındasın 30lardasın sanırım benim yaşlara dediğine göre
Dur simdi ben de cok merak ettim agriyacak mi bacaklarim, bir Leslie 2 miles yapayim cocuk uyurken. Gelince de menune bakayim, o arada acikirsan sen hic cekinme ye yani kazinmasin karnin spordan sonra.

MaşaAllah 😍 sen bu hafta azcık dinlen oradakiler gibi hergün spor yapma aman havalarda serin diyorsun hasta falan olursun maazAllah canım mortimin hasta olmasını asla istemem dikkat et :KK45:
Bu gün kendine ödül waffle yeseydin özlemişsndr:KK45:menü paylaştnmı bu arada? Ben paylaştım ama daha belli değildi sanırım rakipler o yüzden etiketlemedm
:KK14: ay kalbim

İncelemeyi hissediyorum ama o kadar kısa zamanda bilmem ki kas yapar mı🤔 teşekkür ederim 🙂
Kaslarin sismis olablir canim yinede cok iyi verdin bence😊
Beni katma kaptanım. Ben sevmiyorum yarışmayı. Yoldaşlık seviyorum ben 😂😂

Bence süper sonuç canım. Üzülecek bir durum yok. Yüzdeye bakmak lazım. Çünkü kilon düşük zaten 😍

Çok güzel canım tebrik ederim 😘

Oyy kuzu inşallah inşallah 😍😍

Çok güzel canım. 😘
Ellilere çok az kaldı :rolleyes:
Tesekkur ederim canim🥰
Gecen masoz vucudunda cok su var demisti ve bitkisel bir ilac vermisti. Recetesiz. Onu aldim az once bir de onu deneyeyim
Hadi bakalim rakibem insallah ise yarar😊
Wuuwuu masallah rakibim az kaldi 70i geride birakmaya. Ilk 69.99 goren kazanir. Hadi bakalim 😉
Wuhuuuu ben 2 haftaya 69 olurum rakibem sennn😂😂😂
ORTAKLAR SONUÇLARI
19-26 ŞUBAT

Tempus Tempus ve azaydidem azaydidem kızlar hafta içinde en çok kilo veren ikili siz oldunuz tebrikler +250 şer spor puanı kazandınız yüzdeleriniz hep yüksek olsun inşallah 💕

Yiaaaaa süperrrr Tempus Tempus Ortimmm masallah bize 1. Olmusuz hadi bakalim bu hafatda aynen devam guzel ortakligin icin tesekkur ederim🥰
Doğum günün müü nice mutlu senelere canım

Oyy oyy oyy azaydidem azaydidem rakibem çokta hırs yapmayalım yaa yavaştan yavaştan ilerleyelim değil mi 😂😂
Ahaha hırs ve ben 🤭🤭 canim cumaya tarti fotosunda görüselim yaa ne dersin😂😂😂 bak simdidn cok pis hırs yaptim🤭🤭

Kızlar 4.cü takımı stalklarken wc çıkmak için biri tarif yazmış hemen kopyaladım buraya geldim deneyelim wc sorunu olanlar sonra aplamıza dua edelm araya benide katın sonuçta ben stalk yapmasam bilemezdk:KK53::KK53::KK53:

'' Sabah ac karnimiza sicak su( cay kadar degil ama sicak) uzerine 2 tatlı kasigi ev sirkesi bir tatli kasigi zeytin yagi ve 1 cay kasigi kimyon iciyrouz. Sonra su sonra kahvaltı.
Midenizde rahatsizlik varsa icmiyiniz
Ama bana dua edeceksiniz. Lutfen cok edin"

Kızlar 4.cü takımı stalklarken wc çıkmak için biri tarif yazmış hemen kopyaladım buraya geldim deneyelim wc sorunu olanlar sonra aplamıza dua edelm araya benide katın sonuçta ben stalk yapmasam bilemezdk:KK53::KK53::KK53:

'' Sabah ac karnimiza sicak su( cay kadar degil ama sicak) uzerine 2 tatlı kasigi ev sirkesi bir tatli kasigi zeytin yagi ve 1 cay kasigi kimyon iciyrouz. Sonra su sonra kahvaltı.
Midenizde rahatsizlik varsa icmiyiniz
Ama bana dua edeceksiniz. Lutfen cok edin"
Allah razı olsun 🤭
Aklımızda bulunsun bakalım ihtiyaç olur mutlaka Mathilda03 Mathilda03 de vardı sorun ama devam ediyor mu bilmem

Back
X