Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ammann, her hafta zor tabi, birinin eve gelmesi demek yemek tatli masa duzeni, soyle ufak da olsa temizlik, lavabolarin temizligi vs. Demek. O da Komple bir gun aliyor.

Kolay gelsin mortim, yordun kendini oruc oruc. Cay deme menemen patates krep fln diyecektim makarna yapacakmissin. Yazdinsa da unuttum canim senin bebeler kac yasindaydi, beraber oynayabilecek yastalar mi?
Bacım aynen öyle tüm gün koşuşturdum bütün evi temizledim . Of annelerimizi çok iyi anlıyorum artık :(

Çok iyi canım ne güzel hızlı Bi giriş yaptın. Bu covid hepimizi kötü etkiledi canım

Her hafta da zormuş be canım. Ne o öyle Bi hafta sen git Bi hafta o gelsin bari
Yok canım ya bana kalsa hiç gitmeyelim okul evdeki işler sınava hazırlık zaten benim hiç zamanım yok.

Kizlarrr anca gelebildim suanda oglan ayagimda salliyorum ole yaziyorum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol porsiyinlarim hep minimum hafif doydugumu hissettigim an birakiyorum ve su iciyorum sisiriyorum karnimi yemek onceside 2 bardak kadar su iciyorum bu arada
Bende hep porsiyonlarımı belli tutuyorum ama canım biraz tabakta kalmasıncılık var bende 😂

Devam ortim. Misafirim var. icli kofte yapayim dedim. Hic yapmadim hayatimda. Amanin ne zoys. Firina attim 😁 altina bulgurlu karisim icine kiyna ustune yine bulgur. Yuvarlatamadim dahildu hep. Firinda pisiyot. Gervi daha saglikli yagsiz olcak 😉 unarim lezzetli olur
Annemde üşenir bana yuvarlatırdı yoksa kendi sıkılıyor kurabiye gibi içine iç koyup yuvarlıyordu :KK70::KK70:

27 şubat cumartesi
Sabah
12.30
1 yumurta(1 çk tereyağ ile yapılmış)
6-7 minik yeşil zeytin
2 parmak peynir
Domates ve salatalık
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
19.00
Balık ızgara çok az yaglı
Yanında salata
20.00
1 kuru kayısı
7 antep fıstığı
2 bardak filtre kahve

Su 1 litre civarı
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Mathilda03 Mathilda03 sen neler yedin canım ortağım
Afiyet olsun gayet iyi bugunku menun cnm bu sekilde gidersek 1 kiloya yakin gider cumaya kadar ins

:KK70::KK70::KK70:canım sabah sebzeli peynirli omlet zeytin , ara meyve ,öğlen tavuk salata, ara meyve akşam sebze yemeği yoğurt şeklinde düşündüm kuşum

Kuzum her hafta başka diyet mi deniyosun sen :KK70::KK70:

İşe girdim 1 ay bile olmadan hopp korona çıktı :uykucu: evdeki aile büyüklerim kronik hastaydı ben de o ara üzülmemiştim hiç. Şimdi de evlilik hazırlığına koşmaktan işe girmedim bakalım nasıl olacak böyle:cry:

Çok üzüldüm canım pandemi her yeri vurdu valla inşallah hayırlısıyla gönlüne göre bir iş bulursun :KK60:
Allah kabul etsin,afiyet bal protein olsun😍🥰

Canım o bisküviyi ekmeğin içine koyup denemelisin tabi bisküvi içinde de lokum olmalı, off efsane oluyor :KK70: :KK70: :confused: :KK76:
Valla bisküviyi görünce benimde aklıma arası lokum geldi

Aaaa leslie için dürtmeyecek miydim onu da mı yanlış anladım :olamaz:
Sen beni spor diye durt, gunde en az 45 dk bir sey yapayim
Sağol mortim ❤️
Büyük 3.5 yaşında
Küçük 11 aylık olck
Çok oynamasalarda oyalanıyolar şükür küçük ablasını izliyor iyi oluyo
Ay Allah bagislasin, ne guzel ablasiyla oyalaniyorsa, ben de bazen 2. Olsun cok istiyorum bazen de hic istemiyorum, sil bastan ayni seyleri. Kader kismet diyelim.

Dogun gunun kutlu olsun canim. Nice guzel saglikli yillara ❤️
Teşekkür ederim canım ☺️
Oo icinden cocuk cikmis resmen ki baya farketmistir kiyafette fln, o zaman hakkindir odul canim benim.

Cok sekersin mortim, gerci yine de sis uyandim:işsiz:

Dogum gunun kutlu olsun canim, nice guzel yaslara

Simdi yeni geldim ya bilmiyorum, sen de hem is hem cocuk hem tez mi var:KK57:

Guzelmis, challenge dedigi aslinda rutin olmadi gereken de iste azim ve sabir lazim, su bende pek olmayan sey:KK64:

Senin burcun neki acep boyle koc ya da balik ya da yay misin

Mortim yesil cay limon fln bi odem atici icecek icelim bugun

Gecmis olsun ne dokundu acaba, her yerinde olmus bir de.
Teşekkürler ☺️

Tarif ver bebegim o nasıl oluyorrrr
KABAKLI MENEMEN

Malzemeler
  • 1 kabak
  • 2 yesil biber
  • 1 büyük domates
  • 1 yumurta
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz
  1. Kabak rendelenip suyu sıkılır.
  2. Küçük doğranan biberlerle beraber iyice kavrulur.
  3. Kavrulduktan sonra minik minik doğradığınız yada robottan geçirdiğiniz domatesler eklenir. Onla da kavrulur.
  4. Ardından 1 yumurta eklenip pişirilir

Screenshot_20210227_220026_com.nefisyemektarifleri.android.webp

Merak ettim,sen söyle ben yapmam zaten😂😂

Fotosentez kurtarır seni😂😂 kız dur ne sulu diyeti

AA fırında mi😅 ilk kez misafire denemekten de aklında olsun canım yapıp buzluğa at misafir gelince çıkar hem tutmazsa misafire koymamış olursun🙈 yalnız aklım cigkofteue gitti ilk başta😂 AA onun a si bilesin😂😂🙈

Ohh miss🤩 bir tarhana çorbası ya da yoğurt çorbası,salata🙈
Zormus canim ya denemem bur daha gercek icli kofteyi. Ama benimki hem kolay hem yagsiz hem de cook lezzetli oldu. Bayildilar 😁😁 altina bulgurlu karisim araya kiymali sis ustune yine bulgur. Verdim firina. 1 saat pisirdim 180 derecede miss gibi oldu 👍 bundan sonra arada yaparim. Cok da kolay ve pratik

KABAKLI MENEMEN

Malzemeler
  • 1 kabak
  • 2 yesil biber
  • 1 büyük domates
  • 1 yumurta
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz
  3. Kavrulduktan sonra minik minik doğradığınız yada robottan geçirdiğiniz domatesler eklenir. Onla da kavrulur.

Eki Görüntüle 2791815
Afiyet olsun canim gayet guzel ve saglikli 👍

Annemde üşenir bana yuvarlatırdı yoksa kendi sıkılıyor kurabiye gibi içine iç koyup yuvarlıyordu :KK70::KK70:
Benimki hicbir sekilde yuvarlanmadi 🤪 ama tepside de cook lezzetli oldu. Annene de soyle denesin canim tepside. Hem borcamda yaptim goruntusu de cok hos oldu hem de cok pratik 👍

Bu tabata ne menem bir seymis ya, bitirdi beni. Ona bacak diz mi dayanir. 25 dk ancak yapabildim :işsiz:
Bir dahakine daha kolay gelir. Sonra 1 saati yaparsin canim. Simdi ben de aylardir spor yapmadigindan 8-10 dk ancak tabata yapiyorum. Ama eskiden hamilelik oncesi duzenli haftada 2 yapardim 1er saatten. Acayip inceltiyir vucudu. Kilo vermesen bile super vucut yapiyir.

KABAKLI MENEMEN

Malzemeler
  • 1 kabak
  • 2 yesil biber
  • 1 büyük domates
  • 1 yumurta
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz

Eki Görüntüle 2791815
Çok besleyici ve lezzetli görünüyor canım ellerine sağlık. :KK68:Tarif için teşekkür ederim eşimin pizza söylediği bir günde ben kendime bunu yaparım :KK45: :KK53: :KK70::KK70:

Back
X