Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo vermeye engel bi sıkıntın varmı canım 🤔 değerlerin vs normal mi
Test yaptirdim canim hersey normal cikti. Sadece dogum yapali az oldu ya (3 aydan az) o yuzden hormonlardan dolayidir dedi diyetisyen. Regli olsam bi belki hormonlar normallesir bilemedim ki. Bakalim alerji testi yaptiracagim haftaya belki yedigim birseyler sislik yapiyordur.

Test yaptirdim canim hersey normal cikti. Sadece dogum yapali az oldu ya (3 aydan az) o yuzden hormonlardan dolayidir dedi diyetisyen. Regli olsam bi belki hormonlar normallesir bilemedim ki. Bakalim alerji testi yaptiracagim haftaya belki yedigim birseyler sislik yapiyordur.
Oyyy minicik bebeğin mi var 😍😍 erken değilmi kuzm daha diyete? Bi 6 aylık olsaydı

Eğer yok yapim diyosanda bence biraz esnek yap

Oyyy minicik bebeğin mi var 😍😍 erken değilmi kuzm daha diyete? Bi 6 aylık olsaydı

Eğer yok yapim diyosanda bence biraz esnek yap
Cogu seyi yiyorum canim zaten. Ama cok rahatsiz ediyir kilom beni. Hamilelik oncesibe biran once donmek istiyorum. Hedefim mayis basina kadar 65-66yi gormekti ana cok yavas gidiyor gram gram.

Cogu seyi yiyorum canim zaten. Ama cok rahatsiz ediyir kilom beni. Hamilelik oncesibe biran once donmek istiyorum. Hedefim mayis basina kadar 65-66yi gormekti ana cok yavas gidiyor gram gram.
Gram gram giden kalıcı gidiyor aslında
Kasma hiç kendini
İnşaAllah hedefine ulaşırsın ❤️

hahaha :KK70: üstüne de mayonez ketçap mııı :confused: :KK70: :KK70: :KK70:

canım vereyim, canım çekmiyor mah. kandıramazsın sok. No: 5/3 ( 5 mart) :KK70: :KK70: :KK70:
Kız danet dedim nasıl gelmezsin oltaya😂
Zormus canim ya denemem bur daha gercek icli kofteyi. Ama benimki hem kolay hem yagsiz hem de cook lezzetli oldu. Bayildilar 😁😁 altina bulgurlu karisim araya kiymali sis ustune yine bulgur. Verdim firina. 1 saat pisirdim 180 derecede miss gibi oldu 👍 bundan sonra arada yaparim. Cok da kolay ve pratik
Ellerine sağlık canım, mezun olunca yerim ben de inşallah😍
Bugunku menum
09:00- hindistan cevizi ve kara bugday unundan 1 krep, 10 zeytin, 2 yk karisik sebze ezmesi, biber, marul, 1 avuc domates.
16:30- 1 kase mercimek corbasi, 2 dilim icli kofte firinda pisirilmis, salata, 1 parca bitter cikolatali pasta (komsu sutsuz benim icin geturnis yedim), 1 bardak portaksl suyu.

Su:3 lt
Spor: yok

Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
Afiyet olsun🥰🥰

Cok guzel oldu canim. Benimki tembel isi icli kofte oldu firinda tepside hem yagsiz da oldu 😉
Ellerine saglik, merak ettim ben de deneyecegim bu hafta.
Bir dahakine daha kolay gelir. Sonra 1 saati yaparsin canim. Simdi ben de aylardir spor yapmadigindan 8-10 dk ancak tabata yapiyorum. Ama eskiden hamilelik oncesi duzenli haftada 2 yapardim 1er saatten. Acayip inceltiyir vucudu. Kilo vermesen bile super vucut yapiyir.
Yani ne bileyim, hareketleri izlerken kolaydi da yaparken ustuste zor oldu. Mecbur yapacagim bir seyler, form tutmsm lazim.
Çok canım yanıyor çok :KK14:
O neydi gizz, bildigin zula var evde. Ben olsam duramaz acardim bir paket :KK53:
Dance workout yapim dedim o ne öyle :olamaz: 5 dk yapamadım ayak uyduradm nefes nefese kaldım,
Canım leslieme geçtim 2 mil yapim yatim
Ben de tabatada yarida biraktim.

:KK14: :KK14:imtihan imtihan
Yemedim hiçbişe ben kazandım 💪💪
Lesliemde bitti 💪💪
Aferim sana mortim, ben maalesef evde bir sey olunca ucundan basliyorum genelde. Mesela su an karnim feci acikti yemegi yiyeli 4 saat oldu. Bir de ders calisinca biraz daha bir kazindi. Mecbur yatacagim, zaten bacaklarım agridi.

Benim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadı:( bütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım:( sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım :( çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var :(

Back
X