Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda şifa bulursun :KK43: Yani demek istediğim sağlık ocagı doktorları çogu zaman daha doğru teşhis koyabiliyor. Sen bi pazartesi 5 dakika uğra :KK43: Cherry Mom Cherry Mom
Evet bende ona inanıyorum zaten sağlık ocağındaki doktorumda iyidir zatende taşındığımız için uzakta kaldı 🙈 kremleri aldım artık fayda etmezse öyle yapayım sağol canım ❤️

Evet bende ona inanıyorum zaten sağlık ocağındaki doktorumda iyidir zatende taşındığımız için uzakta kaldı 🙈 kremleri aldım artık fayda etmezse öyle yapayım sağol canım ❤️
Allah şifa versin canım inşallah çabuk iyileşir benimde dudak ve çenemdeydi çok rahatsız oluyordum seni çok iyi anlıyorum:olamaz: :(

Teşekkür ederim kuzum ❤
Bende bugün mercimek ekmeği veya mercimek keki denedim efsane oldu ya
Eki Görüntüle 2791823

Bakın şuna hiç un yok 😍
A bu Karatay ekmeği dedikleri değil mi şahane eline sağlık 🤩🤩 vallla Begonya2 Begonya2 senin abur cubur çekmecesinden daha çok iştahımı kabarttı yeminle şekerli şeyleri hiç sevmem bana tuzlularla gelin 🙈🤭🤭🤭
Benim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadı:KK43: bütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım:KK43: sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım :KK43: çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var :KK43:
Canım yarın geceniz inşallah daha iyi olur 😔
Giden bir şey yok kaldığımız yerden devam etmiyorsak asıl ozman bitti demektir. Bugün bol su protein cuma günü eksi gelecek merak etme 💕
Eline sağlık nikicimm
balpamuk balpamuk u sende listenden çıkartırsın canım şimdilik gelirse bakarız duruma göre
Sen neden dün spor yapamadın 😑
muhursuzpusula muhursuzpusula DeryaOnDiet DeryaOnDiet azaydidem azaydidem birsevgi birsevgi Mathilda03 Mathilda03 @whitetea programa katılalımm kızlar haydiii :KK9:

Gunaydin hanimlar. Benim diyetin ucu kacti toparlayamiyorum yarinki tartida en az 2 artiyi gorurum ben :olamaz:
Cuma günkü menü kaçamaklıydı dünkü menü piyasada yok o da mı öyle 🙈 canım sen kendini çok iyi biliyorsun su içsek bize yarıyor o yüzden fazla esnek davranma lütfen olur mu
+2 olsada bir anda düşer o merak etme gerçek bir +2 değil sonuçta ama sen yinede dikkat et
Günaydın kızlar nasılsınız ? :KK68: Ben bugün çok bitkin hissediyorum dolunaydan mı acaba :uykucu::uykucu::uykucu: kaptancım benim bu haftaki hedefim 65.3 olsun Cherry Mom Cherry Mom :KK23:
Tmm canım aldım ✌️
Güzel bir spor seni canlandırır 🤗🤗

Yaa cidden mi :/
Peki seninde her yerde miydi bir kaç foto ekleyeyim görüntü kötü kusura bakmayın 😔
Canim benim ellerim de boyle. Ama ben diyarbakira geldikten sonra her kis cekiyorum bunu. Buranin havasina cildim alisamadigi icin burnumun ici de surekli kuru ve yara.

S Suskunhanim tatlım ortakları sormuşsun bu hafta tersine sistem ortaklık yok rakiplik var :)
Ortaklıkta eklenirse karışık olur gibi geldi bana kim kimin ortisi rakibi flan çorba olmasın :)

☀️☀️☀️Menü yorumlamalarında herkes herkesi yorumlasın lütfen kızlar
☀️☀️ Kötü menüleri kırmadan uyaralım
☀️☀️ İyi menüleri tebrik edelim 😎😎
☀️☀️Sporsuz menüleri teşvik edelim 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Canım benim iki kalbim olacaktı sanırım, Leslie 30 dk ya da veriliyor ya beni üstü olan 10000steps videosunun 30 dk sini yaptım, ondan ayrı 10000 küsur de adım attım ama

Gunaydin hanimlar. Benim diyetin ucu kacti toparlayamiyorum yarinki tartida en az 2 artiyi gorurum ben :olamaz:
Canım sen maşallah çok hızlı verdin. Bu geçici bir durumdur haftaiçi toparlarsın
Kaptanım çok haklısın cuma benim boşluğuma denk geldi ondan öyle oldu ama dün covid belirtisi gösterdim yasak falan hemen bi özel hastaneye gittim test falan yaptırdım yanımdakileri de zor durumda bırakmamak için full yattım kendimi bi odada izole edip allahtan negatif çıktı sonuç ama çok korktum vücudum o kadar kötüydü ki etlerim kemiklerim acıyordu gece yatakta dönemiyordum😭😭
Canım geçmiş olsun. Test sonucuna sevindim ama sen yine de dikkat et benim ailemde babamın testi pozitif annemin negatif çıkmıştı ve annem de tüm belirtiler vardı. Şu süreci inşallah sağsağlim Bi atlatsak başka da bişey istemiyorum

Ç

19 ŞUBAT -26 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯

Hedefini tutturan Nikinik Nikinik belmayne belmayne Tempus Tempus azaydidem azaydidem birsevgi birsevgi Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol süpersiniz kızlar :KK74: tebrikler 🤩🤩

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
76.8​
76.3​
❌
75.6​
75​
❤️
66.2​
65.7​
❤️
67.1​
66.5​
❌
81.6​
80.6​
❌
70.2​
69.8​
❤️
52.7​
52.5​
👀
76.50​
75.50​
❌
57​
55.9​
❌
65.3​
64.6​
❌
73.6​
72.9​
❤️
76.85​
75.9​
❤️
84.6​
83.5​
❌
54​
???​
72.7​
71​
❌
67.1​
66.5​
❤️
69.3​
68.3​
❌
69.9​
68.5​
❌

Canım sen maşallah çok hızlı verdin. Bu geçici bir durumdur haftaiçi toparlarsın

Canım geçmiş olsun. Test sonucuna sevindim ama sen yine de dikkat et benim ailemde babamın testi pozitif annemin negatif çıkmıştı ve annem de tüm belirtiler vardı. Şu süreci inşallah sağsağlim Bi atlatsak başka da bişey istemiyorum
Canım bende o aşırı ağrılardan başka bir belirti yoktu o da şimdi çok çok az iyiyim yani bir sıkıntım yok hepsi chloe yüzünden😂

Canım benim iki kalbim olacaktı sanırım, Leslie 30 dk ya da veriliyor ya beni üstü olan 10000steps videosunun 30 dk sini yaptım, ondan ayrı 10000 küsur de adım attım ama
Canim kalpler onemli degil kaptanimiz puanini yazmistir zaten
Ankara havasıda kuru ya belki bende ondan kötü oldum böyle 🙈
Ben ankarada dogdum büyüdüm sonra 2 yil istanbulda yasadim sonra diyarbakir. Sen ankarada kuruyorsan buraya gelsen pul pul dokulursun heralde 🤣

Back
X