Cherry Mom
kaptanım ve arkadaşlar,
1 haftdır bildirim yapammışım gerçekten çok üzgünüm ama inanılmaz bir haftadan geçtim.
Önce demirim yerlerde çok kötüydüm zaten bi 3-4 gün kafamı kaldıramadan yattım desem yeridir. Konuşmaya bile halim yok kıvama gelmiştim. Neyse demir ilacına,takviyelere başladık ve o arada pekmezde yüklendim biraz. Diyeti tammen bırakmasam da pek diyet yapmamış oldum aslında.
Sonra ne oldu diyecek olursanız, söylemek bile istemiyorum artık valla bıktım ama 5-6 ay öncesinden hatırlarsınız evde bir böcek problemimiz olmuştu ve ben nerdeyse 1.5 ay uykusuz kalıp ainirlerim iyice yıprandıktan sonra evi ilaçlatmıştık.

Bir kaç gün önce kızım mutfakta böcek gördüğünü söyledi. Sonra biz de bir iki tane görünce işi hiç uzatmayalım deyip o anda ilaçlama şirketini arayıp, bütün evi indirip mobilyaları çekip ortaya getirdikten sonra eşyaları toplayıp anneme geldik. Çünkü evin 3 gün ilaçlı kalması gerekiyor.
Şu an halimi bir görseniz...

Bir yandan perperişan ortam düzen yok, rahat olmadığım bir yerdeyim 2. si kızım her gün ben eve gitmek istiyorum diye ağladı ve o beni zaten iyice perişan etti. Artık bugün evde temizlik yapılacak ve evime geri döneceğim inşallah.

Beni listeden çıkarmış olsanız da ben yazmaya devam edeceğim sanırım

Ayrıca bütün bu sebeplerden 1 haftadır tartılamadım hiç. Ancak geçen hafta canlı yoga derslerine başladım. Haftada 1 gün yoga dersim var artık. Hiç toktan iyidir!

Günlerdir yazmak istedim ancak yazamadım size durumumu. Burada ortam karışıktı ve hiç fırsatım olmadı. Bu sebeplerle lütfen bu hafta ki kusuruma bakmayın.