Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Düşük karbonhidrat mı olabilir cnm zira +1.2 kg bugün 66.1 kg geldim :olamaz: Cherry Mom Cherry Mom
Ala alah yaa çok fazla olmuş 😑

Kızlar bu pazartesi ilk defa böyle artılar görüyorum bu takımda bunuda düzensiz beslenmelerinize şok diyetlerinize bağlıyorum
Kendinize çok mağrum bırakıp sonra birden yiyorsunuz sağlıklı yeme alışkanlığı hâlâ yok paketli gıdalara hâlâ bir özenme hali var
Spor programsız..
Ne kendinizi aç bırakın nede bir günde tıka basa yiyin .. yazık kendinizede valla cumaya kadar zorlanacaksınız böyle şimdi el mecbur menüler kısılacak cumaya kadar 🙈 menüleri kısmaktan çok sporu arttırmaya çalışın canlar ♥️

- Senden alıntı yaptım burcucum ama direk Sana söylemiyorum lafım başladı bir kere :) -

Kan tahlili sonucum cikti Cherry Mom Cherry Mom demirim cok dusmus, demir depom da cok dusuk cikti. Zaten asiri sac dokulmek vardi bu sebeptenmis. Ben diyeti birakmayayim ilac filanla toparlarsam belki kilomada yansir. En son 55 tartildim ki o kadar yemedim dikkat ettigim halde.
Geçmiş olsun canım bundan sonrası inşallah daaha kolay olur senin için ♥️
Benimde d vitamini yerlerde çıktı 13 müş 🙈

Maskeler var yaa büyük sıkıntı insanlar birbirinin gözünü görüyo sadece :KK70:
Ay maske evet sıkıntılı olabiliyor anlamıyorsun tam ama geçen hafta bebeğe gittik kuzenlerle ay bi çocuk vardı affedersiniz ama dibim düştü😂😂aklıma kazındı sürekli gözümün önüne gelip duruyor artık istanbula geldiğimde her gün oraya gitmeyi düşünüyorum😂😂

Ayy şükür arada normal vatandaşlar geliyor :KK53: tövbe tövbe kilo alma grubu gibiyiz 2 günde herkes 1.5 kg almış gelmiş :rolleyes::rolleyes:

Tebrik ederim didemcim yüzümü güldüren nadide arkdaşlardansın 🤭🤭
Kaptanim ben erken havalanmisim biraz bakininca benden fazla kilo verende varmis🤭🤭 nese cuma gorursunuz siz😂
ummhnisa ummhnisa zaten ortimde 300 artidaymis 😂😂 ben gidip spor yapimde gelim bunum serefine🤭🤭

Ohh dünü atlatmışım bakalım bugün neler yapacaksın canım

Off sporu düzenli bir şekilde hayatıma sokmam lazım. Verdiğim 9 kilo da bile karnım sarktı resmen. Artık bölgesel çalışma vakti de geldi sanırım

Canım o aktüellere bakmamaya çalış. Bende merak ederim yeni çıkanları falan ama kilo vermeye başlayıpta kıyafetlerimde gördüğüm fark beni mutlu ediyor kendimi bu şekilde Motive etmeye çalışıyorum

Canım tarçınlı su dene istersen biraz tatlı isteğini bastırır.

Ne menü ne de spor tek başına işe yaramıyor ikisi beraber olsa daha güzel sonuçlar görücez
Kesinlikle ole canim ikiside onemli ben tarcindan cok haz etmiyorum ama denicem 🥰
+300 de bende var. Bu hafta takım coşmuş bakıyorum da🤭
Nese hem ortim hem rakibim cumaya eksilerle yarisalim artilarla degil olarmi😉😍

Kızlar ben bu gün +300 geldim

sabah kahvaltıdan sonra çıktık sünnetler hala yapılmıyormuş nisan da dedi Dr bir ferahladım gibi
Yeni ders programım çok kötü
Birkaç ders sabahın köründe bir kaç ders akşam yemek saatinde
Her şey düzelsede kurtulsak, çocuklarda yazık akşam akşam dersmi olur ya
Geçen biri diyorli öğretmenim yemek yemeye gidebilir miyim
Çok mu acıktın dedim evet diyor 😔
Bende git ye dedim

Selam canım :KK43:
Ya çok üzüldüm umarım değerlerin desteklerle düzelir daha iyi olursun canım ♥️
Böcek içinde bu kadar kısa sürede olmaması lazım bence sorun sizde değil ya apartman giderlerinde sıkıntı var yada komşularda sıkıntı var apartmanın ilaçlaması vs gerekebilir. Oralardan size devamlı taşınır yoksa canım çok zor iş o ya :KK43:((

Tebrikler canım harika 🤩

Oo Günaydın harikasın kuzum😘

😍😍😍😍 listeye süper bir giriş olacak tebriklerr ♥️

Çok iyi canım tebriklerrr 🤩🤩

:KK43:(((

:KK43:(

Toparlanma vakti kızlar yarın kg ve üstü olanlar özellikle ekstra birşeyler yapmalı :KK43:
Sağol Esra’cım. Zaten değerlerimin nasıl düştüğünü o kadar net hissettim ki, saçlarım da acayip dökülmeye başladı. Tövbe tövbe diyorum aklıma kötü şeyler geliyor bu kadar halsizlik ve saç dökülmesi ne!🙈 Ama inan demiri almaya başladıktan 4 gün sonra kendime geldim biraz. Nasıl bir şey.....
Böcek konusunda da katılıyorum bence de apartmanda var ama kimse sesini çıkarmıyor. Ne yapayım ben kendi tedbirimi almak zorundayım yine giriştim en azından öyle çok giremiyor eve ilaçtan dolayı çoktek tük...

Sağol Esra’cım. Zaten değerlerimin nasıl düştüğünü o kadar net hissettim ki, saçlarım da acayip dökülmeye başladı. Tövbe tövbe diyorum aklıma kötü şeyler geliyor bu kadar halsizlik ve saç dökülmesi ne!🙈 Ama inan demiri almaya başladıktan 4 gün sonra kendime geldim biraz. Nasıl bir şey.....
Böcek konusunda da katılıyorum bence de apartmanda var ama kimse sesini çıkarmıyor. Ne yapayım ben kendi tedbirimi almak zorundayım yine giriştim en azından öyle çok giremiyor eve ilaçtan dolayı çoktek tük...
Ne böceği. Bizim binada gümüş böceği varmış ama ben hiç görmedim çok şükür. Toplu bütün daireleri ilaçladılar ama pek faydası olmamış.

Back
X