Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amacım da bu zaten😂😂 hatta kilo alanlar da gelsin😂😂
Anacım resmen bacaklarının incelediğini hissediyorum darlıktan olmayan taytın resmen olmuyor ya habire yukarı çekiyorum düşüyor boşluktan ne güzel bir duyguymuş özlemişim bee 🤣🤣🤣 tamam sodami bitirip kalkıyorum spora 🤣

Anacım resmen bacaklarının incelediğini hissediyorum darlıktan olmayan taytın resmen olmuyor ya habire yukarı çekiyorum düşüyor boşluktan ne güzel bir duyguymuş özlemişim bee 🤣🤣🤣 tamam sodami bitirip kalkıyorum spora 🤣
Bana bunlarla gelin😂😂 şifayı spor sonrası oc,öncesinde kahve daha etkili aklında olsun e mi😉
Ben de spordan önce bı kahve içeyim dedim ama bı yudum aldım kızım döktü😭😭

Tek öğün

Yulafli lorlu 2 yumurtali omlet
1 buyuk bardak ayran

2 sade kahve
1 ananasli yesil cay
1 karisik form cayi

Su 3lt-2.5 litresi limonlu
Spor 20dk bolgesel- 20dk zumba-40dk cardio-1 saat leslie boosted walk-toplam 13242 adim

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @hawar
Ooo RAKİP (ah ah bir zamanlar canım ortimdin😭) limonlu suya başlamış,bakın heleeeeee😂😂
Ah çocuklu anneler benimkide ben içince kendini yırtıyo oda icecekmis
Benimki de istiyor, soğuyunca içer🙈dibini goremwm o yüzden😂

Ooo RAKİP (ah ah bir zamanlar canım ortimdin😭) limonlu suya başlamış,bakın heleeeeee😂😂

Benimki de istiyor, soğuyunca içer🙈dibini goremwm o yüzden😂
Karsilasiriz elbet yine bebegim 😍 limondan medet umduk napalim yarinki tartiya gore tamam devam karari alacagim 🤣

Bugün menüm
kahvaltı armutlu yoğurtlu chialı smoothie
öğlen 4 mercimek köftesi, yeşillik ve ayran
ara türk kahvesi , züber bar
akşam haşlama tavuk ve brokoli
3 lt su,bol yeşil çay limonlu
10.000 adım ve 2 mil leslie 1 ve 2 yapıldı cnm Nikinik Nikinik Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
S Suskunhanim bu kadar sporu abartma bak ödem toplarsın artıya geçersin :sus:
Canım canım nasıl da düşüncelisin🤩🤩
Ya o değil de aklıma geldi,komşu akşam yeşil mercimek yemeği getirmişti yesem mi yemesem mi😅

Rakibiz farkindayim kaptanim. Bugun az da oksa ekdi geldim 💃💃 rakibim sende durum nedir? birsevgi birsevgi

Cuma gununku kilon:76,25. 75.50 hedefim bu hafta icin. Senin hedefin kac rakip?
Ya ben 75.1 falan çıkmıştım ama midem kötüydü su kaybıydı 1 kilosu. Aslında hedefim 74 falan olmalıydı ama pazartesi tartısında 76 kusur çıkınca hedefi de 75. 5 yaptım 😂😂 Cherry Mom Cherry Mom
Kuzum sen kaç kg sin ki 🙈🙈cuma 75.15 idin hedef kilo almak mı anammmmmm bu takım bugün beni benden aldı valla istifa ediyorum :ruh:

Sağol Sevgi’cim.🙏🏻💜❤️💜
Senin diyet nasıl gidiyor, adapte olabildin mi artık? Malum bir süreç bu ve adapte olana kadar biraz zaman alıyor başta. En azından ben öyle oluyorum🙈
İyiyim canımm güzel gidiyor daha da güzel olacak inşallah 😍😍

Suyu az içmeyim 3 lt tamamlaym diye akşamları da içiyordum bol bol ve kilom kıyafetli 83lerde oluyodu hep yatarken ve sabaha 400 500 gr anca gidiyo du 82lerde uyanıyordum
Bugün sadece içemk istediğim zamanlar içtim ve şuan kilom 82.0 kıyafetli sabaha 81lerde uyanıcam inşaAllah 😍
Valla bundan sonra canım istediği zaman içecem, bana suyu çok içmek iyi gelmiyor

Suyu az içmeyim 3 lt tamamlaym diye akşamları da içiyordum bol bol ve kilom kıyafetli 83lerde oluyodu hep yatarken ve sabaha 400 500 gr anca gidiyo du 82lerde uyanıyordum
Bugün sadece içemk istediğim zamanlar içtim ve şuan kilom 82.0 kıyafetli sabaha 81lerde uyanıcam inşaAllah 😍
Valla bundan sonra canım istediği zaman içecem, bana suyu çok içmek iyi gelmiyor
Aynen benimde ole oluyo

Back
X