- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #397.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacım da bu zaten
Anacım resmen bacaklarının incelediğini hissediyorum darlıktan olmayan taytın resmen olmuyor ya habire yukarı çekiyorum düşüyor boşluktan ne güzel bir duyguymuş özlemişim beeAmacım da bu zatenhatta kilo alanlar da gelsin
![]()
Bana bunlarla gelinAnacım resmen bacaklarının incelediğini hissediyorum darlıktan olmayan taytın resmen olmuyor ya habire yukarı çekiyorum düşüyor boşluktan ne güzel bir duyguymuş özlemişim beetamam sodami bitirip kalkıyorum spora
![]()
Ah çocuklu anneler benimkide ben içince kendini yırtıyo oda icecekmisBana bunlarla gelinşifayı spor sonrası oc,öncesinde kahve daha etkili aklında olsun e mi
Ben de spordan önce bı kahve içeyim dedim ama bı yudum aldım kızım döktü![]()
Ooo RAKİP (ah ah bir zamanlar canım ortimdinTek öğün
Yulafli lorlu 2 yumurtali omlet
1 buyuk bardak ayran
2 sade kahve
1 ananasli yesil cay
1 karisik form cayi
Su 3lt-2.5 litresi limonlu
Spor 20dk bolgesel- 20dk zumba-40dk cardio-1 saat leslie boosted walk-toplam 13242 adim
Cherry Mom @_Reyyan @hawar
Benimki de istiyor, soğuyunca içerAh çocuklu anneler benimkide ben içince kendini yırtıyo oda icecekmis
Hadi tutmayın ayım seni, yarım saat de olsa yap sporunu , geç uyuma ki uyurken de yakilsin yağlarAh çocuklu anneler benimkide ben içince kendini yırtıyo oda icecekmis
Karsilasiriz elbet yine bebegimOoo RAKİP (ah ah bir zamanlar canım ortimdin) limonlu suya başlamış,bakın heleeeeee
Benimki de istiyor, soğuyunca içerdibini goremwm o yüzden
![]()
Sevam mi tamam mı derken?Karsilasiriz elbet yine bebegimlimondan medet umduk napalim yarinki tartiya gore tamam devam karari alacagim
![]()
Yaaa oldu mu amaS SuskunhanimKendinin en iyi hali ol
Cherry Mom
Hic yoktan iyidir dimi 100 sag bacak 100 sol bacak plates bandi ile yandi kalcalarim 30 normal squat 30 sumo squat
Az zipliyim amaSevam mi tamam mı derken?
Yaaa oldu mu amanabız hızlanması ki
az ziplasan mi acaba
![]()
500 zipliyip geliyorum sodada ictim mide lömbür lömbürSevam mi tamam mı derken?
Yaaa oldu mu amanabız hızlanması ki
az ziplasan mi acaba
![]()
Canım canım nasıl da düşüncelisinBugün menüm
kahvaltı armutlu yoğurtlu chialı smoothie
öğlen 4 mercimek köftesi, yeşillik ve ayran
ara türk kahvesi , züber bar
akşam haşlama tavuk ve brokoli
3 lt su,bol yeşil çay limonlu
10.000 adım ve 2 mil leslie 1 ve 2 yapıldı cnmNikinik
Cherry Mom @_Reyyan
S Suskunhanim bu kadar sporu abartma bak ödem toplarsın artıya geçersin![]()
Oohh aklımdan 200 geçiyordu 500 miss ama 500 zıplayan bı 500 daha zıplayıp +50 spor puanını da alır desemAz zipliyim ama![]()
Ya ben 75.1 falan çıkmıştım ama midem kötüydü su kaybıydı 1 kilosu. Aslında hedefim 74 falan olmalıydı ama pazartesi tartısında 76 kusur çıkınca hedefi de 75. 5 yaptımCuma gununku kilon:76,25. 75.50 hedefim bu hafta icin. Senin hedefin kac rakip?
Kuzum sen kaç kg sin kicuma 75.15 idin hedef kilo almak mı anammmmmm bu takım bugün beni benden aldı valla istifa ediyorum
![]()
İyiyim canımm güzel gidiyor daha da güzel olacak inşallahSağol Sevgi’cim.
Senin diyet nasıl gidiyor, adapte olabildin mi artık? Malum bir süreç bu ve adapte olana kadar biraz zaman alıyor başta. En azından ben öyle oluyorum![]()
ye ye ,mayalı pişi hamurunun içine koy bak nasıl güzel kızarıyorCanım canım nasıl da düşüncelisin
Ya o değil de aklıma geldi,komşu akşam yeşil mercimek yemeği getirmişti yesem mi yemesem mi![]()
Aynen benimde ole oluyoSuyu az içmeyim 3 lt tamamlaym diye akşamları da içiyordum bol bol ve kilom kıyafetli 83lerde oluyodu hep yatarken ve sabaha 400 500 gr anca gidiyo du 82lerde uyanıyordum
Bugün sadece içemk istediğim zamanlar içtim ve şuan kilom 82.0 kıyafetli sabaha 81lerde uyanıcam inşaAllah
Valla bundan sonra canım istediği zaman içecem, bana suyu çok içmek iyi gelmiyor
Cumadan beri çok dikkat ettiğim halde gram gram gitti hepsi su yüzündenmş resmen şuan sabahki kilomdaymAynen benimde ole oluyo