Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sanırım diyeti bırakıp saldım çayıra mevlam kayıra moduna geçiyorum :confused:

Eklentiler

• 690A02DC-1A20-4F6C-ACFC-D405A5CD0FDF.webp
    690A02DC-1A20-4F6C-ACFC-D405A5CD0FDF.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 2224EFCB-D20D-4F04-AC39-61F2B90BA8A9.webp
    2224EFCB-D20D-4F04-AC39-61F2B90BA8A9.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar ❤️
Dün fena bir gündü. Sabahtan ben hastaydım. Sanırım pazar günü üşümenin etkisiyle karnım ve kasıklarım fena ağrıyordu. Bir Akşama yetiştirmem gereken ormanlıca ödevi vardı. Zor bela onu yaptım.
Sonra oğlumu hastaneye götürdük. Geçenlerde düşüp burnunu vurmuştu. Burnunun içi şişti. Bir türlü inmedi şişi. Biz de acaba kırık falan mı var diye korktuk. Yokmuş şükür. Hastanede işimiz çok uzun sürdü. Trafiğe de takıldık. Yolda izde Çok saçma sapan yedim dün :olamaz: Yani hafta sonu bile o şekil yemem. Nasıl halledeceğim bilmiyordum. Tek öğün mü yapsam, çorba diyeti mi yapsam, ölümlerden ölüm mü beğensem ne yapsam bilemedim :KK17:
Aynen o da baya yoğun ya ben onun verdiği hissi pek sevmiyorum ama beni ancak o paklar herhalde 🙈🤣

Yaa canım çok üzüldüm o halde odaklanamamışsındır da :KK43: geçmiş olsun❤️

Selammm canımmm arada girer yaz yahuuu
Hayat nasıl yoğun geçiyormuş hepimiz hâlâ evdeyiz işte :KK47: :KK47: :rolleyes: :rolleyes:

@whitetea aynen canım menü yazıp kaçma ekip içinde aktif olursan diyete motive olman daha kolay olur senin için 🤩

Hemen hemennnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes: yüzden 2 ye bölünecek zaten canım o yüzden artıları yok edelim ❤️

Aaaa ne sıkıntısı yahu tatlı telaşlar içinde değil misin sennn 👀

Canım su kalıyor çıkmıyor derken WC ye mi çıkamıyorsun ? 🤯 Yoksa tartıda bir eksilme yok diye mi diyorsun tam anlayamadım
Maydonuz idrar söktürücü etki yapmaz mı nasıl olur ki 😑

Kaç aylııktı canım lokal yaptırsanız ?

Ya biliyor musun şimdi sen diyince görümcemin elleri aklıma geldi onunda hep böyleydi ve aynen dediğin gibi tiroid ben takip edeyim bunuda haklısın canım sağol 😘
Valla sınav mınav gitti. Hayırlısı olsun 🤷‍♀️
belmayne belmayne bildirim yapmadı sanırım bakalım onun tarafı ne eksi mi artı mı :KK53: grubunu seç belmayne 🤣🤣 çeteleşme başladı takımda 🤭🤭
Canım, biliyorsun pozitif bir insanım:KK23:
Beni pozitif haneye yaz sen 🥴🥴

Günaydın kızlar ❤️
Dün fena bir gündü. Sabahtan ben hastaydım. Sanırım pazar günü üşümenin etkisiyle karnım ve kasıklarım fena ağrıyordu. Bir Akşama yetiştirmem gereken ormanlıca ödevi vardı. Zor bela onu yaptım.
Sonra oğlumu hastaneye götürdük. Geçenlerde düşüp burnunu vurmuştu. Burnunun içi şişti. Bir türlü inmedi şişi. Biz de acaba kırık falan mı var diye korktuk. Yokmuş şükür. Hastanede işimiz çok uzun sürdü. Trafiğe de takıldık. Yolda izde Çok saçma sapan yedim dün :olamaz: Yani hafta sonu bile o şekil yemem. Nasıl halledeceğim bilmiyordum. Tek öğün mü yapsam, çorba diyeti mi yapsam, ölümlerden ölüm mü beğensem ne yapsam bilemedim :KK17:

Çok geçmiş olsun canım🙁🙁🙁yemeyi de düşünme senin elinde olmayan sebeplerden olmuş eminim çok aşırıya kaçmamışsındır toparlarsın😊

Çok geçmiş olsun canım🙁🙁🙁yemeyi de düşünme senin elinde olmayan sebeplerden olmuş eminim çok aşırıya kaçmamışsındır toparlarsın😊
Teşekkür ederim canım. 😘
Ay inşallah toparlayabilirim. Hafta sonunu güzel atlattık derken hafta içi hiç yapmayacağım şeyi yaptım. Bir de adetim zaten çok fazla eksi beklemiyordum cumaya 🤷‍♀️ yapcaz bişiler artık 🤷‍♀️

Malesef kaptanim ben de inanamadim gözümden mi kacti acaba diye kac kez kontrol ettim
canım aslında Mathilda03 Mathilda03 menüsüne eklemeyi unutmuş galiba onda 1000 zıp vardı burda yazmıştı düzeltme süren geçmedi ise düzelt istersen

DeryaOnDiet DeryaOnDiet yapacağını söylemişti menü yazmamış yapmıştır diye düşünüyorum gelince yazar bakalım uyuya mı kaldı gece :)

Teşekkür ederim canım. 😘
Ay inşallah toparlayabilirim. Hafta sonunu güzel atlattık derken hafta içi hiç yapmayacağım şeyi yaptım. Bir de adetim zaten çok fazla eksi beklemiyordum cumaya 🤷‍♀️ yapcaz bişiler artık 🤷‍♀️
Yaparsın yaparsın😘
Ben aralıksız iple 1000 atladığımda en son baldır kaslarım kasılmıştı 2 hafta geçmedi
Ben hiç spor yapmadığım zamanlarda kiloluyken yani bi kere atladım ama 300 tane mi ne atladım çok değildi ay ben de senin gibi olmuştum gören herkes sakatlandın mı diye soruyordu

Günaydın kızlar ❤️

Canım o kadar üşüdüğünü yazmıştın ki geçmiş olsun :(
oğlunada çok geçmiş olsun kırık olmaması sevindirici zedelendi demekki :( yemeği bence 1 2 günde tolere edersin üzülme

Back
X