- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.333
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #397.201
Liste konusunda da saygım var sana ama bence de girmelisinYıllardır listedeyim biraz free deneyeyim dedim :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liste konusunda da saygım var sana ama bence de girmelisinYıllardır listedeyim biraz free deneyeyim dedim :)))
Insallah cumaya 75i ucundan azicik gorsem super olacak.Süpersin,ben de eve ywni geldim,akşam içeceğim artık yeşil cayimi.Gitmeden içmeye cesaret edemedim WC ye gitmek istemiyorum okulda
Eksi gelwnler kimlerdi kaptanımCherry Mom ? AYAKLANMA BASLATİYORUM
DeryaOnDiet sabahki mesajlara bakamadım ama senin eksi olduğunu biliyorum,başka kim var, su artı olanlara günlerini bı gösterelim
rehavet neymiş bı görsünler
![]()
![]()
![]()
Tamamdir ortim bugun 30 dk workout yapacagim. Birazdan kalkiyirum bebis emsin.Ay hepsi var da ben rahatsız oluyorum
@Tempus
@Kendinin en iyi hali olMathilda03
azaydidem @whitetea
DeryaOnDiet kızlar biz haftasında eksi gelmiş insanlarız rehavete kapılmayıp bugünde dahil 3 gün en az yarım saat spor yapıp eksimize eksi katalım miiiii
![]()
Hahahahaha cansın ya![]()
Hedeflerimiz ayniymis rakibimYa ben 75.1 falan çıkmıştım ama midem kötüydü su kaybıydı 1 kilosu. Aslında hedefim 74 falan olmalıydı ama pazartesi tartısında 76 kusur çıkınca hedefi de 75. 5 yaptım![]()
Cherry Mom
İyiyim canımm güzel gidiyor daha da güzel olacak inşallah![]()
Canim komsu kadinlar dun aksam toplandik bir komsuda cok gec dondum yazamadim. 15 dakika workoutum vardi.@L O L 2 mil leslie yaparım yazmıştı ama yapmadın mı canım
DeryaOnDiet
azaydidem
Arc-en-ciel
Anka
muhursuzpusula kızlar sizlerde menüde yok zaten spor yapılmış mıydı ?
Akşamı saat 5 te salatalarla yaptım,diğerleri sabah yediklerim
10000 steps videosunun 40 dksini yapıp 400 kalori yakip kahvaltıda geri aldımiki gündür şu icemedim yarın duEnw girer umarım.
Gün sonunda 12000 adimim var
Cherry Mom @_Reyyan
Hedef60kgolmak
DeryaOnDiet
Hey masallah ortim sporlarin supeerFilitre kahve, maydonoz kürü
11 gibi kahvaltı
1 h yumurta, 1 dlm süzme peynir, 3 yeşil zeytin, bir yeşil soğan, 1 YK tahin pekmez,yarım dilim tb ekmegi
Ara yok
Aksam(6gibi)
1 yk makarna, 3 YK taze fasulye, yoğurtlu pancar salatası
3 fincan yeşil çay, 2 lt su
SPOR (Hedef60kgolmak sana gelsin tatlım
)
1200 zıp 240+100= 340
30 dk Leslie(1000 steps olanı yaptım) 90(?) +50=140
Bunların dışındaki adimim 11000 110+50=160 puan
TOPLAM 640 PUAN
Nikinik @_Reyyan
Cherry Mom
DeryaOnDiet
Canım diyetisyenle 2 hafta falan tam deneyeyim. Ben halletcem diyo napcak bi bakalım :)))önemli olan gece zaten if e başla if e bence o seni durdurur inan
bende gündüzleri çok iyiyim akşam olunca acıkıyorum meyve yiyorum süt içiyorum galeta yiyorum karnım dolu yatağa giriyorum ne anlamı kalıyor arkadaş ol bana birlikte başlayalım :))
Vaayy nikiciimm bı sürü spor
ÜYE SPOR NO SONUÇ Cherry Mom
2-3 ❤ Nikinik
1-2-6-7 ❤ @belmayne 5 ❤ @hawar 1 ❤ Hedef60kgolmak
1-2 ❤ @Tempus 5 ❤ @yarimuhendis 5-6 ❤ @L O L S Suskunhanim 1-2-5 ❤ @Kendinin en iyi hali ol 1 ❤ ummhnisa
1-2-7 ❤ muhursuzpusula
DeryaOnDiet
azaydidem
@whitetea 1-5 ❤ birsevgi
Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
Göreceğiz inşallahInsallah cumaya 75i ucundan azicik gorsem super olacak.
Süpersin, mümkünse yemek yemeden bir saat önce yap e miTamamdir ortim bugun 30 dk workout yapacagim. Birazdan kalkiyirum bebis emsin.
Canim gittin mi diyetisyene? Gidecek misin? Merak ettim ne diyecek diyetisyen? Nasil bur yol gosterecek?Canım diyetisyenle 2 hafta falan tam deneyeyim. Ben halletcem diyo napcak bi bakalım :)))
Online diyet canım. Cuma başladım aslında ama ben daha adapte olamadımCanim gittin mi diyetisyene? Gidecek misin? Merak ettim ne diyecek diyetisyen? Nasil bur yol gosterecek?
NO KİLO | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Nikinik | | | | 650 | | | |
yarimuhendis | | | 180 | 525 | | | |
S Suskunhanim | 90 | 290 | 120 | 595 | | | |
![]() | 126 | 590 | 175 | | | | |
L O L | 125 | 145 | 120 | 81 | | | |
![]() | 20 | | | 145 | | | |
![]() | | 190 | | 295 | | | |
![]() | | | | 465 | | | |
![]() | 90 | | 323 | | | | |
@whitetea | 75 | 88 | 38 | 488 | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
YES FİT | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
![]() ![]() | | 318 | | | | | |
@belmayne | 112 | 300 | | 200 | | | |
hawar | 121 | 215 | 105 | 201 | | | |
![]() ![]() | | | | 300 | | | |
@Tempus | 200 | 500 | 400 | 500 | | | |
![]() | | | | | | | |
@birsevgi | | | | 60 | | | |
K Kendinin en iyi hali ol | | 200 | 125 | 210 | | | |
![]() | 35 | 340 | 41 | 390 | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | |
tmm canım ekledim ben tabloya o haldeCanim komsu kadinlar dun aksam toplandik bir komsuda cok gec dondum yazamadim. 15 dakika workoutum vardi.
Dönüşüm muhtesem olacakVaayy nikiciimm bı sürü sporlimon yeterdi niye yordun kendini,kıyamam sana
Göreceğiz inşallah
Süpersin, mümkünse yemek yemeden bir saat önce yap e mi![]()
Sen yaparsın canım benimDönüşüm muhtesem olacak![]()
![]()
Ben dunku sporlarin cok faydasini gordum sabah tartidaSen yaparsın canım benim
Engin kırbaç videolarına göz attım dadiyor ki sporu en az bir saat yapmalısınız ki yağ yaksın, üstüne çıkabilirsiniz ama altına ieyin diyor
Bugün ve yarın bir saat spor hedefim olsun o zaman![]()
Hedef60kgolmak
Bakayim o zaman cumadan beri olan yediklerine. Ben de gidecegim bugunku alerji testinden sonra.Online diyet canım. Cuma başladım aslında ama ben daha adapte olamadım![]()
@L O L 2 mil leslie yaparım yazmıştı ama yapmadın mı canım
DeryaOnDiet
azaydidem
Arc-en-ciel
Anka
muhursuzpusula kızlar sizlerde menüde yok zaten spor yapılmış mıydı ?
doğru sen dün yürüdüm diyordun menünde ben mi kaçırdım yazmadın mı canımSporum vardı ama spor günündeki liste kadar değildi.Benim psikolojim hala iyi değil ya bir türlü toparlanamıyorum adapte olamıyorum nasıl düzelecek böyle bilmiyorum![]()
evet 40 45 dakika sonrası yağ yakmaya başlıyormuş biz o aralarda bırakıyoruz bazen yarım saattte bırakıyoruz :/Sen yaparsın canım benim
Engin kırbaç videolarına göz attım dadiyor ki sporu en az bir saat yapmalısınız ki yağ yaksın, üstüne çıkabilirsiniz ama altına ieyin diyor
Bugün ve yarın bir saat spor hedefim olsun o zaman![]()
Hedef60kgolmak