Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hacamat yaptırdım bugün şifa olsun inşaAllah
Ödem var dedi yapan abla 🤭🤭 inşaAllah onlarda gider
şifa olsun inşallah nereden yaptırdın canım ve nerede yaptırdın :) bana özelden yazsana bakayım bana yakın mı gerçi ben istanbulda da yaptırabilirim birde onun yaptırma tarihleri vardı galiba onları takip etmem lazım denk gelirim inş

şifa olsun inşallah nereden yaptırdın canım ve nerede yaptırdın :) bana özelden yazsana bakayım bana yakın mı gerçi ben istanbulda da yaptırabilirim birde onun yaptırma tarihleri vardı galiba onları takip etmem lazım denk gelirim inş
Sağolasn inşaAllah ❤️❤️
Eltim götürdü inanki adres bilmiyorm ama etlikte olduğunu biliyorum
10 kupa belime yaptırdım
30 mart altın günmüş çok faydalıymışno güne bulursan o gün yaptır inşaAllah

Canım o kadar üşüdüğünü yazmıştın ki geçmiş olsun :KK43:
oğlunada çok geçmiş olsun kırık olmaması sevindirici zedelendi demekki :KK43: yemeği bence 1 2 günde tolere edersin üzülme
Teşekkür ederim canım.
Tekrar Bi KBB ye götüreceğim. Zaten alerjik bir yapısı var. Bu darbeyle hepten tıkandı burun. 😔
Canım çok geçmiş olsun 🙁 kırık çatlak olmadığına da sevindim cnm merak etme o yaşta çabuk iyileşir:KK66:

Demek sen de + bir insansın :KK70: gel grubumuza o zmn :))
İnşallah canım. Burun nahiyesi sıkıntılı bizde 😂😂

Geliyom aç gollarını 🙈
Günaydın arkadaşlar

Geçmiş olsun canım
Dışarıda olunca ya da bir şekilde yemek saati aksayınca maalesef böyle şeyler oluyor
Toparlarsın sen
Teşekkür ederim kuzu ❤️
Ya sorma. İnşallah toparlarım 🙏
Günaydınlaar🌺🌺

Zorlamayla o kadar oluyor 😂

Canım hem sana hemde oğluşuna çok geçmiş olsun. Malesef evden çıkınca yemek işi biraz gümlüyor ama sorun değil cuma ya kadar menülerini sporla desteklersen eksiyi görürsün mutlaka
Teşekkür ederim canım ❤️
Ayy aaamiinn diyeyim 😘
Yok ben de spor yok kaptanim maalesef. Menum iyiydi onu da yazmamisim, bugun toparlaniyorum hemeno_O
belmayne belmayne
gecmis olsun canim sana da ogluna da.
Teşekkür ederim kuzum ❤️

Hacamat tam olarak nedir su vucuda kesik mi ne atiyorlar kan temizleniyor o mu??
Evet o minik çizikler atıp kupayla hafif vakumluyor
Hacamat vücudun dışarıya atamadığı toksinlerin, ağır metallerin, kullanılan ilaçların ve hormonlu gıdaların vücutta bıraktığı kalıntıların temizlenmesine yardımcı oluyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, vücut direncini artırıyor. Ödem atımına yardımcı olur.
Bana ve tüm yaptıranlarada şifa olur inşaAllah
Aynen ben de 30 un da yaptıracağım inşallah şifa olsun canım
Amin inşaAllah sanada şimdiden şifa olsun inşaAllah ❤️

ha doğru sen menüyü hiç yazmamıştın
hayırlı olsun canım hangi bölümde yapıyorsun çok iyi olmuş
Mesleğime uygun olsun ileride Allah korusun iş vs durumu sıkıntıları olursa diye eğitim yönetimi ve denetimi üzerine başladım yüksek lisans inşallah 1 sene dişimi sıkıp dayanıp bitiririm :)

Bu arada haftaya psikolog randevum vardı yanına birde diyetisyen randevusu da aldım ancak böyle böyle düzelip gaza gelebilirim herhalde diye düşündüm yani inşallah :))

Yaa çok evlilik meraklısı gibi görücem ama (belki de öyleyim bilmiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:gerçi olsam bu yaşıma kalmazdım sanki) 32 yaşına geldim artık olmayacak herhalde nasıl olacak nerden tanışcamda falan filan diye düşünceler sardı beni. Belki bu ayrılık sonrası adımlarından biridir normaldir :) Çalıştığım kurumda yöneticilik yapıyorum ve personel bilgilerini görebiliyorum dün baktım kim kaç yaşında evlenmiş diye :KK70::KK70::KK70::KK70: 36 ve 38 yaşı görünce oohh bee demekki oluyo yaaa dedim :))) tabii arada 21 yaşı falanda gördüm bi sinirlendim :KK70:

Ablalarım teyzelerim kardeşlerim bir umut verin siz kaç yaşında evlendiniz ? Bakın evli misiniz diye sormuyorum çoğunuz çocuktan eşten falan bahsediyo diye girmiyorum o meselelere bile :KK70:

Yaa çok evlilik meraklısı gibi görücem ama (belki de öyleyim bilmiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:gerçi olsam bu yaşıma kalmazdım sanki) 32 yaşına geldim artık olmayacak herhalde nasıl olacak nerden tanışcamda falan filan diye düşünceler sardı beni. Belki bu ayrılık sonrası adımlarından biridir normaldir :) Çalıştığım kurumda yöneticilik yapıyorum ve personel bilgilerini görebiliyorum dün baktım kim kaç yaşında evlenmiş diye :KK70::KK70::KK70::KK70: 36 ve 38 yaşı görünce oohh bee demekki oluyo yaaa dedim :))) tabii arada 21 yaşı falanda gördüm bi sinirlendim :KK70:

Ablalarım teyzelerim kardeşlerim bir umut verin siz kaç yaşında evlendiniz ? Bakın evli misiniz diye sormuyorum çoğunuz çocuktan eşten falan bahsediyo diye girmiyorum o meselelere bile :KK70:
Ben varım bekar :KK53: 25 im ama yıl olarak 26 oldum sayılır
Çevremde evli olan arkadaşım yok, ilk ben evlenicem nasip olursa
32 nedir ki alt komşumuz 43 yaşında ağustosta evlendi şu an hamile:21:

Bu saat oldu daha hiçbi şey yiyemedim :cry: yemek söylücez sanırım artık az kalorili ne varsa bulayım bari. Tadilat işiyle uğraşmak zor derlerdi de amaaann nolcak derdim, cidden sinir krizi sebebiymiş:confused:

Hersey vakti saati geldiğinde oluyor canim 🤗 ben esimle 19 yasinda tanistim ama evlilik 27yi buldu 😂 8 yil sevgililik 5 yil evlilik

Ben varım bekar :KK53: 25 im ama yıl olarak 26 oldum sayılır
Çevremde evli olan arkadaşım yok, ilk ben evlenicem nasip olursa
32 nedir ki alt komşumuz 43 yaşında ağustosta evlendi şu an hamile:21:
Ohh bir bekarı daha gördüğüme sevindim ve verdiğin habere ayrı sevindim :KK60: Çok mutlu olurlar onlarda inşallah :KK60: Artık normalleşti galiba bu yaşlar diye düşünüyorum

Hersey vakti saati geldiğinde oluyor canim 🤗 ben esimle 19 yasinda tanistim ama evlilik 27yi buldu 😂 8 yil sevgililik 5 yil evlilik
30a gelene dek hiç aklıma doğru düzgün gelmiyodu ama galiba insan bi yaştan sonrada sevileceği bir yol arkadaşı arıyo ya ondan kafama takılmaya başlamış olabilir benimde. Maşallah size de Rabbim huzurlu mutlu aşk sevgi dolu bir ömür nasip etsin size :KK60:

Bu saat oldu daha hiçbi şey yiyemedim :cry: yemek söylücez sanırım artık az kalorili ne varsa bulayım bari. Tadilat işiyle uğraşmak zor derlerdi de amaaann nolcak derdim, cidden sinir krizi sebebiymiş:confused:
Izgara vs söyleyebilirsin mesela canım, genelde dışarda öyle çok sebze yemeği vs olmuyor yani oluyorda çok fazla değil ama ızgara fiks olan birşey ;) Ama baya aç bekletmişsin kendini akşam oldu nerdeyse

ayy zor tabiiii hemdee ne zorr :/ kolay gelsin çar çabk bitsin inşallah canım

Back
X