- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #397.221
Yüksek lisansa başladım dün akşam dersler başladı canlı derslere katıldım falan derken unutup uyumuşumdoğru sen dün yürüdüm diyordun menünde ben mi kaçırdım yazmadın mı canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek lisansa başladım dün akşam dersler başladı canlı derslere katıldım falan derken unutup uyumuşumdoğru sen dün yürüdüm diyordun menünde ben mi kaçırdım yazmadın mı canım
ha doğru sen menüyü hiç yazmamıştınYüksek lisansa başladım dün akşam dersler başladı canlı derslere katıldım falan derken unutup uyumuşum![]()
şifa olsun inşallah nereden yaptırdın canım ve nerede yaptırdın :) bana özelden yazsana bakayım bana yakın mı gerçi ben istanbulda da yaptırabilirim birde onun yaptırma tarihleri vardı galiba onları takip etmem lazım denk gelirim inşHacamat yaptırdım bugün şifa olsun inşaAllah
Ödem var dedi yapan ablainşaAllah onlarda gider
Sağolasn inşaAllahşifa olsun inşallah nereden yaptırdın canım ve nerede yaptırdın :) bana özelden yazsana bakayım bana yakın mı gerçi ben istanbulda da yaptırabilirim birde onun yaptırma tarihleri vardı galiba onları takip etmem lazım denk gelirim inş
Hacamat tam olarak nedir su vucuda kesik mi ne atiyorlar kan temizleniyor o mu??Hacamat yaptırdım bugün şifa olsun inşaAllah
Ödem var dedi yapan ablainşaAllah onlarda gider
Aynen ben de 30 un da yaptıracağım inşallah şifa olsun canımSağolasn inşaAllah
Eltim götürdü inanki adres bilmiyorm ama etlikte olduğunu biliyorum
10 kupa belime yaptırdım
30 mart altın günmüş çok faydalıymışno güne bulursan o gün yaptır inşaAllah
Teşekkür ederim canım.Canım o kadar üşüdüğünü yazmıştın ki geçmiş olsun
oğlunada çok geçmiş olsun kırık olmaması sevindirici zedelendi demekkiyemeği bence 1 2 günde tolere edersin üzülme
İnşallah canım. Burun nahiyesi sıkıntılı bizdeCanım çok geçmiş olsunkırık çatlak olmadığına da sevindim cnm merak etme o yaşta çabuk iyileşir
Demek sen de + bir insansıngel grubumuza o zmn :))
Teşekkür ederim kuzuGünaydın arkadaşlar
Geçmiş olsun canım
Dışarıda olunca ya da bir şekilde yemek saati aksayınca maalesef böyle şeyler oluyor
Toparlarsın sen
Teşekkür ederim canımGünaydınlaar
Zorlamayla o kadar oluyor
Canım hem sana hemde oğluşuna çok geçmiş olsun. Malesef evden çıkınca yemek işi biraz gümlüyor ama sorun değil cuma ya kadar menülerini sporla desteklersen eksiyi görürsün mutlaka
Teşekkür ederim kuzumYok ben de spor yok kaptanim maalesef. Menum iyiydi onu da yazmamisim, bugun toparlaniyorum hemen
belmayne
gecmis olsun canim sana da ogluna da.
Evet o minik çizikler atıp kupayla hafif vakumluyorHacamat tam olarak nedir su vucuda kesik mi ne atiyorlar kan temizleniyor o mu??
Amin inşaAllah sanada şimdiden şifa olsun inşaAllahAynen ben de 30 un da yaptıracağım inşallah şifa olsun canım
Mesleğime uygun olsun ileride Allah korusun iş vs durumu sıkıntıları olursa diye eğitim yönetimi ve denetimi üzerine başladım yüksek lisans inşallah 1 sene dişimi sıkıp dayanıp bitiririm :)ha doğru sen menüyü hiç yazmamıştın
hayırlı olsun canım hangi bölümde yapıyorsun çok iyi olmuş
Ben varım bekarYaa çok evlilik meraklısı gibi görücem ama (belki de öyleyim bilmiyorumgerçi olsam bu yaşıma kalmazdım sanki) 32 yaşına geldim artık olmayacak herhalde nasıl olacak nerden tanışcamda falan filan diye düşünceler sardı beni. Belki bu ayrılık sonrası adımlarından biridir normaldir :) Çalıştığım kurumda yöneticilik yapıyorum ve personel bilgilerini görebiliyorum dün baktım kim kaç yaşında evlenmiş diye
36 ve 38 yaşı görünce oohh bee demekki oluyo yaaa dedim :))) tabii arada 21 yaşı falanda gördüm bi sinirlendim
Ablalarım teyzelerim kardeşlerim bir umut verin siz kaç yaşında evlendiniz ? Bakın evli misiniz diye sormuyorum çoğunuz çocuktan eşten falan bahsediyo diye girmiyorum o meselelere bile![]()
Belkide canımayy kuzum nerde kovid bitiyor ya hiç bitecek gibi durmuyor valla ://
senin spordan ağrıyordur belki Allah korusun hasta olmasın kimse![]()
Hersey vakti saati geldiğinde oluyor canimYaa çok evlilik meraklısı gibi görücem ama (belki de öyleyim bilmiyorumgerçi olsam bu yaşıma kalmazdım sanki) 32 yaşına geldim artık olmayacak herhalde nasıl olacak nerden tanışcamda falan filan diye düşünceler sardı beni. Belki bu ayrılık sonrası adımlarından biridir normaldir :) Çalıştığım kurumda yöneticilik yapıyorum ve personel bilgilerini görebiliyorum dün baktım kim kaç yaşında evlenmiş diye
36 ve 38 yaşı görünce oohh bee demekki oluyo yaaa dedim :))) tabii arada 21 yaşı falanda gördüm bi sinirlendim
Ablalarım teyzelerim kardeşlerim bir umut verin siz kaç yaşında evlendiniz ? Bakın evli misiniz diye sormuyorum çoğunuz çocuktan eşten falan bahsediyo diye girmiyorum o meselelere bile![]()
Ohh bir bekarı daha gördüğüme sevindim ve verdiğin habere ayrı sevindimBen varım bekar25 im ama yıl olarak 26 oldum sayılır
Çevremde evli olan arkadaşım yok, ilk ben evlenicem nasip olursa
32 nedir ki alt komşumuz 43 yaşında ağustosta evlendi şu an hamile![]()
30a gelene dek hiç aklıma doğru düzgün gelmiyodu ama galiba insan bi yaştan sonrada sevileceği bir yol arkadaşı arıyo ya ondan kafama takılmaya başlamış olabilir benimde. Maşallah size de Rabbim huzurlu mutlu aşk sevgi dolu bir ömür nasip etsin sizeHersey vakti saati geldiğinde oluyor canimben esimle 19 yasinda tanistim ama evlilik 27yi buldu
8 yil sevgililik 5 yil evlilik
aayyyy maşallahhHersey vakti saati geldiğinde oluyor canimben esimle 19 yasinda tanistim ama evlilik 27yi buldu
8 yil sevgililik 5 yil evlilik
Izgara vs söyleyebilirsin mesela canım, genelde dışarda öyle çok sebze yemeği vs olmuyor yani oluyorda çok fazla değil ama ızgara fiks olan birşeyBu saat oldu daha hiçbi şey yiyemedimyemek söylücez sanırım artık az kalorili ne varsa bulayım bari. Tadilat işiyle uğraşmak zor derlerdi de amaaann nolcak derdim, cidden sinir krizi sebebiymiş
![]()
ayy zor tabiiii hemdee ne zorr :/ kolay gelsin çar çabk bitsin inşallah canımBu saat oldu daha hiçbi şey yiyemedimyemek söylücez sanırım artık az kalorili ne varsa bulayım bari. Tadilat işiyle uğraşmak zor derlerdi de amaaann nolcak derdim, cidden sinir krizi sebebiymiş
![]()