Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben cidden delirme noktasına geldim azıcık şuraya içimi döküp rahatlamak istiyorum

Bir evim var kiraya vermek istiyordum, kiracıya anlaşana kadar epey uğraştık, benden ev için ankastre almamı istedi, bizim buralarda ankastre olmaz kiralık evde. Kiracı kendi ocağı ile girer çıkar. Bunlarda dışarıdan gelmişler illa ankastre ankastre, benim ankastre alacak bütçem yok yani. Herneyse bunda anlaştık, kiracı eve girdi 2 hafta oluyo nerdeyse. Evde bir kombi var, sanki uzay mekiği. 2 haftadır bir çalıştıramadılar kombiyi. Kiracı bi arıyo şu eksik, bi arıyo bu eksi günde 30 kere telefonlaşıyoruz kadınla. Ben artık yıldım bu durumdan yani canıma tak etti kaçıp gidesim geliyo.
Etiket yok doğal gaz açılmıyor, etiket temin ediyorum aaaa içinde etiket varmış deniliyor. Bunun borusu takılmamış diyolar boruyu taktırıyorum bu defa su basmıyomuş peteklere.. yani inanırmısınız şaka gibi.. taktırdığım yer ben sadece takarım diyo, aldığım yer beceriksiz insanlara denk gelmişsiniz diyo ama olan bana oluyo sürekli kadına açıklama yapmak durumunda kalıyorum benim bile bir bilgim yokken. Ay nasıl gerginim anlatamam ya tam 2 haftadır bununla uğraşıyorum😪😪😪

Tabiiki Allah bilir dediğin gibi belki de olmamasında illaki bir hayır vardır şuan göremiyorum sadece :) Rabbim inşallah karşıma öyle birini çıkarır öyle mutlu olurum ki "çok şükür iyiki o olmamış" derim :KK60: :KK60:
Canım hiç canını sıkma bence her şeyin bir zamanı var
Birde bence evlilik pekte mattah bir şey değil
Yani önüme bir küre koysalardı geleceği görseydim evlenmezdim
Yani çocuklarım olduğu için tabiki çok şükür ama kadınlar çok yıpranıyor
Ev, iş anası danası sülalesi derken bir bakıyorsun hayat geçiyor yani ben öyle hissediyorum

Oyy baya şeye alerjin varmış, diyetisten bunları göz önüne alarak yapar, merak ettim bende diyetisyene gittikten sonra mutlaka haberlerini bekliyorum :)

Eskiden 20-30 arasında yani hep kadınların evlenmek istiyorum kaç yaşına geldim vs gibi cümleleri beni inanılmaz irrite ederdi. Yahu niye böyle diyorlar ne var evlilikte evlilik derdim ama galiba fazla büyük konuştum :KK70: Hem maddi hemde iş kariyer eğitim anlamında artık kendimi tamamladığımı düşünüyorum hani bundan sonra yaptıklarım ekstralar gibi düşünüyorum. Eğitimimi tamamladım üzerine yüksek lisansa başladım şimdi mesela yada iş hayatında nerdeyse 13 yıldır çalışıyorum şuan çalıştığım yerde 9. yılım doldu yükselme hedefim vardı 2 yıl önce onuda gerçekleştirdim çok şükür binbir çabayla. Maddi olarak düşünürsem şuan maaşımla çok şükür bir evi geçindirebilecek düzeydeyim. Gezme tozma deseniz tüm Türkiye'yi gezdim nerdeyse hatta hayalim yurtdışına da çıkmak gezmekti 15 ülke gezdim. Tabiiki hala yapabilirim gezmenin sonu yok o ayrıda. Galiba benim şuan artık kafama takma sebebim bunlar. Doygunluk seviyesine ulaştım ve gerçekten beni seven ve kafa dengim biriyle artık bunları yapmak istiyorum yada yapmaya çalışmak :) Öyle çok fazla çocuğum olsun gibi bir fikrim yok yani çocuk olsun diye değil bu düşüncelerim. Çevremde arkadaşlarımda dahil olmak üzere inanılmaz verici bir insanım, herhangi birinin doğum günü olsun onun için hep bişiler yapmak isterim, durduk yere hediye aldığım bile olmuştur. Hatta ben olayı abartıp ex nişanlıma geçen sene doğum gününde 1. yaşından o yaşına dek her yıl için o yılına anılarına uygun hediyeler almıştım (kıymet bilmedi tabii o ayrı) Ben safım galiba biraz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Evettt bu konuyu görmüştüm ama detaylı okuyamadım, bakayım ;)
Canim tabiki haklisin hayatini sevdigin seni mutlu edecek biriyle paylasmayi istemek cok normal. Insallah cikana karsina oyle birisi o da suanda biryerlerde seni bekliyor muhtemelen. Uzun yillar ayni isyerindeymissin o zaman yeni biriyle tanismak icin kurslara katilabilirsin. Mesela isinle veya hobilerinle alakali bir kurs olabilir.

Kızlar ben cidden delirme noktasına geldim azıcık şuraya içimi döküp rahatlamak istiyorum

Bir evim var kiraya vermek istiyordum, kiracıya anlaşana kadar epey uğraştık, benden ev için ankastre almamı istedi, bizim buralarda ankastre olmaz kiralık evde. Kiracı kendi ocağı ile girer çıkar. Bunlarda dışarıdan gelmişler illa ankastre ankastre, benim ankastre alacak bütçem yok yani. Herneyse bunda anlaştık, kiracı eve girdi 2 hafta oluyo nerdeyse. Evde bir kombi var, sanki uzay mekiği. 2 haftadır bir çalıştıramadılar kombiyi. Kiracı bi arıyo şu eksik, bi arıyo bu eksi günde 30 kere telefonlaşıyoruz kadınla. Ben artık yıldım bu durumdan yani canıma tak etti kaçıp gidesim geliyo.
Etiket yok doğal gaz açılmıyor, etiket temin ediyorum aaaa içinde etiket varmış deniliyor. Bunun borusu takılmamış diyolar boruyu taktırıyorum bu defa su basmıyomuş peteklere.. yani inanırmısınız şaka gibi.. taktırdığım yer ben sadece takarım diyo, aldığım yer beceriksiz insanlara denk gelmişsiniz diyo ama olan bana oluyo sürekli kadına açıklama yapmak durumunda kalıyorum benim bile bir bilgim yokken. Ay nasıl gerginim anlatamam ya tam 2 haftadır bununla uğraşıyorum😪😪😪
Kolay gelsin canim ya. Sen cok iyisin hep yardimci olmaya calisiyorsun o da yani astarini istemis anlasilan. 2 haftada masallah bu kadar aramalar..

Biz de 14 yaşında tanıştık :confused: okuluydu, işiydi, askerliğiydi derken korona çıktı bir de üstüne hala evlenemedik:KK72:
Evlenince hep erkekler değişiyor derler ya, doğru mu sence. Uzun ilişki olunca insan tanıdım sanıyo ama aynı ev başkadır tabii
Yok canim degismez neden degissin. Cocuk olana kadar ilk sevgililik gunlerimizi yasadik hep yillarca (2 yil sevgililik, 5 yil cocuk oncesi evlilik). Ama taa ki cocuk olana kadar ondan sonra mecburen pabicum dama atildi. Yani kootu olmadi tabii de artik o el ele dizdize gunlerimiz cok azaldi simfi 4 kisi el ele dizdizeyiz 😁😁

Oyle huylu tipe kiraya vermezdim. Isine gelirse deyip cekilseydin. Baska baska sey ister. Ben de kiraciyim evimde var kirada. Allah iyisini denk getirsin zor

Yok canim degismez neden degissin. Cocuk olana kadar ilk sevgililik gunlerimizi yasadik hep yillarca (2 yil sevgililik, 5 yil cocuk oncesi evlilik). Ama taa ki cocuk olana kadar ondan sonra mecburen pabicum dama atildi. Yani kootu olmadi tabii de artik o el ele dizdize gunlerimiz cok azaldi simfi 4 kisi el ele dizdizeyiz 😁😁
Hep öyle diyolar ya evlendik her şey değişti vs vs
İnşallah biz de sizin gibi oluruz :21:

Yaa çok evlilik meraklısı gibi görücem ama (belki de öyleyim bilmiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:gerçi olsam bu yaşıma kalmazdım sanki) 32 yaşına geldim artık olmayacak herhalde nasıl olacak nerden tanışcamda falan filan diye düşünceler sardı beni. Belki bu ayrılık sonrası adımlarından biridir normaldir :) Çalıştığım kurumda yöneticilik yapıyorum ve personel bilgilerini görebiliyorum dün baktım kim kaç yaşında evlenmiş diye :KK70::KK70::KK70::KK70: 36 ve 38 yaşı görünce oohh bee demekki oluyo yaaa dedim :))) tabii arada 21 yaşı falanda gördüm bi sinirlendim :KK70:

Ablalarım teyzelerim kardeşlerim bir umut verin siz kaç yaşında evlendiniz ? Bakın evli misiniz diye sormuyorum çoğunuz çocuktan eşten falan bahsediyo diye girmiyorum o meselelere bile :KK70:
27de evlendim, 29da oğlumu, 31 de kızımı doğurdum.Adam bambaşka bir adama dönüştü 10 yıldan sonra, 7aydir da ayrı yaşıyorum.
Velhasıl her şey kişiye göre değişir canım benim,bunu kafana takmak yerine akışına bırakıp duaya sarıl🥰
Hersey vakti saati geldiğinde oluyor canim 🤗 ben esimle 19 yasinda tanistim ama evlilik 27yi buldu 😂 8 yil sevgililik 5 yil evlilik
Aboo o kadar sevgililikten sonra evlilik zor gelmedi mi😅
Oyy baya şeye alerjin varmış, diyetisten bunları göz önüne alarak yapar, merak ettim bende diyetisyene gittikten sonra mutlaka haberlerini bekliyorum :)

Eskiden 20-30 arasında yani hep kadınların evlenmek istiyorum kaç yaşına geldim vs gibi cümleleri beni inanılmaz irrite ederdi. Yahu niye böyle diyorlar ne var evlilikte evlilik derdim ama galiba fazla büyük konuştum :KK70: Hem maddi hemde iş kariyer eğitim anlamında artık kendimi tamamladığımı düşünüyorum hani bundan sonra yaptıklarım ekstralar gibi düşünüyorum. Eğitimimi tamamladım üzerine yüksek lisansa başladım şimdi mesela yada iş hayatında nerdeyse 13 yıldır çalışıyorum şuan çalıştığım yerde 9. yılım doldu yükselme hedefim vardı 2 yıl önce onuda gerçekleştirdim çok şükür binbir çabayla. Maddi olarak düşünürsem şuan maaşımla çok şükür bir evi geçindirebilecek düzeydeyim. Gezme tozma deseniz tüm Türkiye'yi gezdim nerdeyse hatta hayalim yurtdışına da çıkmak gezmekti 15 ülke gezdim. Tabiiki hala yapabilirim gezmenin sonu yok o ayrıda. Galiba benim şuan artık kafama takma sebebim bunlar. Doygunluk seviyesine ulaştım ve gerçekten beni seven ve kafa dengim biriyle artık bunları yapmak istiyorum yada yapmaya çalışmak :) Öyle çok fazla çocuğum olsun gibi bir fikrim yok yani çocuk olsun diye değil bu düşüncelerim. Çevremde arkadaşlarımda dahil olmak üzere inanılmaz verici bir insanım, herhangi birinin doğum günü olsun onun için hep bişiler yapmak isterim, durduk yere hediye aldığım bile olmuştur. Hatta ben olayı abartıp ex nişanlıma geçen sene doğum gününde 1. yaşından o yaşına dek her yıl için o yılına anılarına uygun hediyeler almıştım (kıymet bilmedi tabii o ayrı) Ben safım galiba biraz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Evettt bu konuyu görmüştüm ama detaylı okuyamadım, bakayım :KK66:
Anaaam sevgilin olasim geldi,eskisi bile olur yani😂😂

Ev sahibine karşılıklı oturuyorum ama çok büyük bir şey olmadıkça kendim hallediyorum,hallettieiyorum.Ne demek ya sürekli aramak.Sen bilirsin ama siz en iyisi eksiği olmayan bı eve çıkın diye teklif et,giderlerse kurtulursun kalırlarsa biraz daha dikkatli olurlar belki
Ev, iş anası danası sülalesi derken bir bakıyorsun hayat geçiyor yani ben öyle hissediyorum
Getirin kalemimi imzaliciiimmm🥰

19 yaşında evlendim 🙈 24e gircem

Aslında araştırsan vardır mutlaka hangi ülkedesin türküler azmı bulunduğun bölgede
Ben 32 oldum evlenemedim yaaa diyorum sen gelmiş 19 yaşında evlendim diyon te Allaam yaaa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

İşin şakası bir yana Rabbim bir ömür boyu mutlu mesut etsin sizi inşallah :KK200:

Kiracı işi zor gerçekten canım Allah kolaylık versin. Bence keşke yapılırken usta vs gelirken sende gitseydin bir bahanesi kalmazdı en azından kullanılabilir sağlam şekilde teslim edildi diyip görmen için. Ankastre içinde eğer ısrarla istiyorsa yarı yarıya alın, yani sana göre ihtiyaç olan birşey değil ama o illa istiyorsa o alsın kiradan düşersiniz yarısını. Bizimde bir kiracı var o da balkonu camlı yapmak istemişti ısrarla çocuğu üşür falan diye, bizde öyle yaptık o yaptırdı yarısını kiradan düştük hesapladık.

Öyle tabiiki belki olmaması daha hayırlı belki zamanı gelmedi bilmiyorum, yine de bugünüme şükürler olsun sağlıklıyım istediğimi yapabiliyorum

Canim tabiki haklisin hayatini sevdigin seni mutlu edecek biriyle paylasmayi istemek cok normal. Insallah cikana karsina oyle birisi o da suanda biryerlerde seni bekliyor muhtemelen. Uzun yillar ayni isyerindeymissin o zaman yeni biriyle tanismak icin kurslara katilabilirsin. Mesela isinle veya hobilerinle alakali bir kurs olabilir.
Pandemi biterse inşallah yada biraz daha rahatlarsa gitmeyi düşünüyorum şuan İstanbulda maalesef kurslar vs kapalı genelde.

Bugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
sabah elmalı yoğurtlu baharatlı smoothie
ara limonlu yeşil çay
öğlen mercimek çorbası,2 dilim kepekli ekmek
ara türk kahvesi,züber bar
akşam tavuk göğüs ızgara ve ayran
ara nescafe gold
3 lt su
7200 adım ,2 mil leslie Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim @Nikinik
Bu nasıl menü,hiç beğenmedim, danet yok tatlı yok:63::63:bi de spor yapmışsın :KK11::işsiz:
Aksam ben de yapacaktım ama tansiyonum yükseldi 😔 şimdi daha iyiyim,şansımı bı deniyeyim😅(iç sesim diyor ki bu kız artıları çoktan vermiştir bravo ona:KK9::KK9::KK9::KK9:)

Iyi gidiyor rakibim, bugun cok yemedim sanki. Dikkat ediyorum baya ama bakalim tartiya ne yansiyacak.
Sen nasilsin canim? Nasil gecti gunun? Cisslara hiic bakmasaydin 😉
Bugün biraz cıs oldu vallahi 😂🙈 ama hareket de ettim ya👀 sen baya istikrarlısın gördüğüm kadarıyla 😊

Bu nasıl menü,hiç beğenmedim, danet yok tatlı yok:63::63:bi de spor yapmışsın :KK11::işsiz:
Aksam ben de yapacaktım ama tansiyonum yükseldi 😔 şimdi daha iyiyim,şansımı bı deniyeyim😅(iç sesim diyor ki bu kız artıları çoktan vermiştir bravo ona:KK9::KK9::KK9::KK9:)
donut u pazara saklıyoruum :kk77:
tansiyonun neden yükseldi hayırdır cnm? ilacın var mıydı çok zorlama kendini ;)
aynen verdim sayılır :KK9:

01.03.2021 (Dün yazmayı unuttuğum zararlı menüm, yine de yazayım bana ceza olsun)

Sabah 10:30
3 kaşık Menemen
2 kk peynir
Domates, salatalık
2 dilim ekmek
Maydanoz, dereotu

Ara 13:00
1 sade türk kahvesi

Akşam 17:30
1 tabak sarma :(
4 kaşık yoğurt

Su: 2,5 lt
Spor: 3500 adım (30 dk kadar yürümüşümdür muhtemelen)
Canim zararli deyince gozum pasta, sekerli gida filan aradi. Bence hic o kadar kotu degil menun. Sarma ve yogurt hiiim 🤪 ayy bildigim agzim sulandii.

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @whitetea

2 Mart Salı

Sabah sirkeli su

15.45
1 kepçe kıymalı tarhana, 1 tabak karnabahar pilavı, 3 kaşık yoğurt, 1 kase salata, 3 kaju

Su:3 lt
1 kupa yeşil çay
Spor: 40 dk leslie boosted, 8 dk tabata
Toplam 100 puan

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Waaw tek ogun ve menu de spor da harikaa 🧿
2 mart salı
10.30
2 yumurtalı lorlu omlet, salatalık ve 1 tane küçük kuru incir
15.30
1 küçük elma ve 7 tane badem
18.00
Fırında kaşarlı karnabahar ve brokoli
Su : 3lt
Spor : yok
Ne guzel bir menu hem cesitli hem saglikli. 15 dakika olsa spor olsaydi iyi olurdu

2 mart salı
10.00
1 haşlanmış yumurta
6-7 yeşil zeytin
2 parmak peynir
Domates ve salatalık
Yeşil çay
1 dilim kepek ekmeği

Ara 15.00
Mini mini bir anamur muzu
2 çilek
1 kuru incir
10 adet çiğ fıstık
Kahve
17.00
1 kase unsuz mercimek çorbası
Akşam
3 adet yagsız tavada kızarmış mücver
3 minik tavuk fileto fırında
2 yk yogurt
Su 1,5 litre uyuyana kadar tamamlanacak spor yapılıp eklenicek
Cherry Mom Cherry Mom @Mathilda03 @_Reyyan
Gayet doyurucu ve saglikli olmus canim afiyet olsun

Bugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
sabah elmalı yoğurtlu baharatlı smoothie
ara limonlu yeşil çay
öğlen mercimek çorbası,2 dilim kepekli ekmek
ara türk kahvesi,züber bar
akşam tavuk göğüs ızgara ve ayran
ara nescafe gold
3 lt su
7200 adım ,2 mil leslie Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim @Nikinik
Spor cok iyi. Oglen sadece cok karbonhidrat olmus. Hani corba ramam ictin, yanina salata olsaydi mesela daga iyi olurdu. Ama ben de severim corbanin yaninda ekmek o ayri 🤪 afiyet olsun canim

Sabah
3 dilim ekmek
Zeytin
1 dilim peynir

Ara
1 bardak yesilcay
1/2 avuc leblebi
1 portakal

Aksam
2 dilim ekmek
Tavuk izgara

Su : 1 lt
Spor : 12 bin adim.
Adimin supeer🧿
Sabah 3 dilim ekmek yerine 1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek ve yumurta olabilirmis.
02.03.2021
Kahvaltı
1 tb yaprak galeta
1 domates
1 tk fıstık ezmesi
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta

Ara sade kahve yeşil çay

Öğle
2 yk bulgur pilavı
Tere
1 bardak ayran

Ara sade kahve, yeşil çay, 1 pk form bisküvi, 7-8 tane badem

Akşam 1 elma

Su 3 lt
Spor yok şimdilik

Ben sadece elma yeyince midem kiyiliyor hep sanki daha cok acikiyorum gibi. Ama anlasilan seni tok tutmus ne guzel 👍
2 Mart 2021

12.30
1 bardak enginar suyu

17.30
4 kaşık kuru patlıcan
3 kaşık kıymalı enginar
4 kaşık yoğurt
2 minik biber turşusu
2 kaşık profiterol

2 litre su
2 fincan yeşil çay
10.000 adım
10 dakika bölgesel egzersiz

Sporun cok iyi canim. Profiterol tamam 2 kasik cok degil ama nacizane fikrim sifir sekerle diyet yap. Canin tatli isteyince meyve sekerinden al onu taze/kuru meyve ye.

Back
X