Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Az tutmaya caba gosteriyorum canim, degilse gitmiyor bu kilolar. Simdi hele hic ekmek yiyemeyecegim bir suru un cesidi ve glutene alarjim varmis. Bir de onlarsiz deneyeyim artik yulaf filan yerim ne yapayim.
canım 70-80 civarı tutsan daha iyi gitmiyor diyorsan,hergün 100 ve üstü alıyosun demek ki ;)
bi de yulaf ezmesinde, karabuğday ununda vs de gluten olabiliyormuş cnm üstünü dikkatli okumalı

Taktim canim kafaya nirmalde cok rahat verirdim dikkat edince, gitmiyor yahu gram gram gidiyor. Tatil aldik Turkiyeye yaza mayosbasi once otele 1 hafta, sonra ailemin yanina gidecegim. Tatilden once doneyim istiyorum hamilelik oncesi kiloma, bu kiloda girem bile kiyafetlerimjn icine. Girsem de guzel olmaz zaten😕 aynaya baktikca sinirleniyorum adeta. Tahammulum kalmadi gidiiin kilolar. ama bu sefer cook zorluyor beni kilo verme.
Öyle deme ama 🙄 evet vermeliyiz evet çoğu kıyafet hoş durmuyor haklısın. Benim dolabımda Zibilyon tane pantolon var içine giremediğim. Zayıflamamı bekliyor yavrucaklar.
Ama bunu yaparken bu sinir stresle yapmayalım. Giden 100 gram bile bizi mutlu etsin 🎈hiç başlamasaydık hiç gitmeyecekti dimi😊😊

Yaaa 😍😍😍
Suyu az içmeyim 3 lt tamamlaym diye akşamları da içiyordum bol bol ve kilom kıyafetli 83lerde oluyodu hep yatarken ve sabaha 400 500 gr anca gidiyo du 82lerde uyanıyordum
Bugün sadece içemk istediğim zamanlar içtim ve şuan kilom 82.0 kıyafetli sabaha 81lerde uyanıcam inşaAllah 😍
Valla bundan sonra canım istediği zaman içecem, bana suyu çok içmek iyi gelmiyor
Canım sen sık tartıldığın için içtiğin her sıvıyı görüyorsun baskülde. Bu senin kısa vadede gördüğün. Uzun vadede vücudundaki gerçek ödemi atmana yardımcı olacak ve yağlarının parçalanmasını sağlayacak olan su. Sen suyu azaltma bence biraz tartılmayı azalt🤗
Yaz geliyor artik biraz esneme olur canim. Umarim acarlar. Burda da artik cogu kurs online ne yazik ki. Saka gibi ya kizim bale kursuna gidiyordu online yapmislar, olur mu hic bale kursu online saka gibi.
Yok artık. Gerçekten şaka gibiymiş. Biz bedenci arkadaşlarla dalga geçiyorduk nasıl online ders diye. Bu hepten efsane olmuş 😳
Yok canım ya stresten ne iştah kaldı ne bişey, açım ama canım hiçbişey istemiyo suyla bastırıyorum
Canım tatlı stresler değil mi 🤗 bir sıkıntı yok inşallah 😘

Canım sen sık tartıldığın için içtiğin her sıvıyı görüyorsun baskülde. Bu senin kısa vadede gördüğün. Uzun vadede vücudundaki gerçek ödemi atmana yardımcı olacak ve yağlarının parçalanmasını sağlayacak olan su. Sen suyu azaltma bence biraz tartılmayı azalt🤗
3 gün 3 lt içtim 1 gr veremedim daha sonra mı gidecekti?
3 lt içtiğimde de canım istediği kadar içtiğimde de hemen hemen aynı miktar wc gidiyorum
Bu gün 80ı gördüm eğer 3 lt içseydm göremicektm
Yine içiyorum ama vucudum istedikçe zorla değil

Waaw tek ogun ve menu de spor da harikaa 🧿

Ne guzel bir menu hem cesitli hem saglikli. 15 dakika olsa spor olsaydi iyi olurdu

Gayet doyurucu ve saglikli olmus canim afiyet olsun

Spor cok iyi. Oglen sadece cok karbonhidrat olmus. Hani corba ramam ictin, yanina salata olsaydi mesela daga iyi olurdu. Ama ben de severim corbanin yaninda ekmek o ayri 🤪 afiyet olsun canim

Adimin supeer🧿
Sabah 3 dilim ekmek yerine 1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek ve yumurta olabilirmis.

Ben sadece elma yeyince midem kiyiliyor hep sanki daha cok acikiyorum gibi. Ama anlasilan seni tok tutmus ne guzel 👍

Sporun cok iyi canim. Profiterol tamam 2 kasik cok degil ama nacizane fikrim sifir sekerle diyet yap. Canin tatli isteyince meyve sekerinden al onu taze/kuru meyve ye.
Çoook haklısın ama o profiterolden 2 kaşık yemesem sonraki gün gözüm dönüp 2-3 tabak yiyorum. Şimdiye kadar hep öyle oldu o yüzden illa tadıyorum
Çok istiyorum şekeri tamamen bırakmayı ama sanırım aşığım :(

Canım tek öğün gibi olmuş baya zor olmuyor mu ? Enginar suyu nasıl birşey tadı nasıl ?

Sporla da bence o 2 kaşık profiterol gitmiştir :KK66:
Evden erkenden çıktığım için böyle oldu bugünlük normalde 2 öğüm yapıyorum :KK200:
Tadı hafif şekerli gibiydi rahatsız etmedi. Karaciğer yağlanmasına çok iyiymiş

Cherry Mom Cherry Mom bugun almaya basladim ilacimi. Insallah sonrasinda daha kolay verebilirim kilo. Menu bildirimi yapmaya devam etmek istiyorum. Tabi kilo cok fark etmeyebilir su an ama en azindan kontrollu olurum.
Tabiki canım ekleyelim yeniden menü listesine inşallah ilacın faydası olur
Mehfam Mehfam tatlım bilgilerine ♥️

19 yaşında evlendim 🙈 24e gircem

Aslında araştırsan vardır mutlaka hangi ülkedesin türküler azmı bulunduğun bölgede
Cnm burada da var da simdi corona fln zaten hicbir yer acik degil, kuaforler yeni acildi. Bir sure gecsin, referans gerekir burada ezbere pek guven olmaz.
Kızlar ben cidden delirme noktasına geldim azıcık şuraya içimi döküp rahatlamak istiyorum

Bir evim var kiraya vermek istiyordum, kiracıya anlaşana kadar epey uğraştık, benden ev için ankastre almamı istedi, bizim buralarda ankastre olmaz kiralık evde. Kiracı kendi ocağı ile girer çıkar. Bunlarda dışarıdan gelmişler illa ankastre ankastre, benim ankastre alacak bütçem yok yani. Herneyse bunda anlaştık, kiracı eve girdi 2 hafta oluyo nerdeyse. Evde bir kombi var, sanki uzay mekiği. 2 haftadır bir çalıştıramadılar kombiyi. Kiracı bi arıyo şu eksik, bi arıyo bu eksi günde 30 kere telefonlaşıyoruz kadınla. Ben artık yıldım bu durumdan yani canıma tak etti kaçıp gidesim geliyo.
Etiket yok doğal gaz açılmıyor, etiket temin ediyorum aaaa içinde etiket varmış deniliyor. Bunun borusu takılmamış diyolar boruyu taktırıyorum bu defa su basmıyomuş peteklere.. yani inanırmısınız şaka gibi.. taktırdığım yer ben sadece takarım diyo, aldığım yer beceriksiz insanlara denk gelmişsiniz diyo ama olan bana oluyo sürekli kadına açıklama yapmak durumunda kalıyorum benim bile bir bilgim yokken. Ay nasıl gerginim anlatamam ya tam 2 haftadır bununla uğraşıyorum😪😪😪
Valla biraz yumusak davranmissin yuz bulmuslar, bu isler de zormus.

Çoook haklısın ama o profiterolden 2 kaşık yemesem sonraki gün gözüm dönüp 2-3 tabak yiyorum. Şimdiye kadar hep öyle oldu o yüzden illa tadıyorum
Çok istiyorum şekeri tamamen bırakmayı ama sanırım aşığım :KK43:
Bende senin gibiyim canım sana önerim insülin direncine baktır eğer bebeğin falan yoksa aile hekimine söyle sana zayıflamanı kolaylaştırıcı bi ilaç yazsın. Bende çok iyiyim diyordum senin gibi tatlı görünce saldırıyordum. Şimdi dolapta eşimin dün sürpriz yaptığı kocaman meyveli pasta var yemiyorum . Dün ince bir dilim yedim üzülmesin diye :(

Çok düzensiz besledim bu gün
Hacamat olacağım için saat 1 e kadar bişey yemedim aç olmam lazımdı
Saat 2de 1 bardak bal şerbeti içtim
Saat 16.00a kadar bişe yememem lazımdı
Sonra 3 hurma biraz cevizli sucuk yedim
Az bişe soslu fıstık yedim
Akşam yemeğim çok geç oldu kvademe geçecektik banyo tadilatım vardı onun için geldiler saat akşam 8de bitti

Akşam 21.30da
1 tabak bulgurlu kabak
1 büyük tabak salata
(et ve süt ürünleri yasak 2 gün)

Su canım istediği kadar 😅
Cherry Mom Cherry Mom Arc-en-ciel Arc-en-ciel Mehfam Mehfam
Et sut urunu yasak 2 gun zormus, cok da bir sey yememissinki sadece duzensiz olmus

Kızlar ben cidden delirme noktasına geldim azıcık şuraya içimi döküp rahatlamak istiyorum

Bir evim var kiraya vermek istiyordum, kiracıya anlaşana kadar epey uğraştık, benden ev için ankastre almamı istedi, bizim buralarda ankastre olmaz kiralık evde. Kiracı kendi ocağı ile girer çıkar. Bunlarda dışarıdan gelmişler illa ankastre ankastre, benim ankastre alacak bütçem yok yani. Herneyse bunda anlaştık, kiracı eve girdi 2 hafta oluyo nerdeyse. Evde bir kombi var, sanki uzay mekiği. 2 haftadır bir çalıştıramadılar kombiyi. Kiracı bi arıyo şu eksik, bi arıyo bu eksi günde 30 kere telefonlaşıyoruz kadınla. Ben artık yıldım bu durumdan yani canıma tak etti kaçıp gidesim geliyo.
Etiket yok doğal gaz açılmıyor, etiket temin ediyorum aaaa içinde etiket varmış deniliyor. Bunun borusu takılmamış diyolar boruyu taktırıyorum bu defa su basmıyomuş peteklere.. yani inanırmısınız şaka gibi.. taktırdığım yer ben sadece takarım diyo, aldığım yer beceriksiz insanlara denk gelmişsiniz diyo ama olan bana oluyo sürekli kadına açıklama yapmak durumunda kalıyorum benim bile bir bilgim yokken. Ay nasıl gerginim anlatamam ya tam 2 haftadır bununla uğraşıyorum😪😪😪
Oyyy kuzumm kıyamam sana sen hem evlilik telaşı hem bunlara mı daldın :(((
Pimpirikli ve becereksiz insanlara ev verilmez ya 🙈 Allah ev sahibininde kiracınında iyisine denk getirsin ama sen ilgilendikce bunlar tepene binmiş.
Her aradıklarında dönme hatta ben yoğunum iş saatleri ve akşam saatlerinde dönemeyebilirim de ve dönme böylece yerlerini bilirler belki.
Sabır diliyorum canım ♥️

Canlar hedefleri eksik olanlar var
@Suskunhanim
azaydidem azaydidem
@yarimuhendis tartıldın mı canım ?
@whitetea senden de alayım canım cuma günü için hedefin nedir ?
Kaptanim cok sistim dun kacamak yapmadim ama fazla yemek yedim dogruyu solemek gerekirse sporda yapamadim sabah artidaydim regldende sistim oyuzden -300 olsam yetr bana bu hafta 72.3 hedefim🙈🙈
Spor ağrılarına iyi gelir erken giderlerse yapmaya çalış didemcim ya 😍😍
Cok gec gittiler kaptanim ayni sitede oturdugumuz icin yasak dinlemiyoreee🙈🤭
Canım sen inanırsan başarırsın bence

Bak hele yaaa - 200 sün öyle miii

Otur canım yorma kendini sen 😄

Cuma yaa süper eksiler görelim canım

Benim de benimdeee

Hiç kızarmıyız biz sanaaaa aaa ayıp ediyorsun dinlen sen dinleeen 😂

Sanmıyorum canım ben en son cumartesi 200 er den 5 turda bitirdim hala bacaklarım ağrıyor. Sende yeni başlıyorsa atlamaya çok yorma kendini yavaş yavaş artır
Bak bak bakkk sen cok fenasin 😂😂 ben bi sok diyet yapimde gör😂😂
Begonya2 Begonya2 2 mil leslie yaparım yazmıştı ama yapmadın mı canım
DeryaOnDiet DeryaOnDiet azaydidem azaydidem Arc-en-ciel Arc-en-ciel @Anka @muhursuzpusula kızlar sizlerde menüde yok zaten spor yapılmış mıydı ?
Kaptanim malesef spor yok menude yazamadim dun gec gidince evi toparla et direk yatis🙈

1 mart
Sabah
2 Yumurtalı menemen
2dlm çavdar ekmeği

Akşam
4yk pilav üstüne 2 yk tavuk
Yoğurt
1küçük baklavacık

Su:2.5 lt
Spor: 2mil leslie 45p
15dk zumba 45p
10000 adım 100 p
Cherry Mom Cherry Mom @Nikinik canım 1 2ve 7 yi yaptım
azaydidem azaydidem canım nerelerdesin
Menu ofsayt spor efsaneee😍😍 menunde efsane olsydi bu sabah cok iyi eksi gormus olurdun canim valla yarin guzel menu ve spor bekliyorum senden gel menulerimizi ve sporlarimizi knusturalim yarin🤭

Bende senin gibiyim canım sana önerim insülin direncine baktır eğer bebeğin falan yoksa aile hekimine söyle sana zayıflamanı kolaylaştırıcı bi ilaç yazsın. Bende çok iyiyim diyordum senin gibi tatlı görünce saldırıyordum. Şimdi dolapta eşimin dün sürpriz yaptığı kocaman meyveli pasta var yemiyorum . Dün ince bir dilim yedim üzülmesin diye :KK43:
İnsülin direncim yok daha yeni baktırdım sayılır, benimki oburluk tamamen :(
Sevdiğim şeyleri yemeyince sıkılıp bırakıyorum daha da çok kilo alıyorum. Şimdi bi de bunu deniyorum az az yemeyi belki işe yarar. 1 haftadır fast food yemiyorum bu bile benim için güzel adım. Her öğün yediğim günler oluyodu :olamaz:

Back
X